Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homar herold

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádjuk a nagyvonalú vállalkozókat, akik kicsire nem adnak. 240 ezer forintos megrendelésnél mit nekünk egy-két póló mínusz! Persze a megrendelő fizeti a 240 ezret, a teljesítő pedig csak abban nagylelkű, hogy simán túllendül azon, hogy kevesebb árut szállított. Legalábbis…..
Ha van Digi, akkor olcsóbban kínálja a Telekom a szolgáltatását. Viszont, ha lenne Digi, akkor nyilván nem a Telekomnál próbálkoznának nethez jutni a világháló érdekességeire szomjazó ügyfelek. Feloldhatatlan ellentmondás, de egy telekommunikációs vállalatnak talán nem…..
A jégkrémet nem tartjuk köcsögben, maximum, ha tényleg nagyon felolvadt, de ennek ellenére a Lidl-ben mégis a köcsög szót emlegette a pénztáros - levélírónk szerint -, amikor a vásárlók szóltak neki, hogy beszélgetés helyett talán dolgozhatna is. Külön vicces, hogy a Lidl hogyan kezelte a…..
Mindig meg kell állapítsuk, abból csak baj van, ha a vásárló válogat, igényei vannak és önálló akarattal rendelkezik. Így nem lehet random rásózni mindenféle terméket, amit nem is rendelt meg, de a kereskedőnek épp az került keze ügyébe. Legalábbis levélírónk szerint a Gumi Park elég nehezen képes…..
Kutyát pisiltetni élelmiszerboltok ajtajába nem szép dolog, de levélírónk szerint neki nem is ez volt a célja, amikor kutyájával megállt a kispesti pékség előtt, hanem az, hogy bemenjen vásárolni... A fogadtatás túl szívélyesre sikeredett a tulaj részéről, kíváncsiak vagyunk, akkor is rugdosással…..
Az alkohol öl butít és nyomorba dönt, ezért az alkohol ellen úgy lehet a legjobban harcolni, ha gerillaboltokat létesítünk, amik úgy tesznek, mintha sört árulnának, de valójában ki se nyitnak. Így a csalódott vevő kénytelen eloldalogni, és bánatában tejet vedelni vödörszám. Legalábbis panaszos…..
Olvasónk levele alapján új szabályt kell megtanulnunk az internettel kapcsolatban: net nem akkor van, ha tudunk netezni, hanem ha a Telekom azt mondja. Ráadásul a Telekom varázsige-hatékonyságú ráolvasásai netet ugyan nem teremtenek, viszont eléggé drágák. Ezzel az erővel kérhetnénk segítséget a…..
Az internetre felköltözött kínai piacok korában nehéz tisztán látni, melyik webshopból érdemes rendelni, és melyikből nem. Ugyanis ezeknek egy része nemcsak, hogy gagyit árul, de panasz esetén nem is viselkedik korrekt módon a vásárlókkal. Arra meg nem is merünk gondolni, hogy esetleg szándékosan…..
  Legalábbis nekünk most hirtelen csak ez az egyetlen racionális magyarázat jutott eszünkbe arra, hogy miután a levélírónk - állítása szerint - arra vár, hogy végre üzembe helyezzék elektromos mérőóráját, az ELMŰ már javában és vígan számláz, méghozzá nem is kis…..
Szerkesztőségünk szerint felháborító, hogy manapság mindenki csak úgy bemondásra kaphat internetet. Igenis tessék megküzdeni érte, bizonyítani, hogy valóban kell, hogy nem csak egyéjszakás kaland, hogy szándékaink komolyak. A levélíró szerint úgy kell járni a Telekomhoz netért esedezni, mint…..
Az nem derül ki levélírónk leveléből, hogy hol vette a Rio Mare konzervet, de az biztos, hogy sikerült egy unortodox darabba belefutnia. Nem tudjuk, hogy a gyártónál felejtettek-e ki egy-két alkatrészt ebből az eledelből, vagy Rio mare is csak egyike azon termékeknek, amiket hamisítanak. Ha ez…..
Közhely, de az embernek minden esetben eszébe jut, amikor tömegközlekedési járatra várakozik feleslegesen, hogy ha ilyen szolgáltatást nyújtana egy mobilszolgáltató, vagy cipészmester, akkor nemhogy felkopott volna az álla, de hozzávágták volna már a cégért, mint Mekk mesterhez minden epizód…..
  Mindig azzal vádolják a BKV ellenőröket, hogy a pénz miatt büntetnek meg gyanútlan utasokat mondvacsinált okokból. Szerencsére nem minden ellenőr ilyen anyagias, tudunk mutatni ellenpéldákat is, amikor az ellenőr puszta önzetlenségből szívat. Jelen állás szerint a BKV járatain cigizni és csövezni…..
A töpörödési versenyünkbe újabb erős versenyző érkezett. A Supradyn csomagolási megoldásában nemcsak az a zseniális, hogy az évek során elkezdett levegőt is árusítani a gyártó a vitaminon kívül, hanem az is, ahogy a becsomagolt levegőhöz különböző rétegeken keresztül eljutnunk. A dobozok…..