Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuglicz Ákos

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 1-2 évben sok szó esett arról, hogy a mobil fogyasztás milyen ütemben fogja beérni (majd nem sokkal később felülmúlni) a desktop forgalmat. Ez – teljesen érthető okokból – egészen addig nem sok embert érdekel a mobilos szakmán kívül, amíg csupán…..
A sebesség oltára Nirvána túra 2012.07.06 10:34:00
Olasz motort jellemzően érzelmi okokból vásárolunk, sokszor mellőzve a racionalitást. Erről több birtoklása után már hosszan tudnék mesélni, de a lényeg, a tézis egyik következménye, hogy amikor a Ducati kétévente megrendezi a saját ünnepléséről szóló hétvégéjét a…..
Akumal - ahol snorkeleztunk es orias teknosokkel usztunk.Adi neni mindig isteni quasedillat keszit nekunk. Mizol-Ha, Palenque mellett. Palenquebe 12 orat buszoztunk ejszaka, de megerte... A hegyek-dombok kozt az oserdoben kristalytiszta vizesesben furodtunk. Agua AzulMa pedig fantasztikus…..
Mostanában többször ért a meglepetés: felnőtt, huszonsok éves, olykor már harminchoz közeli ismerőseim nem tudták, hogy újonnan kapott/vett/örökölt mechanikus óráikat naponta fel kell húzni. "Öregem, ez egy szar, állandóan megáll. Nézd, most megrázom, megy egy kicsit,…..