Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zzoorroo

0 bejegyzést írt és 442 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt pénteken délután élesedett a hadvezéres szavazós vitaposzt és – az előzetes elvárásoknak megfelelően – elég szép statisztikákat tudhat a magáénak: a 36000+ kattintás és a 340+ komment azt mutatja, hogy a lemiles olvasótábor ismét hatékonyan mozgósította szellemi tartalékait. Köszönjük a…..
Az öt hónappal ezelőtti fegyveres-szavazós poszt sikerén felbuzdulva (közel hatvanezer kattintást és 335 kommentet kapott, ami a Lemilblog eddigi legolvasottabb cikkévé tette) úgy gondoltam, hogy ismét valami hasonlóval lepem meg a hadtörténelem iránt érdeklődő lemiles olvasóközönséget. A múltkori,…..
Néhány napja röppent fel a hír, hogy Nagy-Britannia (hasonlóan Kanada kelet-magyarországi akciójához) egy reklámkampánnyal próbálja meg lebeszélni a hozzájuk készülő román munkavállalókat. Ezekben azt mutatnák be, hogy a szigetországban sincs fish & chips-ből a kerítés,…..
Zzoorroo 2013.02.05 16:12:50
@no successful: már megbocsáss de ez akkora faszság, mint amilyen gyakran hallani lehet. Büszke arra legyen az ember, amiért ő maga megdolgozott. Büszke lehetsz a házra, amit te magad építettél, a gyerekedre, akit felneveltél, a kertedre, amit szépen karbantartasz és művelsz, a diplomádra, amiért x éven keresztül tanultál. De arra büszkének lenni, hogy magyar (norvég, chilei vagy indiai) vagy, az olyan, mintha valaki arra lenne büszke, hogy 43-as lába van, hogy kék a szeme vagy hogy mondjuk reformátusnak keresztelték.

Egyikről se tehet az ember, tehát ne legyen büszke rá, de ne is szégyellje.
Ilyen hatalmas lesz a növekedés? Varga Mihály furcsa figurája a jelenlegi politikai közéletnek. Politikus is, meg nem is. Gazdasági-pénzügyi szakember is, meg nem is. Fel is mondja az Orbán által előírt leckét, meg nem is. Mintha mindig a határokig kitolná a vezér által még…..
Zzoorroo 2012.11.06 18:37:34
@paneltacskó: Basszus, már tudom, honnan szedte Vitya és baráti köre a hatalomgyakorlási ötleteket! Esküszöm, mind a tíz pont napi gyakorlat a fülkeforradalom óta!
NagyTeve törzsolvasónk javaslatára az Altertöriblog legfrissebb posztját ajánljuk figyelmetekbe. A tervezett sorozat első része honfoglaló őseink nyugati kalandozásainak körülményeibe, harcmodorába enged bepillantást, továbbá szövetségeseiről és ellenségeiről is ad egy kis…..
Zzoorroo 2011.12.08 12:42:38
@sarius: A tegnap délután megint volt egy komoly fennakadás és üzemzavar. Egyre gyakrabb az ilyen. Úgy látszik, az új blogmotorjuk tényleg gányabb, mint a régi volt.
Egy igen tanulságos történetet küldött Eszter az Office Deponál meghosszabbított notebook-garancia érvényesítéséről. Olvasni is fájdalmas, ahogy terhesen hónpokon keresztül küzdött, először, csak hogy megnézzék a gépét, aztán hogy kicseréljék a merevlemezt, aztán hogy…..
Zzoorroo 2011.10.25 10:07:21
@Nyúl És Kutya: A tellik azért két ell, mert múlt idő.

