Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlueCorsa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leveszi napszemüvegét, kissé összeráncolt homlokát felénk fordítja, kopaszra nyírt fején fején megcsillan a szicíliai nap fénye, okos szemeivel a távolt fürkészi, és töpreng. Nem csak egy bűntényen, mint ahogy a többi detektívtől megszoktuk a különböző sorozatokban, hanem az emberek furcsaságain,…..
Tudomásul veszem - bár kissé keserűen -, hogy a leginkább érdeklődésre számot tartó cikkeim azok, amelyekben a maffiáról írok, aminek okfejtésébe mélypszichológiai és filozófiai szempontból most nem bocsátkoznék, talán majd egy másik alkalommal, hanem pragmatikus módon levonom a következtetést, és…..
Az is olyan érdekes, hogy amikor az itt élőknek mesélem, hogy blogot írok, és hogy az Szicíliáról szól, egyből fölcsillan a szemük. Eszük ágába sem jut, hogy esetleg rossz dolgokról is írhatok. Pedig itt is vannak, történnek bizony csúf dolgok, élnek és működnek arrogáns emberek és káros…..
Ass blaster Egy melós emlékére. 2017.03.29 21:34:29
Gabi családtag volt. A nővérem veje, az unokahúgom férje. Ha röviden jellemezném azt mondanám hogy egy jámbor óriás. Kétajtós szekrény termet, péklapátnyi tenyér. Olyan igazi nagy lapaj ember. Szerencsére agresszivitás annyi szorult bele mint egy molylepkébe. Klasszikus életút az övé. Házasság,…..
Ass blaster Megint gőzölgünk. 2016.10.31 20:47:06
Nyári kirándulásaink visszatérő eleme a Hemel Hemstead-i gőzgép fesztivál. Írtam már róla de most megint fogok, kiemelve az újdonságokat. Zoli barátom lakik Hemel-ben, vele és családjával a fesztivál paellás standja előtt szoktunk találkozni majd együtt megyünk tovább és a napot náluk fejezzük be…..
BlueCorsa 2016.11.18 15:06:56
@diggerdriver: Technik Museum Speyer + Sinsheim vannak a közelben (Németo.), vannak gyöngyszemek. A RAF múzeumot mindig látom kiírva, ahogy elhaladunk az autópályán mellette, mikor rokonlátogatóba megyünk a napos Angliába, csak ki hajlandó megállni út közben, mikor még pár óra vezetés visszavan Leedsig...?
De egyszer kisírom, hogy megnézzük. Az emberem inkább vonatos érdeklödésü, az apja masiniszta volt a bányánál, úgyhogy a National Railway Museum Yorkban megvolt, nagyon szép kollekció :-D
Viszont az ilyen fesztviálok annyiból érdekesebbek, hogy itt jobban látni/hallani a gépeket müködés közben is.
Jó hétvégét!!!!!
Ez a nap a lányomról szólt. Az ő hobbija a retrókorszak a pin up világ és minden ami ehhez kapcsolódik. Amerikaiautó kiállításokon vesz részt modellként, korhű ruhákban és most kapott felkérést egy ilyen témájú naptárfotózásra. Ez a poszt is róla szól mert a barátjával együtt meghívtam az idei…..
Szépen ellógtam az írást mostanság, nem igaz? Képeket meg videókat töltögetek fel, ahelyett hogy valamit ideprodukálnék. Na majd most, bár sajnos kissé lesérültem*, így a hat gépelni tudó ujjam közül kettőt nem tudok használni, bezzeg ha már megtanultam volna tíz ujjal**, ahogy erre az évre…..
A hely... A hely egy csodálatos arborétumszerű erdő közepe egy kisvárosban Londontól húsz kilométerre. Hatalmas mammutfenyők és oriáscédrusok között egy lakópark épül aminek első fázisa már kész, azokban laknak már, a második fázist most építjük. Tényleg olyan mint egy arborétum, minden fán kis…..