Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kivancski

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért nem semmi ország az, ahol a második számú kereskedelmi tévé reggeli hírműsorába olyan dilettánsok beülhetnek, mint Jakupcsek Gabriella, a hazugságvizsgálóval (is) ótvaros nagyot bukó, szigorú matektanárnőre emlékeztető "riporter" vagy "műsorvezető".…..
Hóbelevanc Jakupcsek kifutott 2008.04.14 15:00:00
Nem kell Uri Geller műsorában szerepelni, de még nagy mentalistának sem kell lenni ahhoz a „jóslathoz”, amit a TV2 új műsorstruktúrájáról szóló írásomban megelőlegeztem Az Igazság ára című műsorának. Ez pedig a kifulladás, ami ma már sokkal inkább nevezhető…..
- Ismeri XY-t?- Nem.- Hazudik! Láttuk, hogy ismerősök az iwiwen.Úgy tűnik már ez sem csak egy elképzelt beszélgetés. Egy távoli ismerősöm előző munkahelye ellen nyomozás folyik. Tanúként beidézték az ügyészségre. Mikor a nyomozók kihallgatták, arról érdeklődtek, hogy…..
Történt pedig, hogy a hétvégén a boltban szupermarketben megláttam a Szentkirályi cég (megérdemlik, hogy idekerüljön a nevük) citromos-mentás ásványvizét. Ugyan kissé furcsának találtam ezt a kombinációt, de úgy voltam vele, hogy a citromos ásványvíz az jó, a mentás csoki…..
Hóbelevanc Fábry stand-up 2008.04.08 09:27:00
Tegnap este volt a Showder Club első adása, amivel az RTLKlub ismét megpróbálja a stand-up comedy-t belopni a magyar televízióba. Többen tettek már rá kísérletet más műsorokkal, amik később lekerültek a palettáról, a csatorna mégis bízik benne, hogy sikerül olyan tehetségeket…..
A Kiválasztott második adása után Juszt László úgy gondolta, lerántja a leplet Uri Geller showjáról, és bebizonyítja, hogy itt kérem szépen szó sincs semmiféle varázslatról, csak egyszerű bűvésztrükkökről. Kár, hogy ezt már a neten mindenki bebizonyította, de azért…..
Kétségünk nem lehet arról, hogy miért pont most lett felelevenítve a szkeptikusság témája az RTLKlub-on. A műsorterv már valószínűleg régen készen állt arra, hogy nekimenjen a konkurenciának, és ez le fog futni akkor is, ha közben a netes közösség ízekre szedi a Kiválasztott…..
Hóbelevanc Molnár Anikó bebukott 2008.03.27 16:41:00
Amint korábban megírtam, nagyon elszállt elképzeléseik vannak manapság mondvacsinált sztárjainknak arról, hogy majd őket valaki elutaztatja egy egzotikus szigetre nyaralni, vagy egy jó kis fotózásra. Nem különösebben lepett meg, hogy Anikó nem csak egymilliót, de egyetlen forintot…..
Subba A hét Darwin-díjasai 2008.03.26 20:38:00
Tudjuk, tudjuk nem szép dolog mások kárán röhincsélni, de nem tudjuk megállni, hogy ne elevenítsük fel a hét két legjobb húsvéti bulvárhírét, amik eddig nálunk vezetik a listát, és megerősítik az einsteini közhelyt, hogy a világegyetemben csak két dolog biztos, a hidrogén…..
Hóbelevanc Rubint Réka egyenlőbb 2008.03.25 16:15:00
A Storyonline blogjában megjelent egy írás, amit Rubint Réka követett el, és igen keményen beszól a netező közönségnek. Osztja az észt, és szépen odaüt mindenkinek, akit ér. Az írás apropója az, hogy valaki egy blogon felhívta a figyelmet arra, hogy Réka milyen közlekedési…..