Regisztráció Blogot indítok
Adatok
commentes nikk

0 bejegyzést írt és 868 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A klónok háborúja az A klónok támadása lenne, gondolom, ha már film és eposz, bár ugye animációs tévésorozat van/volt Klónok háborúja címmel, csak az nem film és nem eposz. ..
commentes nikk 2018.02.27 12:41:47
@Gitram: az ugye megvan, hogy ez _nem_ műveltségi játék? Ha valaki minden kérdésre tudja a választ, akkor is távozhat éppenséggel nulla forinttal. Szóval itt nem kell okosnak lenni. Az más kérdés, hogy a játékosok többsége arcpirítóan ostoba, a casting elég szar.
commentes nikk 2018.02.27 13:02:46
@theszikman: ne feszegesd a dolgot, mert mindjárt készül egy poszt, hogy hisztisek az olvasók :) Már megint :)
Nem felejteni a Magyarországról kivonuló FOX hattyúdalának is tekinthető nyolcadik évad hamarosan indul, az amerikai vetítés hajnali 3-kor lesz tán, de este tíztől már szinkronnal is megnézhető a zombis túlélőkaland, amiben még mindig Negan a főellenség, Rick meg a szokásosnál is jobban meg van…..
commentes nikk 2018.02.26 11:26:29
@sixx: leggyengébb válasz evör. Humornak is szar. Vagy szerinted a WD egy sokezer éves könyv, amit már mindenki olvasott?
commentes nikk 2018.02.27 13:00:43
@sixx: elmondhatod még huszonötször, akkor sincs igazad. Spoiler, mert egy fontos, váratlan fordulat, ami nagy hatással van a cselekményre, és aki úgy nézi, hogy nem tudja, előnyben van az élvezetet tekintve, aki tudja, annak elbaszták a mókát. Ez független attól, hogy mikor adták le, egy önmagát tévés újságírónak tartó embertől meg külön direkt bunkóság ellőni a fordulatokat. Lehet, hogy te párhuzamosan 32 sorozatot nézel aktuálisan, de sokan nem követik így a sorozatokat, úgyhogy nem látom be, miért olyan nagy elvárás odatenni egy "spoiler" figyelmeztetést. Egyébként is jellemző rád, hogy bedobsz valami tahóságot, aztán hisztirohamban tömködöd vissza a lószart a lóba, itt is direkt oda akartál szúrni egyet, hehe, jó poén Carl halott, aztán meg elkezded magyarázni, hogy mi a spoiler, meg hogy a tévében lement, ésatöbbi, nem jellemes dolog, gyerekes. Aztán írsz belőle egy hisztiposztot, amiben hisztivel vádolod az olvasóidat, hát, ez már nem gyerekes, ez szánalmas. Kultúrember figyelmeztetés nélkül nem lövi a film/sorozat poénját, mert feltételezi, hogy a másik még nem látta, akkor is, ha több éves alkotásról van szó, mert egyszerűen így normális. Aki meg ezzel foglalkozik, és közben bizonygatja ennek ellenkezőjét, hát oké...
Kíváncsiak vagytok rá, milyen az, mikor az Amélie csodálatos élete, A szürke ötven árnyalata és a Szabadítsátok ki Willyt! karambolozik az E.T.-vel a '60-as évek Amerikájának hidegháborús színtere előtt? Én se, de attól még elkészült. Én meg persze megnéztem...
Évről évre egyre többen mondanak le valamiről a húsvétot megelőző böjti időszakban: húsevésről, kávéivásról, internethasználatról. A lemondás célja is többféle lehet, van, aki a testi megújulást várja tőle, van, aki pedig a függőségeitől akar megszabadulni, hogy közelebb kerülhessen Istenhez. Jézus…..
commentes nikk 2018.02.23 10:36:58
@$pi$: túrós lett a farkuk a fityma alatt, mert nem volt napi mosdás, ezért nyissz. Nem volt elegendő étel a tél végén, a tavaszi betakarítási időszak előtt, hopp, böjtöljünk. Nagyon is praktikus elgondolások vannak ezek mögött, de ezek mára túlhaladottak, megoldottak, ezért hülyeség tartani őket.
