Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HSZKriszti

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha olyan pirosítót keresel, ami alig észrevehető, de mégis üde és friss megjelenést biztosít, akkor érdemes kipróbálnod a Guerlain Rose Aux Joues árnyalatait. Engedd, hogy magával ragadjon csodaszép kialakítása és a viola illata!..
Sokszor tanácstalan vagy, hogy milyen színűre fesd a körmöd? Valami egyedire vágysz, de végül mindig csak a kedvenc színeddel lakkozol? Veled is előfordul, hogy szívesen kevernéd a színeket, de nem tudod igazán, hogy mik passzolnak egymáshoz? Ebben segít neked az Avon szuper infografikája, amin…..
Dr. Schüssler nevét már régóta ismerem, de a márka termékeit eddig még nem próbáltam. Így amikor elfogyott az éppen aktuális arclemosóm, kíváncsian kezdtem meg az Arctisztító szappant, ami a Nr. 1-es sóval készült. De hogyan is született meg a márka, milyen sók kerülnek a készítményekbe és összesen…..
Nehéz olyan matt rúzst találni, ami nem szárít, nem ül bele a ráncokba, nem kopik le hamar és még az ára is kedvező. Ha te is keresed még a tökéleteset, ha egy megbízható rúzst keresel a mindennapokra, vagy alkalmakra, akkor bátran ajánlom figyelmedbe az új Maybelline Color Sensational matt…..
Már tavaly augusztus végétől kapható a Max Factor Smokey Eye Drama Kit és a legújabb False Lash Effect szempillaspirál is, a Velvet Volume. Ha csak a polcon láttam volna a szettet, én is biztosan azt mondtam volna, amit te is joggal, hogy na, már megint egy nude paletta. De nem, ez több és jobb…..
A Shiseido a világ egyik legrégebbi kozmetikai márkája, 1872-ben alapították Japánban. A jelenlegi logót 1916 óta használják, ami két kaméliát ábrázol, melyek az erő és a szépség szimbólumai. Legelső termékük egy fogkrém volt, amit európai nőkkel reklámoztak. Ez újdonság volt az akkori Japánban,…..
Közeleg a nyár, az első melegebb héten már túl vagyunk. A nagy melegben a sminket nagyjából el is lehet felejteni, mert a legenyhébb BB krém is pillanatok alatt leolvad az arcunkról. De ha mégis szeretnél egy kis színt felvinni az orcádra a fényvédős krém fölé, akkor bátran ajánlom a bronzosító…..
Sokan nem is gondolnák, milyen fontos az ékszerek helyes tárolása. Pedig ahhoz, hogy sokáig szépek maradjanak és megőrizzék eredeti formájukat, nem árt rendszerezni őket...
A LUSH nem csak a fürdőgolyóiról híres, de az arctisztítói is legendásan szuperek. Ehhez hozzájárul az, hogy természetes összetevőket alkalmaznak, és friss pakolások is kaphatóak. Az Aqua Marina neked való, ha zsírosodásra hajlamos, problémás a bőröd...
Ebben az esős időben vágytam egy kis napsütésre, egy kis nyári hangulatra. Na meg a Tropical nyomdalemezt is kiakartam próbálni. Így született meg a következő manikűr. ..
A manikűr elkészítéséhez a Rimmel 60 second és a Flormar Jelly look lakkját használtam, illetve a MoYou Pro 01-es lemezét. ..
Egy kis extra ápolásra vágysz, de nem tudod, hogy milyen krémet használj? Adj egy esélyt a The Body Shop Oils of Life arcápoló családjának! A termékek három értékes magolajat tartalmaznak, melyeknek köszönhetően napról-napra megújítják és felfrissítik az érett bőrt...
Négy új árnyalattal gazdagodott tavaly ősszel az Avon Ultra Colour rúzsceruza család. A krémes állagú ceruzák magas pigmentáltságuknak köszönhetően ragyogó színt adnak az ajkaknak, csavaros kiszerelésük miatt pedig nem kell hegyezni őket. Kontúrozáshoz is ajánlják, de ahhoz én inkább egy vékonyabb…..
Tavaly márciusban egy új parfüm márka érkezett Magyarországra, ez pedig nem más, mint a Carven. Carmen de Tomasso megelégelve, hogy 155 cm-es magasságára nem talál divatos ruhát, 1945-ben megalapította a Carven Házat...
Helló, Szépség! blog Vágj bele! 2016.04.25 14:26:00
Nem kell feltétlenül nagy fordulat ahhoz egy nő életében, hogy úgy döntsön levágatja a régóta növesztett tincseit. Sőt, egy perc is elég, hogy a fodrász meggyőzze, próbáljanak ki valami újat. Mert mindenkinek szüksége van a változatosságra. Mindenkinek szüksége van néha valami újdonságra...
Habár az időjárás még csalóka lehet, de a hőmérséklet egyre csak kúszik felfelé, és lassan lekerül rólunk a vastag öltözet. Ilyenkor előtérbe kerül a dekoltázs, és a nyaklánc sem akad már bele a sálba...
Ahogy elérkezik a tavasz és vele együtt az első tavaszi napsugarak, megváltozik a levegő. Ahogy elkezdenek kinyílni a virágok és csiripelni a madarak, a mi hangulatunk is úgy lesz egyre jobb. Vége a mínuszoknak, a télikabátot is el lehet rakni, és előkerülhetnek a vékonyabb ruhák. Mint minden…..
Tavaly érkezett hazánkba a bolgár Zoya Goes Pretty márka. A termékek gyártója hisz a természet erejében, ezért minden termékük 100%-ban organikus és finomítatlan és mindössze két összetevőből áll. A kompozíciókat 40 C alatt olvasztják össze, hogy megtartsák a bennük lévő táp- és hatóanyagokat. A…..
A tavaly megjelent Bourjois Smoky Stories szemhéjpúder-paletták megkönnyítik a reggeli készülődést és az esti programokhoz is jól kihasználhatóak. Színösszeállításuknak köszönhetően egy visszafogott nappali sminket is készíthetsz, de a középen található fedőfénnyel igazi buli sminket varázsolhatsz…..
A blog írás nem ismeretlen számomra, az első bejegyzésemet közel 10 évvel ezelőtt publikáltam. Akkor még csak egy kis cipős blogot vezettem, majd jött egy nagyobb falat, indítottam egy beauty blogot. 5 és fél éven át volt a játszóterem, sokáig napi szinten írtam újabb és újabb bejegyzést. Mostanra…..