Regisztráció Blogot indítok
Adatok
comic_guy

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comic_guy Blog A halál temploma 2017.01.15 20:59:27
A halál temploma című képregény ötlete Halmi Zsolt fejéből pattant ki, a forgatókönyvet pedig Molnár Attila készítette el. Az ötletgazda rajzait Puskás Szabolcs húzta ki, illetve a színezést öt oldalon Vadas Máté végezte. Az alapszínezésben Halmi tanítványai is segítettek. Az eredeti tervek egy…..
comic_guy Blog Hard Days 2016.08.22 08:47:15
A képregény a 14. Belgrádi Nemzetközi Képregényfesztivál pályázatára készült. Én írtam, és Dimitrova Veronika rajzolta. Mellesleg ez az első képregényem. :) ..
comic_guy Blog Iron Lady 1-2 2016.07.08 16:00:23
Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy új magyar képregény kerül az újságosok polcaira. Még érdeklődőbb lettem amikor azt is megláttam, hogy Hosszú Katinka úszónk körül fog mozogni a történet. Egy érdekes önéletrajzi sport képregény újságosoknál? Hátha… Hiába, naiv vagyok. Az Iron Lady nem…..
Pénteken megjelent az újságosok polcain egy új képregény sorozat első száma. Újraindult a Spawn! Todd McFarlane és csapata 1992-ben indult sorozata egyszer már megjelent Magyarországon 18 szám erejéig 1999 és 1997 között, az új sorozat azonban 50 számmal később veszi fel a fonalat. A kiadást…..
comic_guy Blog A Fekete Holló 2016.05.04 14:18:55
 A Fekete Holló sorozat az Epicline-ban jelenik meg, azon belül eddig az első, a harmadik, a hatodik és a kilencedik számokban. A képregényt Tálosi András (Spuri) írja. Az első részt Barta Szabolcs rajzolta, de ő a rész elkészülte után felhagyott a képregényezéssel és a feladatot Vári Tamás vette…..
Ahogy azt előző cikkemben ígértem, most az Epicline Szekerce és Szemerce Hihetetlen Kalandjai című sorozatát fogom bemutatni. A Szekerce és Szemerce Hihetetlen Kalandjai az eredeti elképzelés szerint a 5Panels csapat közös kiadványa  lett volna. A történetmesélés lehetőségét stafétaszerűen adták…..