Amúgy a terhesség automatikusan idiotizmussal jár együtt? Mert akkor elzavarom a zasszonyt az abortuszbizoccsághoz.
A márkás és menő cuccokért vívott forradalom már megért a Konzervatóriumon egy posztot, amely fontos kérdésekre irányította rá a figyelmet, talán leginkább a fogyasztói világ legaljaként vagy végállomásaként mutatva be az „agyatlan forradalmat”. Van egy-két pont,…..
Zzoorroo 2011.08.24 17:30:13
@krüger: vagyis 18% olasz, 14% német, 13% portugál, 12% szerb, 6% tamil.
Kocsmablog Tóth kocsma 2011.07.28 16:30:00
Helyszín: 1056 Bp., Falk Miksa u. 17. Látogatás: 2011. július 6. 18:15-21:45 > Az egyik boxban apró réztáblák mutatják egy törzsasztalához visszajáró pénteki kocsmatársaság aktuális HEP pontszámát. Adatlap Elérhetőség: +36 1 302 6443 Web:…..
Peter Falk 83 évesen, június 24-én halt meg Beverly Hills-i otthonában. Világhírűvé az a Columbo című sorozat tette, ami legalább olyan intézmény lett Magyarországon, mint a Derrick vagy a Dallas. Columbo ballonkabátja, kitaposott cipője és szivarja bevonult a hazai sorozatpanteonba…..
Zzoorroo 2011.06.29 12:22:05
@Budapesti Szeretkezési Vállalat: biztos gyakran csodálkozol, hogy mindenki útál a környezetedben és hogy nincsenek barátaid, mi? Pedig meggyőződésed, hogy nem csinálsz semmi rosszat.
 Szövegértési problémákkal küszködő Tóta W. hisztizik, hogy nem zabálhat a plázákban jövőre. Van egy jó hírem a számára: DE. Annyit vásárolhat jövőre is kedvenc Tescojában, amennyit csak akar. Az LMP javaslata ugyanis közel sem arról szól, amit ő vizionál. A…..
Zzoorroo 2011.06.11 15:25:42
@Gerzsonka:
Gyorsan ülj kocsiba és szaladj be a nagykőrösi úti Lidlbe, ahol most vettem 159-ért magyar tejet.

Leülhetsz, elégtelen.
Mérni kell. A marketingben ezt tudja mindenki, akinek fontos az eredmény. Az interneten ráadásul mérni kötelező. Sőt, nemcsak kötelező, de ki sem szabad hagyni, mert akkor kb. be is csukhatjuk a boltot. De az online marketingben a mérés sokszor nem jut tovább annál, hogy mit…..
Zzoorroo 2011.05.14 09:38:11
@BarazsyÁkos:

Én mondjuk nem dolgoztatnék egy olyan céggel, amelynek egyik vezetője a személyes és vonatkozó névmásokat csupa nagybetűvel írja, mint a vihogó tinik a fészbúkon :)

A nép- és nemzetiség-neveket a magyarban továbbra is kisbetűvel írjuk (még a magyart is), de ez már olyan magasság, amit nem is kérek számon, csak megjegyzem.

És hogy ontopik is legyek: irtó gáz ez a poszt (nem az első ezen a blogon), úgyhogy ünnepélyesen tájékoztatom a bloggazdát, hogy a linket ma kivettem a kedvencek közül.
Zzoorroo 2011.05.14 09:43:49
@Symbol Developer:

Az én tapasztalataim szerint azok a magyar cégek tartanak tegezős előadásokat és prezentációkat, amelyek görcsösen próbálják hangsúlyozni, hogy milyen fiatalosak és könnyedek, ugyanakkor nem érzik, hogy ez nem a svéd vagy amerikai piac, itt nem biztos, hogy ez nyerő

A múltkor egy hasonlón vettem részt (az mondjuk fizetős volt), ahol az egyik (negyven körüli) női résztvevő felállt és azt mondta: ő ötven rongyot fizetett ezért a négy óráért, és az a minimum, hogy ne tegezze le egy huszonéves férfi :)

(Az előadás amúgy egy kalap szart sem ért, de tanulópénznek fogtam fel)
Zzoorroo 2011.05.14 09:44:53
@BarazsyÁkos:

