Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Te és a világ

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország bármely pontjára ma kedvezményesen foglalhatsz. Ha ráadásul a belföldi wellness szerelmese vagy akkor szinte kötelező ellátogatnod a maiutazas.hu online oldalára, mert a fekete péntekre érvényes piros áras lehetőségek közül, biztosan találsz kedvedre valót. Rendkívüli kedvezményekkel, az…..
  A fekete napra érvényes piros betűs árak közül Top 10 kihagyhatatlan ajánlatra mindenképpen érdemes még időben lecsapni, nehogy véletlen lemaradj! Ami külön az online utazásvásárlás mellett szól, hogy a maiutazás.hu nagyon szuper, számos hazai és külföldi szállás lehetőséggel rukkolt elő idén is!…..
Idén hivatalosan november 29-ére esik a világ legakciósabb és vásárlása ösztönző napja, de itthon a legtöbb helyen már 15-én vagy 22-én megtartják. Ilyenkor a vonzó áraknak köszönhetően, könnyedebben ki tudod választani a számodra leginkább vonzó programokat. Az üdülésed akár az átlagosnál olcsóbban…..
  A mai nap ismét piros betűs. Az utazás szerelmeseinek mindenképp!Érdemes körbenézni a legnagyobb hazai online utazási irodában, mert rengeteg szuper akciós ajánlat közül tudsz most válogatni. A mai napon rendkívüli kedvezményekkel, az ország wellness szállodáinak színe java csatlakozott és egy…..
  Pár nappal ezelőtt már igyekeztünk felhívni figyelmed, hogy érdemes lesz a Black Friday napján utazást vásárolni, hisz a mai napon hihetetlen akciók keretein belül foglalhatsz a tömérdek hazai és külföldi ajánlatok közül. Ha esetleg nem volt időd körbenézni vagy elvesztél…..
Sokan kihasználják a kedvező akciókat, de van, akik sokáig keresgélnek, a jobb ár érdekében. November 23-án, ha te is a lehető legjobb árra buksz, akkor mindenképp érdemes ellátogatnod kedvenc utazási oldalunkra. Ha szeretsz előre tervezni és a legjobb áron foglalnád le a…..
  Utazni jó. Sokat utazni még jobb. Hazajönni a legjobb. Mert utána megint el lehet utazni. A mai napon pedig különösen érdemes körülnézni, mert egy napra rendkívül kedvező árakat biztosít utazó kedvű látogatóinak 24 órán át maiUtazás.hu a RED DAY napján. Fedezzük fel…..
  Melyik város jut eszetekbe erről a szóról: Gyógyvíz?  Tuti biztos vagyok benne, hogy elsőként Hajdúszoboszló. Nem véletlen. Hajdúsági gyerekként sokat jártam már Szoboszlón, ezért most is szívesen látogattam vissza, hogy nektek is megmutathassam, hogy mit és miért érdemes kipróbálni ezen a…..
  Csodásan sütött a nap Galyatetőn, amikor ellátogattam a Hunguest Grandhotel Galyába, hogy bemutathassam nektek a legmagasabban fekvő négycsillagos hotelt és annak szolgáltatásait. Izgultam, mert nem tudtam mi vár rám…Először is olyan pazar panoráma fogadott 965 méter magasan…  Bármerre is jártam…..
Párizs az egyik legdrágább európai város, de számodra nem feltétlenül kell, hogy az legyen! Ha megfogadod a tanácsainkat, garantáltan beleférsz és büdzsébe és olyan helyekre is eljutsz, amelyekről biztosan nem írnak az útikönyvek.    1. Fedezd fel a várost egy helyi segítségével – ráadásul…..
A német fővárosról már jó ideje nemcsak a berlini fal jut eszünkbe: évek óta népszerű úti cél a fiatalok körében, amin nem is kell csodálkoznunk, hiszen a virágzó startup kultúra vonzza a tehetséges és kreatív fiatalokat a világ minden pontjáról, az egyre-másra nyíló kávézók, szórakozóhelyek és…..
Habár az Örök Város a közvélekedés szerint drága, ha megfogadod a tanácsainkat, garantáltan nem fogsz elszállni a költségekkel. Tapasztalt utazásszakértőink megosztják Veled kedvenc római célpontjaikat, így nem csupán szuper ár-érték arányú tippeket kapsz, de olyan helyeket is megismerhetsz, ahová a…..
A cseh főváros nagyon élhető és élvezhető úti cél, főleg, ha tudod, hol találod a legjobb sörözőket, a leghangulatosabb éttermeket és hogy hogyan nézd meg úgy a nevezetességeket, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú programokat válaszd. Íme, a legtutibb tippjeink, ha Prágába készülsz. 1. Így…..
 Dubaiban megtalálsz mindent, ami csillogó és hívogató, legyen szó világklasszis éttermekről vagy nyüzsgő helyi piacokról. Noha a város maga nem olcsó, ha megfogadod tippjeinket, garantáltan nem fogsz vagyonokat elkölteni a néhány napos kirándulás alatt.   1. Így utazz és lakj olcsón Dubaiban!…..
Nápoly az egyik legvarázslatosabb olasz város, ami néhány éve a reneszánszát éli. A várost valaha elborító szemétdombokat felszámolták, sorra nyílnak az új bárok és éttermek, a virágzó kulturális életről nem is szólva. Nézd meg, hogy mit ajánlunk, ha Nápolyban jársz, hogy a legtöbbet hozd ki a…..
Barcelona a szívünk csücske - és nem csupán a tapaszok, a tengerpart és a fantasztikus épületek miatt, hanem mert van ebben a katalán városban valami plusz, ami újra és újra visszahúz, ha egyszer már meglátogattad. Barcelona-rajongó utazásszakértőink megosztják veled tapasztalataikat, hogy Te is a…..