Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valaki Csak

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eleve számomra igen magas labda volt a cím, amivel útjára indította legújabb gasztronómai talkshowját a Piqniq Budapest: "Húsevők vs vegánok", azzal a kiegészítéssel, hogy "a gasztronómia üzlet, nem háború" - és talán már érzi is a kedves olvasó, hogy ez utóbbihoz máris lenne egy két szavam, sőt van…..
Valaki Csak 2019.04.28 18:56:37
@Attilajukkaja: Nagyon nem vagy képben öreg! Olvasd csak el ezt a cikket: prove.hu/miert-nem-esznek-mezet-a-veganok-mi-a-gond-mezzel-7-vegan-alternativa/?fbclid=IwAR0nVKt9mHhO4kUTALHxI8AjXoET7eibjpco6EW2KOYBpXfZCW4Si7j59yc

Ja, én húsevő vagyok. ;) De kevered a szezont a fazonnal. Ha esetleg elkerülte a figyelmedet a cikk címe, az az, hogy :Húsevők vs vegánok - a Piqniqen Szóval te ontod az ostobaságot. ;)
Az ilyen színvonalas műsorokból is látszik, hogy az ország jó irányba tart. Mert végre megengedhetjük magunknak, hogy ilyen kiemelkedő feleségek legyenek bemutatva. Le mertem volna fogadni, hogy a sok proli majd fújol, meg irigykedik. Már megy a médiában a támadás. Kik hőbörögnek? Olyanok, akik még…..