Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_sélli

1 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett az első magyar trailer Ridley Scott Terror című antalógiasorozatának második évadához. Az elsőt itt forgatták Budapesten, és a HNS Terror nevű hadihajó története volt, ami 1848 környékén, az északnyugati átjárót keresve fagyott jégbe. A második etap a Terror: Gyalázat címet kapta, és…..
_sélli 2019.08.07 16:14:01
@chilii: Hirek kave melle :) :)- az is hianyzik! Kitartas sixx
Na. Az atomháború után vagyunk, a 36. században, az emberiség szívós munkával eljutott a kőbaltától a feudalizmusig, aminek persze az lett az eredménye, hogy kiskirályok és kiskirálynők uralták a vidéket, és annak volt a legnagyobb pöcse, aki rég elfeledett, de a XXI. századi mérnöki munkának…..
hogyvolt Chernobyl 1.- 1:23:45 2019.05.21 09:00:00
2019 májusában mialatt a fél világ a Trónok Harca kudarcán kesergett, az HBO szép csendben bemutatta a Sky brit tévécsatornával közös minisorozatát a csernobili atomkatasztrófáról és a fogadtatás elsöprő erejű volt. Még a legszőrösszívűbb kritikusok is hajlandóak voltak a…..
_sélli 2019.05.22 12:55:03
@lpt1: Eleg erdekes stilusban nyilatkozol - es nem pozitiv ertelemben ertem. Csernobilon nem 'ragodnak' az emberek meg nem 'egyebek' hanem beszelnek egy iszonyatos tragediarol, azt azt koveto esemenyekrol, a valos tortenelemrol.
Nem a hutes szallt el - Emberi mulasztas volt .... olvass utana.
Menjel inkabb es nezd meg az uj Godzilla filmet - ez a sorozat nem valo neked...
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
_sélli 2019.05.12 10:24:39
@lilcsi manó: Szerintem Yara meg jonni fog az utolso harcba a szigeten maradt par emberrel segiteni- annak a szalnak meg nincs vege.
Hat erdekes utolso ket resz ele nezunk mert nem tudom innen hogy lehet nyerni Jonnak..
Arya felvehet egy maszkot (beoltozik Hegynek :) ) es leszurja lesbol Cerseit. Vagy Jamie nyirja ki, mint B terv.

Sztem Hegy- Vereb parharc tuti lesz.

A sarkany kinyiras nettobaromsag volt. Most frankon nem latta Dany fentrol premier planba h ott egy bazimagy flotta?! Hagyjuk mar...
Mellesleg felulrol siman megkudhette volna a sereget es kis sarkany tuzzel es felegeti minimum a flotta felet ( ha nem az egeszet) ha lett volna annyi esze h nem szembol tamad hanem felulrol...
_sélli 2019.05.12 10:26:55
@Cérnahuszár: Bran nem csak hatrafele tud vargolni...?

