Regisztráció Blogot indítok
Adatok
altermanus

62 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könyörgöm! Miért baj az, hogy nem indulunk az Eurovíziós dalfesztiválon? Így is egy csomó tehetségtelen embert válogatnak be, ami amúgy nem kerülne be sehová se rotációban, rádióba, tv-be, ha nem lenne ez a műsor...
Simicska eladta az összes média-érdeletségeit, vagy épp bezárta. Mondok valamit! Én is sajnálom, hogy nincs többé, de akkor is ez volt a legjobb megoldás. Már untam, hogy ez korrupt, az korrupt, és mégis...Semmi nem történik, csak bemondják a TV-ben és következménye nincs.Igazából, nem is sejtettem…..
Nézzük meg mi történt ezzel, ami 4 évvel ezelőtt. Az történt, hogy az ellenzék összefogott és csak azt szajkózták, hogy le kell váltani a kormányt. Nekem az a meglátásom, hogy ennek az összefogósdinak nincs semmi értelme, mivel így is 2/3-os többsége lett a Fidesznek, és akkor ha megint összefog az…..
Áramszünetre hivatkozva nem volt adás kb negyed órán keresztül a Kossuth Rádióban! Azt hogy mitől volt áramszünet arra nem tért ki a műsorvezető...
Mint valamikor a nyáron írtam, hogy nem jött le a busz az ady iskolához. nos: A GPS rendszer és a jegykiadó gép adatainak vizsgálata során megállapítást nyert, hogy a kifogásolt járat „Sümeg, Ady Iskola” megállóhelyen megállt, mivel ott jegyértékesítés történt. Ezt már az ÉNYKK írta. Kedves…..
Fel nem tudom fogni, hogy ez miért jó... én is kibírtam, sőt 3 évig ezen felül fél 8-ra kellett mennünk az iskolába, mert úgy volt az órarendünk, nap mint nap. És azt még el se mondom, hogy amikor szakközépbe jártam, akkor volt délelőttös, és délutános szak is az iskolában. Délután 1-6ig voltunk ott…..
Sopronba akkora vihar volt - ami most már csillapodik - , hogy 3x is elment az adás. Egy soproni lakos a messengeren meginterjúvoltam, akit azt mondta, hogy többször elment néhány másodpercre a villany Sopronban...
Megnéztem a Hír TV híradóját, egyértelműen a Jobbik szócsöve, de lehet azért látom így, mert más képviselő nem igazán mondd semmit a csatornán... Az ATV, inkább konzervatív módon néz a hírekre, de nem úgy, mint a kormánypropaganda, hanem úgy, hogy eközben próbál független maradni, több ellenzékit…..
Az a meglátásom, hogy egy kicsit a Jobbik felé húzz a csatorna... ha van egy riport akkor az vagy a Jobbik egyik képviselőjével, vagy Vona Gáborral van elfoglalva... Néha benéz egy DK, vagy MSZP, de csak akkor ha Gyurcsány, vagy Botka van a hír középpontjába. Én nem akartam elhinni, de ez egy kicsit…..
Tegnap tettem közzé a Na ne csináld ezt Vodafone című írásom, és most hirtelen megjavult a térerő Csabrendek vonzáskörzetében. Biztos SIM Kártya gond lehetett.....
3 héttel ezelőtt a ÉNYKK, most a Vodafone szórakozik velem! Tegnap elég nagy zivatar lehetett, mert nincs rendes térerő Csabrendeken tegnap este óta a Vodafone hálózatán. Megérdeklődtem, hogy és mit kell csinálni a hivatalos Facebook oldalukon, ahol azt írták: Mindenek előtt, ha még nem tetted…..
Mint ahogy már facebookra kitettem, nem jött a busz le az Ady iskolához, ahogy a menetrendben volt és még van is. Hát ne gondoltam volna hogy válaszolnak, de mégis ez történt. Köszönjük, hogy panaszbejelentésével társaságunkhoz fordult.Panaszával kapcsolatban kérjük, hogy a Társasághoz érkező…..