              Divat vagy nem a bloggerkedés, együtt cseperedett fel az internettel. A világháló, és az általa könnyedén elérhető információ robbanásszerűvé tette bizonyos szakmák fejlődését. Mikor még ez nem volt, az emberek jobbára az újságokból és a napilapokból szereztek tudomást a világ…..
Tegnap írtam a Valami Amerika 3.-ról, meg is kaptam a szokásos mantrát miszerint nekem semmi sem jó. Ez olyannyira nem igaz, hogy sokakkal ellentétben úgy gondolom, nem csupán jó filmek, egyenesen világraszóló munkák készültek a rendszerváltás óta itthon. Lássuk a listát! Csinibaba Ez nem csupán…..
commentes nikk 2018.02.22 10:58:01
@gigabursch: a Nyócker technikailag izgalmas, friss alkotás volt, jópofa sztorival, jó szövegekkel, az teljesen rendben volt szerintem.
commentes nikk 2018.02.22 14:43:57
@Innovált kutyák: a Kontroll a szegény ember művészfilmje :)
Épp a nyaralásodat tervezed, vagy csak szeretsz távoli helyekről és egy kis láblógatásról álmodozni? A TripAdvisor,a világ talán legnépszeűbb utazási portálja pár órája hirdette ki az utazók véleményei alapján összeállított listáját a legjobb strandokról. Nézzük ez alapján a világ 5 legjobb…..
commentes nikk 2018.02.22 14:36:21
@studkell: bazmeg, tényleg képes voltál idekommentelni ezt a kötőjelekről? Én gyakran trollkodom, de azért ez nagyon alja szint, nyelvtannáciskodásból is a szánalmas kategória.
Február 14-én került sor a BODY Kiállítás exkluzív megnyitó gálájára, február 15-én pedig a nagyközönség előtt is megnyitotta kapuit. A tárlat különlegessége, hogy mérete Európában is egyedülállónak számít: 2200 m2-en 300 preparátumot, összesen 1000 kiállítási…..
commentes nikk 2018.02.21 09:03:45
@Kata SWL: ",egy rakat engedély kell csak ahhoz, hogy behozhassák egyáltalán az országba" - jaj de aranyos vagy, a kínaiaknak viszont kurvára nem kell engedély ahhoz, hogy kivégzetteket meg akármilyen hullákat lepapírozzanak full hivatalosra és eladják azokat a hullacirkuszosoknak. Meg értem, hogy jogra jársz és kurva okos vagy, na de na.
Ma elkezdődött a parlamenti vita a Stop Soros törvénycsomagról, mely feltehetőleg a kormánypárt Soros-kampányának utolsó szakasza. Bármi is lesz a javaslat jövője, a Fidesz számára kedvező kimenetelű lesz. Mutatjuk miért. Név: Egyszerű, érthető és pontosan illeszkedik a múlt április óta épített…..
commentes nikk 2018.02.21 08:54:43
.
Akinek majomra van pénze, annak legyen banánra is- hangzik ősi dakota közmondásunk. Én persze azonnal kontrázok, hogy aki banánnal fizet, az ne csodálkozzon, ha majmot kap. Ugye, hogy minden igaz és annak az ellenkezője is? Most, hogy jól kimajmoztuk magunkat az olcsó humor oltárán, térjünk rá…..
Mintha csak a tévébuzi bloggerek idegesítése lenne a cél, itt a következő TV2-s műsorváltozás, hangsúlyozottan NEM az RTL lépésére, ami persze NEM a TV2 korábbi lépésére volt reakció, ami kizárt hogy... Teccik érteni.  A Piramis és az Áll az alku marad a tegnap bejelentett időpontokban, DE az…..
