Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blacktulipbeauty

72 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz hónapot töltöttem összesen Svájcban Campus Mundi ösztöndíjasként. Ezen időszak alatt rengeteget fejlődtem szakmai szempontból, sok új barátságot kötöttem és rengeteget utaztam. Majdnem minden nagyobb svájci városban jártam, így volt miből választani, mikor arra gondoltam, hogy a három…..
A Campus Mundi ösztöndíj jóvoltából hét hónapja Svájcban vagyok szakmai gyakorlaton. Ez az időszak sok szempontból hozott változást az életembe. Nagyon sok szakmai tapasztalatot szereztem, új ismeretségeket, barátságokat kötöttem és minden téren sokkal önállóbbá váltam. Ilyen terület a szabadidő…..
 Mint minden fesztiválon, a Szigeten is megvannak a tipikus fesztiválos öltözködési szokások, melyek bár elég egyediek pár kategóriába besorolhatóak. Ezeket szedtem most össze. Természetesen ezt a bejegyzést sem érdemes véresen komolyan venni, inkább viccnek szánom. Szóval senki ne sértődjön meg, ha…..
Ezt a két sampont (Micellás erősítő sampon vízililommal, Micellás tisztító sampon citromfű kivonattal) trnd rojekt során kaptam, és már nagyon ideje írni róla, mert már vége is a projektknek. Ez most (kivételesen :D) nem lustaságból ne sikerült, hanem, mert mielőtt egy samponról véleményt mondok…..
 Minden vallásnak és helynek megvannak az érdekességei, furcsaságai, melyek külső szemlélő számára különösen feltűnőek. Én most a Dohány utcai zsinagógáról, illettve a mellette található Zsidó múzeumból gyűjtöttem össze tíz (számomra) érdekes tényt, amik meglepőek, esetleg elgondolkodtatóak. Fontos,…..
 "Mindjárt jövök, veszek egy csokit, meg egy Esterházyt az automatából." Akár ez a mondat is elhangozhat, mióta  a Poket könyvautomaták megjelentek városszerte a nagyobb csomópontokon. (Szépséghiba, hogy nem ugyanabból az automatából vehetjük, de ezt hanyagoljuk el :D.) Emellett, a nagyobb…..
Black Tulip Beauty Elfogytak 2018.07.14 19:38:51
Ezek fogytak el nálam mostanában. Remélem ti is hasznosnak tartjátok és szeretitek ezt a videótípust. Ha tetszett nézz körül itt is :) : https://www.facebook.com/blacktulipbe... https://www.instagram.com/blacktulip_hu/ https://www.tumblr.com/blog/blacktuli.....
Két hete volt a Red Bull Air Race (tudom, nem vagyok elég up to date, de elég általános téma, szóval szerintem most is aktuális, főleg, hogy nagyjából ugyanezt tapasztalhatjuk a pride kapcsán, csak még erősebben). Nagyon sok helyen olvastam, hogy minek ez a sok cécó, hiszen senkit nem érdekel,…..
Ezket a drogériás sminktermékeket szerettem mostanában. Ez a lista aká Joy napos bevásárló listának is elmegy, hiszen mindegyik márkára van 50%-os kupon a DM-ben. Illetve a Rossmannban és a Müllerben is vannak rájuk kedvezmények. (Még van másfél napotok :D) Kedvezményekkel pedig kifejezetten olcsók,…..
 Lassan vége a fák virágzásának, így az erről az időszakról összegyűjtött képeim szertném megosztani veletek. :) ..
Aki szeret futni, és rendszeresen űzi is ezt a sportot, előbb-utóbb biztos bele fog futni ebben a bsi-s kezdeményezésbe. "Fuss félmaratont négy egymást követő évszakban! Ezzel az egy mondattal összefoglalható a kezdeményezés lényege. Kicsit bővebben: ha sorozatban, négy egymás utáni évszakban futsz…..
Ezzel a videóval jelentkezeka NYX Face Awards versenyre. Ha tetszik április 3-ától tudtok szavazni rá az alábbi oldalon..
Tudom, picit elkéstem ezzel, és mindenkinek elege van a télből és várja már a tényleges tavaszt. Én is így vagyok vele, de azért picit jól esik még havas tájat, telet látni. Természetesen a meleg szobából. :D És közben remélem, hogy hamarosan már virágzó fákat nézegethetünk. A képek…..