Úgy néz ki elérte a népharag a BKK-t, ugyanis mikor észrevette egy etikus ember a BKK új rendszerének sebezhetőségét, már régen adtak volna neki valami lovettát, vagy esetleg ,,köszönöm szépen", de ehelyett feljelentették. Mivel feljelentették, ma elvitték a rendőrök, így - elvileg letörölték -,…..
Következő jutott eszembe, már csak azért is, mert ilyen Blogger (internetre írt cikkeket, véleményt, ilyen az InfoRendek is, mint blog), hogyha én kimegyek egy eseményre, vagy épp egy vihart videózok, akkor miért mondják azt, hogy én (vagy az illető hangja - utóbbi nem sokkal ezelőtt történt), ne…..
Nos! Egyenlőre antennarendszert kell hozzá építeni, de a közelbe szerintem nem fog szólni, de biztos amit tuti megkérdeztem egy ezzel a témában foglalkozó oldalt ami kommentben válaszolt: Egyelőre Sümeg-környéki frekvenciapályázatról nincsenek információink, ugyanakkor arra megvan az esély, hogy…..
A Hirado.hu Facebook oldalát valamiért mindig úgy osztják meg a cikkeket, hogy Olvasd el, hogy miért... Szabados Béla olvasójuk ezen enyhén kiakadt: " Olvasd el, mi hangzott még el a kormányinfón! " tisztelettel megkérdem mi a fenének vagytok ti firkászok ? nektek a kötelességetek a híradás…..
Hát azért na! Egy kicsit idegesítő helyzet, mert mindent a rádió 1 fog uralni, és mivel az egyetlen országos kereskedelmi frekvencia csomag, amit nem adhat ki az NMHH, mivel az Class FM Tulajdonosa az Advenio Zrt, beperelte a magyar államot így nem adhatóak ki ezek a frekvenciák, sőt pályáztatni sem…..
Utálom, ha egyszerűen belehazudnak a képembe és azt még le is kell írnom, mikor azt nyilatkozták, aminek egy szava nem igaz.   Van egy facebook oldal aminek a neve: Sümegi hírpótló nevet viseli és ott van egy bejegyzés, ami nem hagy nyugodni. Átlátható önkormányzat?? - egy éve nem érhető el…..
Németh Szilárdot egy sajtótájékoztató keretein belül kérdezték meg, hogy miért kell pereskedni egy közpénzen alapuló klip leforgatása utáni számlához, erre ő azt felelte: Magyarországon működik a jogrend, a demokrácia! Az RTL Hiradó hozta le a riportot emiben mondta, és még azt is hozzátette,…..
Kedves Bayer Zsolt! Én úgy gondolom, hogy akkor még nem alakult ki olyan helyzet, amikor elég egy szikra, és robban a bomba. Na most én úgy gondolom, hogy ez így megy tovább további tüntetések lesznek, de azt is szeretném hozzáfűzni, hogy nem az ellenzék ,,sorosai" fogják megtenni az első lépést,…..
Folyamatosan belevág az ember szavába a riporter, és nem csak itt van, így, hanem a Kossuthon is ez megy... Tessék megnézni a videót... A Teljes beszélgetés itt látható..
Na most mi lesz? Nem lesz Facebook oldalam... de talán nagy baj nem lesz,de a mobilos verzióelérhető, úgyhogy valósínű, hogy egy technikai hibáról van szó...
Vajon Bayer Zsolt mitől fél? Azért erre a beszélgetésre kíváncsi lennék.....
Úgy tűnik, a Streamstatnak egyszer csak vége lesz, de öröm az örümben, hogy elindul a OnlineStream.hu, miután a streamstat.net is elindult. Hogy mi a különbség? Mutatom! Míg a Onlinestream-en te regisztrálhatod be a saját rádiódat, addig a streamstat.net-en akarva akaratlanul is ott leszel, ugyanis…..
A Petőfi a leghallgatottabb könnyűzenei rádió - hirado.hu A petőfi Rádió lett az Ország életének ritmusa - hátha ilyen ritmusom lenne akkor valaki rúgjon fel. Na de milyen áron... Nem voltam nagy Class FM hívő sem, sem Neo, de még Danubius-t sem szerettem, igaz, csak hallgattam, mert az…..