Senki sem születik úgy, hogy mindent tud (kivéve én). Pláne nem úgy, hogy a felújítás már a medvecsípőjében legyen! Nos, bevallom, én is halandó vagyok (nem) és futottam már bele felújításnál bosszantó, letaglózó vagy családi vacsorákon örökre feljövő vicces tévedésekbe. Akarsz mosolyogni? Gyere,…..
commentes nikk 2018.02.16 10:34:02
Tavaly vett ház, sok sztori, de a legjobb. A bojler egyszercsak elkezdni lecsapkodni a biztosítékot random módon, hívom a szakit, hogy nézze meg, ránézésre mondja, hogy tuti csupa vízkő belül (kívülről tiptop), ki kéne gányolni, de ő ilyet nem vállal, mert undok munka, ad egy kontaktot. Kijön a kettes szaki, leeresztjük a bojlert, két óra alatt kidzsetvázza, káromkodik, nyakig retkes lesz, visszateszi, nyissam meg a főcsapot, töltenénk meg a bojlert, mondja nyissam meg a melegvizet a konyhában, ott jön ki a levegő, hát nem jön. Próbálkozunk mindennel, nem jön a levegő, szaki ítéletet mond, a bojler belül lyukas, nem tud feltöltődni, kuka. Plusz őt felejtsük el, a fasza televan, ad egy újabb kontaktot. Nagy a szomorúság, hívom az újat, kijön, elmondom mi történt, ellenőrzi a dolgot, mondja hogy hát sajna ebből új bojli lesz. Megrendelem, hatvan rongy, másfél hétig nincs melegvíz, kihozzák, pár napra rá jön a hármas szaki, nekiveselkedik. újabb apró gond, a vízcső összegyógyult a bojler csatlakozójával, mondja az ember, hogy inkább a bojlernél flexelne, ne a csövet basszuk szét, úgyis kuka a bojli, így teszünk. Új bojler a helyén, főcsap megnyit, konyhában melegvíz megnyit, nem puffog, nem nyomja ki a levegőt, hol van a víz akkor, ez nem lehet lukas. Szakinak őrült sejtése támad, szétkapja a mosogató alatti részt, hát bazmeg anno a falba a vízkiállásokat fordítva tették be, a hideg a meleg, a meleg a hideg, végig a hideget nyitogattam, az első bojlernak semmi baja nem volt, szerencsére már szétflexeltük, szóval most már tényleg kuka, melegvíz megoldva, mindössze 80 rongyba és két hétbe került, kösszépen :))))))))
Léteznek olyan emberek, akiknek gyakorta fáj az élet. Akik hosszasan képesek a söröspoharuk mélyére merengve azon filozofálni, hogy mennyire más lehetne minden. Akik órákon át ecsetelik a barátnőiknek, hogy mi és hogyan rossz éppen az életükben. Akik talán azt is elmondják, hogy…..
Sok éve tudatosan táplálkozom, szeretem a diéta boltokat, az első bioboltok eszetlen összegeket költő törzsvásárlója voltam. Persze lehet, hogy jobban vonzott az, hogy irreális pénzeket fizethetek ki különböző ismeretlen élelmiszerekre. Ez a szokásom egyébként a mai napig megmaradt.    Amióta…..
Olvasói levelet kaptunk központi problémakezelő emailcímünkre: Tisztelt műsorszerkesztők! Ma kb a tizedik adást néztem végig és meg kellett állapítanom,hogy ilyen méltatlan felháborító programot nem mostanában hozott Vajna úr televíziója. Amikor két egyszerű tüneményes játékos páros akik az…..
