Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uvira

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világbajnokságra 8 védővel és 14 csatárral megyünk, ez a legvalószínűbb változat, mondta blogunknak Énekes Lajos. A válogatott edzője az eddigi felkészülési mérkőzések tapasztalatait értékelve kifejtette: nagy pozitívum, hogy a védekezés kezd összeállni.…..
uvira 2009.04.08 21:18:47
Valóban fantasztikus iram lesz az biztos, de bízzunk a fiúkban, és történjék bármi is, ne hagyjuk őket cserben !!!
Ezekben a hetekben (napokban)számomra ennek a csodálatos játék ünnepének a felvezetése van, hiszen a Cseh,és a Szlovák Play-Off minden mérkőzését élőben élvezem (van lehetőség tőlünk Magyarországról is !)
Ma egészen fantasztikus két mérkőzést néztem (sajnos egyidőben játszották őket, így egyiket csúsztatva-felvételről)mondhatni még mindig a hatásuk alatt vagyok.

KASSA :MEGINT PÁLFFY !!!HC Košice-HK 36 Skalica3:3 (1:1,1:1,1:1,0:0)rávezetésekkel:3:4
Ma,márc.08.-án 17:00 órától játszották a Slovnaft Extraliga Play-Off döntő ,5.mérkőzését Kassán, a Steel Arénában.Mivel a kassaiak az összesítésben 3:1 arányban vezettek, győzelem esetén megvan a hőn áhított bajnoki cím.De nem mindenki gondolta így!!!A Skalica csapata vendégként nem volt hajlandó megijedni, és a fantasztikus Pálffy révén a 00:12 percben már vezettek.Ezután az egészen fantasztikus mérkőzés végig egyenlő volt, így a hosszabbítás következett, ami szintén nem hozott döntést. következtek a rávezetések, ahol a harmadik sorozatban Pálffy nem hibázott, így lelohasztotta a fantasztikus kassai szurkolótábor hangulatát. Következik a 6.mérkőzés,Pénteken immár a Skalica otthonában.Fantasztikus mérkőzéseket játszanak a csapatok,csak jósolni lehet.A Skalica elveszi a kassaiak bajnoki címét 0:3 után ?,hiszen hazai pályán ilyen játékkal esélyesek az újabb győzelemre !
Péntek,16:55 StV2,élő közvetítés. A hokibarátoknak látni kell !

Fantasztikus a Play-Off rájátszás a Cseh O2 Extraligában is !
(Magyarországon kódolt adapterrel a mérkőzések nézhetők a CtV2 élő adásában !-A mai mérkőzés igen magasz színvonalat hozott-)

Ma a prágai gyönyörű Slavia arénában játszották a döntő 4.mérkőzését, a HC.Slavia Praha-HC.Energie Karlovy Vary csapatai.A Karlovy V.csapata nem volt hajlandó megijedni hírneves ellenfele otthonában, és így: HC Slavia Praha - HC Energie Karlovy Vary 4:6 (3:3, 1:2, 0:1). Összesítésben 1:3, így pénteken a döntő sorozat 5.mérkőzésén a HC.Karlovy Vary saját otthonában lehet bajnok ! Nagy meglepetés lenne, mert az alapszakaszt a Slavia nyerte.(szakvezető az egykor kedvenc játékosom Vladimir Ruzicka), és a döntő egyértelmű esélyeseként kezdte a sorozatot.
Péntek,18:05,CtV2.-élő adás
A KHL megegyezett a Viasat Europe-pal: a skandináv központú csoport megvette a 2009/2010-es, a 2010/2011-es és a 2011/2012-es európai közvetítési jogokat. Ezek kiterjednek Finnországra, Norvégiára, Dániára, Bulgáriára, Magyarországra, Litvániára, Lettországra és…..
Néhány órával ezelőtt azt kértük a válogatottól, ha másképpen nem megy, nyomjuk le izomból a japánokat. Ennél sokkal többet tettek. A sikerhez persze kellett egy lengyel is. De: jobb egy keserédes győzelem, mint egy emelt fővel viselt vereség. Elemző írásunk végén Pat Cortina…..