Meg mindig nem tudjuk hogy hol jart a csata alatt 2-3 oraja alatt...
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
A szocializmusban még szigorúan szabályozták a névadást, így bármennyire is sokan álmodtak az Leia hercegnő vagy E.T. nevű csemetéről, ez mindvégig csak elérhetetlen vágy maradt.  ..
Bár a várandósság az egyik legcsodálatosabb időszak egy nő életében, azért megvannak a maga nehézségei is. Az egyik ilyen például az öltözködés. Ha valaki úgy vág neki a terhességnek - mint én - hogy nem szeretne túlságosan sokat költeni kismama ruhákra, hanem inkább megpróbálja kihozni a lehető…..
Ez van, nincs mit szépíteni a dolgokon, 2017-ben az, amit a TWD a nyolcadik évad premierjében megmutatott, nem sokkal innovatívabb, érdekesebb, modernebb vagy izgalmasabb, mint egy Helyszínelők-epizód, és nagyjából annyira kiszámítható, mint a Zsaruvér, amiben Tom Selleck bajsza mindig a legjobbkor…..
_sélli 2017.10.25 13:49:23
@blckrainbow: Jo az 2.5-3 evesnek is...
a 100 epizodtol sokkal sokkal tobbet vartam.
Ennek mi ertlem volt? Odamenni es szetloni a haz oldalat?? Feleslegesen pocsekoltak el a municiot (honnan szedtek egy szekerdereknyi fegyvert meg loszert??!!!)
En is azon rohogtem hogy miert nem fogott valaki egy tavcsoves puskat es lovi le Negant az elso percben? Vagy jobbat mondok: Dwight miert nem dofi le, lovi le, mergezi meg? Nevetseges...
Utolsó előtti epizódjához érkezett a Trónok harca utolsó előtti évada. Az HBO-n hivatalosan hétfőn este debütált a hatodik epizód, aminek eseményeit ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk...
_sélli 2017.08.22 13:28:56
@zlcsik: ezt nem ertem. Mibol gondolod h a masik csaj legyozte Aryat es most csak Arya jelmezben paradezik winterfellben?
Egyreszt az a csak full pszicho volt es az arctalanokat meg veletlenul sem akarta elhagyni, masreszt meg mit nyer azzal ha felveszi az Aryja jelmezt es elkezdi leoldoni a listan levo embereket? Meg kesobb kingitja a kaput ahogy mondod. Ez miert is jo neki?
_sélli 2017.08.22 13:32:38
@Chiro71: az a baj h tul eles a valtas ebben az evadban. Amig kepesek voltak 4-5? Evadot azzal tolteni h Dany szamuzetesben van es keszul a visszateresre illetve a elso 3-4 evad arrol szolt h a karaktereket minnel messzebbre kuldjek egymastol most hirtelen allj, trubofokozat es 1 evadon belul elokerul mindenki es rohannak a vegkifejlet fele. Tul eles a sebessefkulonbseg az elozoekhez kepest....
_sélli 2017.08.22 14:29:50
@Chiro71: hat egyetertunk! En pl az egesz Renleys vonalat kihagytam volna meg akar Stanist is. Persze ertem en h a voros rebek meg Brianne igy kerult kepbe meg Davis, de nekem nem jott be. Ugyanugy tul sok volt a high sparrow vonulat. Samtol is hulyet kapok...
Vagy porogni kellene ahogy ebben az evadban vagy akkor toljak lassan de reszletesen a tortenetet. Ez hogy egyszer igy, masszor ugy csak idegesito...
A Falon túl I Mennek. Hóban. Jégben. Gleccsere fel, gleccserről le. Hideg van. Gendry mondja is, hogy baszki, a hó ilyen? Mert hát ugye a királyvári kovácsműhelyben viszonylat ritkán esik. Tormund röhög, ja, ilyen, fázol, mi? Tudod mi a jó az ellen? Mármint a hősugárzón és az olajradiátoron túl? A…..
_sélli 2017.08.22 10:45:19
@Ruadhnait: Na ez az amit total nem ertek ugye: Bran latja a jovot (vagy darabjait, tok mindegy de LAT) akkor miert nem segit? O mar elore tudja a forgatokonyvet -ezert nagyban megkonnyithetne a dolgokat. De nem. Inkabb elmelkedik Winterfellben meg ucsorog a fa alatt. Miert is?
_sélli 2017.08.22 10:52:56
@DeFranco: HAHAHAHAHA :)
Bar az meg realis is lehet, hogy Cersei max a zold trutyival tud hozzajarulni a zombie gyakashoz, meg max bedobja a Hegyet a kozosbe. Ezen kivul nem igazan latom hogy mi lehet a hozzaadott erteke az Ej Kiraly elleni haboruban...
_sélli 2017.08.22 12:10:39
@Lunara: `A szigetre beszorulva mi a bánatért nem törték a jeget maguk körül a nagy kalapáccsal? ` mondjuk arrol megint ne beszeljunk hogy egyik nap siman beszakad a to jege a zombik alatt (-20fok van helo) de 1 nappal kesobb kokemenyre fagy es siman tud 300 zombie trappolni rajta.... Tul sok a logikai baki.
Kérem szépen, minket is elért a podcastláz, szerda este 8-kor Facebook live kibeszelot tartunk a sorozatról SzabóZ kollégával, kommentekben előzetesen is lehet kérdezni, a félórás műsor alatt meg folyamatosan. A live itt lesz majd. Királyvár alatt Aki azt hitte, hogy Jaime csak attól meghal,…..
_sélli 2017.08.15 11:20:09
@Ruadhnait: Egyetertek: Dannyt itt fikazza mindenki hogy megegeti az elfogott katonakat ha nem hodolnak be de arra senki nem huzza fel a szemoldoket hogy Cersei felrobbantotta fel Westerost az emberekkel egyutt (ugyanugy elve elegette oket csak nem sarkannyal hanem zold trutyival - helo)

Ja, vicces hogy a bolcs tanacs jokat rohog a zombikon de nem a mult reszben mondta az oreg csoka hogy ez idorol idore visszatero problema es valahogy mindig megoldodott hiszen nem jottek at a falon - ergo tudja hogy vannak zombik!
_sélli 2017.08.15 11:46:18
@Petrow: Szerintem inkabb arra utalt hogy ha nem akarja megtartani a gyereket akkor tud ellene tenni, mert azt mondja I could give you something erre C meg azt mondja hogy that won`t be necessary.
_sélli 2017.08.15 15:50:53
@Gyula_80: Elvileg csaja sem lehet, gyereke meg foleg nem ha mar egyszer tag. Aprosag - bar jogos a felvetes.
Égivár alatt Távozik a Lannister-sereg, gyönge szekereken zsenge gyökereket visznek Királyvár felé, meg aranyat, perszehogy, az arany és a kaja az, amiért jöttek, így ugye elégedett lesz a vasbanki bankár is, és nem hal éhen a nép (értsd: a királyi család, a sameszeik és a katonaság) ha Dany felkel…..
_sélli 2017.08.08 18:46:08
@fátum: bocsanat nem volt szandekos
_sélli 2017.08.09 15:54:34
@mézescsók: pontosan erre utaltam en is, hogy a sarkany azert nem bantja Jont mert Targaryen. Ki mindta h spoiler?
Sárkánykő Havas és Ser Davos átalment a tengeren, ladikon de ladikon, mert ott lakik a szőkenő, az üveghegy tetején, és ha nincs obszidián, akkor van nagy baj. Ezt Dany nem tudja, meg egyébként senki sem az északi népeken és Samun túl, de hát még csak a harmadik résznél tartunk. Sárkánykő egyébként…..
_sélli 2017.08.02 12:45:16
@cyberworms: PONTosan ugyanerre gondoltam. H nehogy Danny megporkoltesse Jont valami sarkannyal aztan kiderul hogy O is tuzallo helo. Bar most nagyobb eselyt latok arra hogy Brantol tudjak meg.