Az ingatlanpiac jelenlegi helyzetét látva számomra kicsit meglepő, hogy milyen nagymértékben drágultak a panellakások árai - ráadásul sok ingatlanszakértő úgy véli, egyelőre semmi jele annak, hogy ez a folyamat megállna vagy legalábbis mérséklődne. A legdrágább ingatlanok a Vizafogón és…..
commentes nikk 2018.02.14 11:45:51
@CyberPunK: Tényleg alkalmi vétel volt, de azért Monoron láttunk még hasonló árszinten 3-4 másikat, volt 2007-es építésű, amerikai stílusú egyszintes, garázsos, 90 nm-es szuper ház, de az sajna két utcára volt a gettórésztől, volt 18-ért kétszintes négyszobás nagyon szép állapotú ház 1200 nm telekkel, de ott rossz volt a belső elosztás, és a felső szint tetőtérbeépítés volt volt csak 1.20-ig volt függőleges a fal. Volt 20 alatt kicsivel 90 nm alapterületű 2000 nm-es telken álló kétszintes hodály, de annak szar volt a fűtése és irreálisan nagy volt. Üllőn szintén 17-ért volt "hozzá sem kell nyúlni" állapotú 80 nm-es háromszoba+hallos ház, de ott egy régi telekfelezés miatt a kert alig 100nm lett volna. Szóval 2016 végén, 2017 elején húsz alatt bőségesen lehetett találni 20 alatti valódi családi házakat. Persze ezekért ki kell költözni Bp-ről :)
commentes nikk 2018.02.14 11:54:09
@CyberPunK: ja, hát az a rész azért sokkal durvább árban, mi is nézelődtünk arra, meg egy haverom mondta, hogy Budán Csillaghegyen milyen jók az árak, erre az ingatlan.com 30 milla alatt nulla találatot adott. Nekünk szerencsére családi vonatkozás miatt amúgy is előny volt, ha Pestszentlőrinc könnyen elérhető, így meg az nagyon közel van.
Amikor néhány napja megjelent Fanni posztja arról, milyen tapasztalat külföldön szülni, nem hittem volna, hogy így megindulnak az írások a témában. De megindultak, hiszen pár napra rá megjelent Zsófi története arról, miként zajlik mindez Ausztriában, ma pedig Németországba…..
commentes nikk 2018.02.13 15:05:16
@Rita D.: bocsesz, a gyógynövényes cucc _nem_ homeopata szer, ne keverd, a gyógynövény kóser cucc, a homeopátia meg ezoterikus varázslás. Félrevezető, ha nem használod pontosan a kifejezéseket.
Az ember lelkében sokféle erő uralkodik, és ezek a Freud által ösztönként titulált hajlamok rengeteg szabályozó erőnek kénytelenek fejet hajtani. Belső kontrollt gyakorol rajtunk Felettes-énünk, melyet jó részben szüleink ültetnek belénk, de hatnak ránk a szocializáció során elsajátított…..
commentes nikk 2018.02.13 10:38:39
@karandash: azért nem kicsit erős túlzás, hogy a bohócról mindenkinek Gacy jut eszébe, 100 emberből jó, ha 5 hallott róla, és 2 talán tudja, hogy köthető hozzá a bohócjelmez. A bohócról ellenben 100-ból kb 95-nek a szaros McDonaldsos figura ugrik be :)
Az üzleti életben eltöltött éveim alatt rengeteg emberrel tárgyaltam sok-sok iparágból. Hol született megállapodás, hol nem. És bizony a megkötött üzletekből nem mindig lett virágzó együttműködés: számtalan nemfizetés, behajtás vagy akár per is lett a vége egy-egy gyömölcsözően induló üzleti…..
Bármilyen sportról is legyen szó a cél az esetek többségében a folyamatos fejlődés. Van néhány ember, aki elér egy adott szintet és ott elégedetten hátradől, de a többségünket hajtja a vágy, hogy még többet emeljen, még nagyobbra nőjön, vagy még gyorsabb legyen. Amikor…..
