Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cervaes

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ridley Scott gyengeségekben erős Provence-filmjének sportos, 32-es mosolyú amerikai jónője mondja: a garázsbor olyan, mint egy borritkaság – törpe pincészet, kis termelés, súlyosan magas ár... Magyarország az ezer garázsborászat hazája; csupán egy hibádzik: a súlyosan magas…..
Nincs is jobb alkalom egy kis kadarkázásra, mint január elseje. A trombitálás már halkul lassan, a konfettimaradványok még a padlón hevernek, szerpentinek lógnak a mosogatóba, másnapos ismeretlenek dülöngélnek félmeztelenül az ember lakásában félig ürült édespezsgős…..
Cervaes 2009.01.12 16:02:42
@hárslevelű:
Halló itt a Heimannék.
Kadarkáról, klónjairól bővebben szólni még várjunk vagy egy-két évet! Lassan már 30 különféle klónt gyűjtöttünk össze, és tavasszal kóstoljuk a második évjáratban.
Kis türelmet kérek, és erdőjáróval együtt sajnáljuk, hogy "kiestünk" a szórásból.
Tavaly sem ment simán, de az idén végképp totális kudarcot vallottunk az év Alkoholista-bortermelőjének megválasztásával. Úgy gondoltuk, a döntéshozatal lebonyolításának az a módja, amely másutt sokszorosan bevált, itt is alkalmazható. Kiderült, hogy nem az. A módszer akkor…..
Kurta hagyományaink szellemében afféle évzáróként idén is megpróbáltunk rendet vágni borgőzös emlékeinkben, azaz listázni 2008 legszebb élményeit. Minden szerző 10 árfüggetlen és 2 ártudatos élményre kapott keretet. A listák összegzésekor derült ki, hogy a láthatatlan…..
Eljött az ideje, hogy mi is megszavaztassuk olvasóinkat arról, szerintük melyik borászunk, netán pincészetünk tette le a legtöbbet az asztalra az idén. Ezúttal másképpen csináljuk, mint tavaly és tavalyelőtt. Egyrészt a létező legegyszerűbb szavazógépet választottuk, és…..