Úgy látszik, tényleg nem érted, hogy gáz, de mindegy, leszarom.
Subba Gyógyító kép! 2011.01.21 15:09:00
Nézd Marikát! Amennyiben szabad akaratból és teljes hittel elfogadod, hogy Mennyei Atyánk gyógyító energiája Marika közvetítésével gyógyítja testedet – lelkedet – szellemedet, vetítsd ki Marikát magad mellé, vagy elé, naponta 3 x 5-30 percig /érezni fogod,…..
Zzoorroo 2011.01.22 13:56:14
@keramia53-1: hát a bunkóságnak vagy a nem-bunkóságnak kurvára nem az a fokmérője, hogy valakinek mi a foglalkozása és az sem, hogy hány cikke hol jelent meg.

Véresre verni a feleséged szüleit azért, mert az ötéves unokájuknak a bibliából felolvasnak történeteket és mert egy-két imát megtanítanak a gyereknek szerintem a bunkóságon is messze túlmutat. Mondjuk ki, hogy ilyet csak egy agresszív állat tesz.

Nekem ez a véleményem még akkor is, ha a gyerekem nem részesül vallásos nevelésben és én a nővérem eskövője óta (vagyis 10 éve) nem voltam templomban.
Tisztelt blog!   Ami a hálapénzt illeti, elég érdekes dolgokkal lehet szembesülni. Pár hete volt a kislányom mandulaműtéte, kivették mindkettőt, mert állandóan begyulladtak és a háziorvosunk arra ösztökélt, lépjünk ezügyben. Megkaptuk a műtét időpontját végre, de…..
Zzoorroo 2011.01.14 00:08:08
@Leroi: Hatodik kerületi általános iskola, negyedik osztály, 27 gyerekből 11 fejtetűvel bőven ellátva.

Budapest, Magyarország, Európai Unió, 2010 szeptembere.
Komolyan mondom, néha sírni tudnék kormányunk kommunikációjával kapcsolatban. Nem is sírni, inkább zokogva fejelgetném a falat.Nem, most nem a médiatörvényről szeretnék említést tenni, sőt még csak nem is a kormány közvetlen kommunikációjáról. Hanem a jelenlegi kormányhoz…..
Zzoorroo 2011.01.07 09:58:16
@Eldorado: Hát nem egy Magyar Hírlap, az biztos.
Sokan vannak, akik egyfajta felnőtt legót látnak az ikeás bútorszerelésben, és szívesen fúrnak-faragnak órákon keresztül. Mások viszont hidegrázást kapnak a puszta gondolatától is annak, hogy a vasárnap délutánjukat azzal kell tölteniük, hogy sok hülye kis csavart tekergetnek…..
Zzoorroo 2010.12.10 13:30:23
@version: több olyan családot ismerek, akik (mert valódi csórók) nem engedhetik meg maguknak az Ikeát, pedig szeretnék.