Az RTL megnézte a múlt heti nézettségi adatokat, majd úgy döntött, hogy A Fal vágóira szánnak egy keveset a túlórakeretből, és hosszabbra vágják az epizódokat, mer hiába nézik jobban az ő vetélkedőjüket (már amikor), ha vége van, a nép hanyatt-homlok átkapcsol a TV2-re és megnézi, hogyan sikoltozza…..
commentes nikk 2018.02.12 14:33:59
@Gitram: az RTL híradó is egy rakás kula, a fele baleseti helyszínelés meg bűnügyi hír, aminek a híradó műfajhoz elég kevés köze van, annyival jobbak a TV2 Tényeknél, hogy a politikai jellegű híreknél kevésbé elfogultak, hangsúlyozom, kevésbé. Szegény Erős Antónia durván szétcsúszó arcát viszont fájdalom nézni, még jó, hogy Szabados Ágnes kiegyensúlyozza, mert ő meg a legképernyőbarátabb híradós szerte az országban.
commentes nikk 2018.02.13 08:51:48
@Dave_bloghu: azért ez nem csak pénzkérdés, ahogy anno a TV" is nem csupán a pénz (hiánya) miatt volt béna, hanem mert mindent elszartak rossz castingokkal, bénán beosztott idősávokkal, rosszul válogatott műsorokkal. Most az RTL-en például a klasszikus főműsoridőben egy kivénhedt, érdektelen húszéves sorozat van, meg egy kifejezetten fiataloknak készült másodosztályú szappanopera. Én a Bariköztöt biztos átdobnám az RTLII-re, az ÉNBP-et meg este tíz után kezdeném, nyolctól meg nyomatnám a Dr. Csont és társai szintű sorozatokat meg filmeket. Jelenleg az RTL főműsoridőben csak háttértelevíziózásra alkalmas, érdemi műsor nincs, ja de várj, a Szulejmán :)))) Hozzáteszem, a TV2 sem jobb most, ott főműsoridőben egy másfél (!!!!) órás vetélkedő van, én speciel rosszul vagyok a belterjes Áll az alkutól, elképesztő, hogy egy ilyen lötty szar lehet a fő program egy országos tévén este nyolctól fél tízig. Pont ezért kéne az RTL-nek rámenni erre a sávra rendes kontenttel az alibi BK meg ÉNBP helyett.
  Fotó:városi gorillák. Helyi munka helyett emeletes vonat? A városban többen csak „krumplis bencének” hívják azt a politikust, aki belengetett ismét egy ígéretet. Miért ne tenné? Soha, senkit nem kértek még számon a be nem tartott ígéretek miatt. Az új ígéret, hogy emeletes vonatok járnak majd…..
commentes nikk 2018.02.13 08:30:14
@Tranquillius: igaz! Mindenki maradjon annak a településnek a határain belül, ahol született! Milyen már, hogy átmennek másik faluba, városba? Ki hívta őket? A honfoglalás már lezajlott, üljön mindenki a seggén szépen! Települési útlevelet, kerítést a falu határába!
  Érdekes, hogy Rómában, Párizsban, vagy Lisszabonban járva nemigen látni rosszul öltözött embert. Idehaza, bár egyre halkabban, de még mindig hallani olyan hangokat, hogy "az a fickó, aki száz kiló alatt van és divatos ruhát visel, az nagy valószínűséggel meleg..." Ezt persze többnyire még azok…..
commentes nikk 2018.02.12 16:23:02
@Treff Bubi: "Egyébként az igényes öltözködés elég erősen pénzkérdés is. " - nem. A Hádából 20 rongyból tudsz venni több váltás olyan márkás, szuper állapotú ruhát, hogy simán beülhetsz bennük bármely belvárosi fancy helyre, és hajbókolni fognak előtted.
commentes nikk 2018.02.12 16:51:31
@bbwd: hat en nagyon nem vagyok sznob, inget peldaul csak eskuvore, temetesre veszek fel, de az eletben soha nem mennek boltba, utcara melegitogatyaban, 12 masodperc felvenni egy farmergatyat vagy nyaron valami nem faszdomborito, nem puha pamut rovidgatyat, a melegitos varosban jarkalas, bocs, de proli.
commentes nikk 2018.02.13 07:34:22
@vuvuzela importőr: az Orient messze nem gagyi ora, minosegi japan cucc, szoval - es nem vedeni akarom a posztert - tuti nem erre gondolt, sokkal inkabb a kamuaranyozott, muanyag, milliosnak kinezni akaro ketezer forintos kinai vackokra. Legalabbis remelem :)