Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grisman

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, a cím egyáltalán nem túlzás. Sőt, inkább a finomítása annak a vérfagyasztó ámokfutásnak, amelyet Friderikusz Sándor rendezett az önmagáról elnevezett műsor keddi adásában. A program egyetlen témája annak a Kiss Lászlónak a szerecsenmosdatása volt, aki a jogerős ítélet szerint tettestársaival…..
Grisman 2016.04.14 09:20:51
@karandash: Véleményem szerint volt egy bűncselekmény amiért megbűnhődött. 1963-ban lehetett volna azt mondani, hogy nem dolgozhat edzőként vagy a bíróság az ítéletében eltilthatta volna a tevékenységtől. Akkor nem történt ez meg. Ez után 55 évet dolgozott becsületben edzőként ami alatt olimpiai- és világbajnok úszókat nevelt ki. Méltatlan hogy ezek után 55 év elteltével így meghurcolják. Bizonyította hogy nem bűnöző, hogy egyszeri eset volt ez a súlyos bűncselekmény. Ne mondja nekem senki, hogy attól kell tartani visszaeső lesz a 76 éves kapitány.
A francia és német politikában is lehet találni olyan volt minisztert aki fiatalon szélsőjobboldaliként erőszakos bűncselekményt követett el. Ez köztudott volt és senki nem követelte hogy monnyon le.