Az nem lehet, hogy szimplán sznob vagy?
A kiadmányozás dátuma és a határozat tényleges meghozatala dátuma körüli eltéréssel sok hivatal játszik. Ettől még nem lesz semmis a határozat.Tisztelt Zugügyvéd!Tavaly lakott területen belül *gyorshajtottam*. (Ha 2 km/h sebességgel lassabban megyek, a bírság összege 0 Ft.…..
Zzoorroo 2010.11.25 13:58:19
@metal: Én a múlt héten kaptam egy 30k csekket, 115-tel mentem százas táblánál (M5, de sebességkorlátozás volt).
A Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség szeptember 24-én a helyszínen ellenőrizte a MAL Zrt. ajkai telephelyét. Én úgy tudtam, hogy az adóbevallásnak kellene egy söralátétre ráférni, nem egy ipari létesítmény és veszélyes anyagokat…..
Pálffy István, önkéntes család és házasságügyi attasé mondta a héten:"a házasság és a család intézménye törvényi védelmének megteremtését az alkotmány írja elő, sok keresztény ember számára a házasság szentség, a hagyományos család pedig a magyarság…..
„A szórakozóhelyen ismertem meg a piercing nélkülit, azzal mentem haza, és az ikertesója (a piercinges) mellett ébredtem! Csinálnak ilyet az ikrek? Ez valami perverz hobby?” – vígjátékba kívánkozó kalanddal zárjuk a hetet: a srác egy alkoholgőzös diszkótúrán…..
Ott mérnek, ahol kell, vagy ott, ahol többet tejel? Megkérdezték a vezetőt. Válaszolt is. Inkább ne tette volna. Tudták, hogy idehaza a szakmaiságnak van prioritása, nem a pénzszedésnek? És akkor még elő sem került a mindenható statisztika... Vélemények az azonos című…..
Zzoorroo 2010.09.29 10:55:29
@Parajpuding: "Szerintem aki kitalálta a szolgálunk és védünk frázist, az csupán egy reklámszakember volt"

A világ rendőrségeinek 80%-a ezzel a frázissal működik: We serve and protect, esetleg To serve and protect. Nem volt itt semmiféle reklámszakember, Garamvölgyi tábornok annó látott egy amerikai filmet, tízezer forintos órabérért felfogadtak egy tolmács-fordítót, aki nyolc óra alatt lefordította nekik és kész :)
 ..
Zzoorroo 2010.09.17 09:50:56
A Fem3-ra, a TV2 női csatornájára érkezik állítólag a Cougar Town, ami az ABC tavalyi újoncpalettájának egyik legjobban sikerült darabja az Emmy-díjas Modern család mellett (ez utóbbit meg az RTL zsákolta be), de olyan címmel, ami a férfiakat azon nyomban elriasztja, és a nők nagy…..
Zzoorroo 2010.09.17 09:47:52
@kovi1970: És ha tudnád, micsoda lóvékat akasztanak le az ilyen faszságokért a "kreatívok"!
Zzoorroo 2010.09.17 09:49:17
@Aggie: "Mo-on a Cougar, mint 40+ no, joval fiatalabb ferfi partnerrel, nem annyira jellemzo, mint nyugaton"

Te jársz társaságba is, vagy csak otthonról, a monitor elől osztod az ész és a helyesírási tanácsokat?
  Vitéz Kassai Farkas László magyar királyi altábornagy két cigarettaszippantás között megadja magát dandárjaival az amerikai hadseregnek Ausztriában. Eredeti hangosfilm 1945-ből, katt a képre! „A karácsonyt a századdal Győrben töltöttem. Családomhoz Sopronba nem…..
retro gastro Paprikás kifli 2010.02.15 07:18:00
A paprikás kifli hűségesen kísérte végig a ’70-es évek iskoláséveimet. Egyszerűen finom volt a maga egyszerűségével. Édesanyám naponta szorgalmasan csomagolta nekem iskolába a szalámis szendvicseket, amiket én tudta nélkül szorgalmasan cseréltem el osztálytársaimmal a…..
Zzoorroo 2010.09.09 22:29:03
@szemirámisz: Na és te is. Te meg HHP. Vagy HHF (nem tudom a nemed és nem is érdekel).
Zzoorroo 2010.09.09 22:30:39
@retro gastro: És azóta se nagyon aktiváltak.

Hányok ezektől, de tényleg.
Zzoorroo 2010.09.09 22:31:24
@JCM: Limara az, kamunickkel, nem látod..?
Mottó: „Hazug embert könnyebb utolérni, ha sánta. (Vagy ha áll.)” Wagner B. György   Amikor nyár végén megjelentek szép pesti köztereinken az első kampánymorzsák, köztük pedig új színfoltként szeretett szegedi viccpártunk régi-új szlogenjei, az összhatás…..