Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KNB

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta úgy gondolják, hogy a csókolózást 13 éves koráig tökéletesítheti valaki, ezután már nem sok mindent lehet a csóktechnikán változtatni. „De a csókolózás végülis nem szex, ugye?” – kérdezik sokan. Ez nem igaz, a csókolózás alapvető a nők elcsábításában. Ha rosszul csókolsz, valószínű a lány úgy…..
A kis- és középvállalatok ma Magyarország gazdaságának egyik fő pillérei, számuk már több százezernél tart. Ahhoz ,hogy egy vállalkozás, legyen az még csak kezdő, vagy már jól menő, fenn tudja tartani magát, legyen bevétele, ügyfeleket, vásárlókat tudjon generálni láthatóvá kell tennie saját magát.…..
Iskolai pályázat  Egy iskolai pályázat során kértek meg minket, akkori diákokat, hogy írjunk egy történetet – napjainkban is aktuális témáról – az alkoholfogyasztásról. Ez 2010-ben volt. Sajnos a híradások, a tapasztalatok, a statisztikák még mindig azt mutatják, és egyre jobban bizonyítják, hogy…..
Bizonyára ismeri a migrénnel járó olykor fájdalmas mellékhatásokat, melyre ideiglenes megoldásként már kipróbált egy néhány tablettát, megoldást. Az esetek többségében ezzel tompíthatjuk a fájdalmat, és végre megszabadulhatunk ettől a tehertől. Azonban mi van akkor, ha már a különböző rohamoldó…..
Egy különleges kalandra invitálja a Budapesten sétálókat a „Fel a fejjel Budapest” elnevezésű társadalmi és építészeti projekt, amely egyedi módon hívja fel a figyelmet Budapest nevezetességeire. A tavaszi fesztivállal egy időben kezdődött program célja, hogy egy kicsit pillantsunk fel…..