Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dundi Dio (mogyoro)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Dundi Dio (mogyoro) 2016.04.15 21:44:53
@Árva Gabriella: Ha valaki valoban tenyszeruen tudosit azzal a legtobb esetben nincs semmi gond. Amikor valaki nyiltan allast foglal egy bizonyos temaban, raadasul egy oyan blogban, amit zommel nem Texasban ill. USA-ban elok olvasnak az egy teljesen hamis kepet fest az olvasokban. En szemely szerint kerulom a "fegyvermentes helyeket" mert a legtobb esetben pont ilyen helyen valnak az emberek aldozatta, dehat nem vagyunk egyformak! A kozvetlen kollegaim mind konzervativ oslakosok akik hetente jarnak a loterre es mindenfele loklubboknak a tagjai. Egyetlen egyszer sem merult fel bennem, hogy barmelyik "veszelyes" lenne barmilyen szempontbol (akarmit is jelent ez a definialatlan szo). A gyerekim mind megtanultak mar koran kezelni a lofegyvert, kiskoruktol kezdve megtanultak hogy nem szabad hozzanyulni (amugy is el van zarva) es hogy hogy lehet megtolteni es uriteni.
Dundi Dio (mogyoro) 2016.04.15 22:13:27
@steery: "sokan szaladgálnak stukival" Texas lakossaga ~27 millio, ebbol ~1+millionak van engedelye igy annak az eselye, hogy valakinek legalisan(!) fegyveres legyen meletted az kevesebb mint 25:1 (fiatalkoruak nem kaphatnak). Az autoba, lakasban mindenki tarthat aki akar hacsak nem volt elitelve buncselekmeny miatt ahhoz nem kell semmifele engedely vagy regisztracio.