Ez az Euron fele hajoflotta santit es kesz. Honnan van ketszer annyi hajoja mint Yaranak? Copy paste? Hagyjuk mar....
_sélli 2017.08.02 14:04:44
@Hüpna: Mondjuk Cerseinek ott a zold trutyi amivel felrobbantotta fel Westerost sztem az jo a csoszogok ellen is.
Kizart h az ej kiraly szovetseget akarna kotni barkivel is. Miert akarna?
Amikor az embernek hét része, a pletykák szerint 440 perce van arra, hogy egy történetet, vagy annak következő fejezetét elmesélje, akkor luxus az, hogy az évadnyitójában legalább négy olyan jelenet van, amiben a szereplők teljesen érdektelen dolgokról beszélgetnek, és a nettó 61 perces epizód valós…..
Július 27-től csütörtökönként 21.30-tól dupla epizóddal jön a Riviera című sorozat az RTL Klubra. Erről annyit kell muszáj tudni, hogy egyik ötletadója és forgatókönyvírója az az Oscar-díjas Neil Jordan (Interjú a vámpírral), meg azt, hogy a forgatásra eredeti helyszíneken, Monacóban, Nizzában,…..
Már csak néhány hét és elindul a Trónok harca hetedik évada, úgyhogy ideje volt, hogy érkezzen egy újabb előzetes. Na nem mintha a sorozat rajongóinak nagyon kedvet kellene hozni az évadhoz, amire több, mint egy évet kellett várni. Ha valaki az első előzetesről lemaradt volna róla, akkor itt tudja…..
Disclaimer: lelkes rajongója vagyok mindenféle zombisorozatnak, néztem a Z Nationt, alig várom a Fear The Walking Dead harmadik évadát, az első perctől követem a The Walking Dead-et és megvan az összes eddig kiadott képregényfüzet. Ezt csak azért, mert a TWD hetedik évadának fináléja kicsit…..
Akár ezzel a szlogennel is árulhatnák azt a budapesti, VI. kerületi villát, aminek az ára úgy kezdődik, hogy egymilliárd kétszázmillió forint. Mivel méretes házról van szó, ez négyzetméterre lebontva nem sok, de azért szükség van hozzá egy vastagabb pénztárcára...
Aki szereti a Marvel-képregényeket ÉS a harcművészeteket, az már régóta vágja a centit a Vasököl miatt, aki a Marvel második vonalbeli szuperhős brigádjának, a The Defenders (A védelmezők) nevűnek a tagja Luke Cage., Jessica Jones és Daredevil (na jó, Elektra is lesz benne)…..
Egy vallomással kezdenék. Az adás kezdete után 10 perccel kapcsoltam a TVGO-n - ennek még lesz jelentősége - az RTLII-re, így in medias res kaptam az arcomba a leszakadt műkörmű szlovák pultosnő száját elhagyó taktikai "kire basszam a kék kendőt" vegyes felvágottból. Itt úgy gondoltam, hogy az is…..
Bencével kezdünk, aki megvan győződve róla, hogy hiányzott nekünk, majd gyorsan felvezeti a műsort. Az aktuális szavazásra tereli a szót, aminek a témája: Ki a legpletykásabb a villában? Na, legközelebb erőltessétek meg magatokat, hiszen minden tévé előtt ülő egy emberként vágja rá, hogy Miss Röfi…..
Úgy vártam már az első tematikus hetet, mint Dina körmei a töltést (de most komolyan, valaki küldjön már be egy megszomorodott körmöst a villába, lassan akkorák a lenövések a kis kacsóin, hogy nagykorúsítják magukat és a saját lábukon hagyják el a villát), de erre, amit ma kaptunk, legvadabb,…..
_sélli 2016.09.15 18:27:29
@ALOKSAKTRHEE: Pontosan. apukam pl 1 honap utan merte csak megfogni a gyereket :) az apja is majrezott minden furdetesnel. De a jo hir higy meg egy kisbaba sem torott ossze soha :)
Jokat rohogok ahogy razzak azokat a szerencsetlen robot babakat . Egy igazi gyerek mar reg nyakinhanyta volna vagy haromszor :)
Exküzé moá a késésért, rajtam nem múlt, hajnali egyig virrasztottam, hogy a korán munkába induló nép VV hogyvóttal indíthassa a kispénteket, de az RTL cseszett kitenni a tegnapi adás felvételeit az RTL Most-ra egészen mostanáig. Bencussal nyitunk, aki egy bárpultot támaszt, és úgy ejti a műsor…..