Minden országnak megvannak a saját szokásai, amik turistaként esetleg furcsák lehetnek számunkra. Íme az én holland-furcsaság-listám. Nem feltétlenül kifejezetten negatív dolgokról van szó -sőt, van ami kifejezetten pozitív-, csak szokatlanok, legalábbis nekem azok voltak. Jéghideg…..
Black Tulip Beauty Kristályróka 2018.02.04 10:05:55
A Star Wars legutóbbi részéből ismert kristályrókák inspirálták ezt a sminket, őket igyekeztem megjeleníteni.  Ha tetszett kövessetek facebookon és instagramon, hogy ne maradjatok le az újdonságokról! :)..
Amszterdamban tett utazásom során több meglepő dologgal is találkoztam. Ezek közül az egyik, hogy több templomot nem eredi, rendeltetés-szerű módon használnak, hanem különféle újabb szerepben. Volt amelyik kocsma volt, és voltak különböző témájú múzeumok. Arról lehet vitatkozni, hogy így a jobb,…..
Egy város megismeréséhez többféleképp is hozzáállhatunk. Végignézhetjük például a tipikus túrista látványosságaikat. Ugyanakkor míg előbbit is fontosnak tartom, én szeretek picit "eltévedni" az adott városban. Ezt nem feltétlenül kell szószerintérteni, általában nagyjából tudom, hogy hol vagyok,…..
Három sminket mutatok be ebben a posztban, mely tulajdonképpen egy, melyen viszonylag könnyen és gyorsan megvalósítható, de látványos változtatásokat vittem végbe. Így a viszonylag visszafogottabb sminket kedvelők, és a "végzetasszonyok" is megtalálhatják a nekik tetszőt. Alapozás után a teljes…..
Azokat a termékeket  mutatom be ebben a posztban, melyeket mostanában a legjobban szerettem. Van bőrápolási- és sminktermék is köztük. Utóbbinál az általam használt árnyalatot odaírtam zárójelbe. Scholl Velvet Smooth Elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal Lehet, hogy furcsa ősz végén…..
Ennek a nagyon gyors és egyszerű őszi sütinek a receptjét még a Praktika magazinban láttam, ha jól emlékszem. Tapasztalatokkal és fázis-fotókkal egészítettem ki. Ha igazi őszi sütit szeretnétek, olvassatok tovább. :) Hozzávalók: A tésztához: 20 dkg teljes kiőrlésű liszt12 dkg vaj2 tojássárgája2…..
 Egy csodaszép őszi sétán jártam. Ennek rövid, és könnyű túrának a pontos leírását megtaláljátok itt. Szerintem nagyjából tökéletes, így én csak egy kedvcsináló képsorozatot adnék még hozzá, illetve bármilyen őszi túrához. Leginkább az ösz színeit szeretném megmutatni, illetve, hogy a ködös táj is…..
Gyors és egyszerű, de látványos halloweeni sminket akottam. Remélem még fel tudjátok idén használni :D. Ha tetszett kövessetek facebookon és instagramon, hogy ne maradjatok le az újdonságokról. :)..
Igazi őszi szinekben készült smink, egy apró csavarral. Ha érdekel nézzétek meg :).  Ha tetszett kövessetek facebookon és instagramon, hogy ne maradjatok le az újdonságokról. :)..
Őszintén, én nem biztos, hogy mertem volna egy teljes nyaralást szervezni Albániába, ugyanis itthon akárnkivel beszéltem arról, hogy oda is mennénk, óva intett tőle.  Ezzel elég finoman fogalmaztam, ugyanis leginkább az volt a reakció, hogy szőke lányként át ne merjem lépni a határt se. Ennek…..
blacktulipbeauty 2017.10.11 08:19:54
@zalcsi6: Nem tudom, miért gondolják de nekem mindenki azt mondta akinek csak megemlítettem, hogy odamegyek, hogy szőke lányként a határt ne merjem átlépni...Gondolom a többi cikk is azt állapította meg, hogy nem ezt tapasztalta. Hátha megváltozik kissé az általános kép róla itthon.
blacktulipbeauty 2017.10.11 08:35:16
@Józsika62: Tény, hogy teljes képet nem kapunk, de azért szerintem az elég gyorsan kiderül ha egy hely veszélyes. A nyolcadik kerület rosszabb részeiről én fél óra alatt megállapítottam.
Egyébkent benne van a címben, hogy egy napot voltam ott.
Persze, alapból kedvesek voltak az emberek, de amikor megtudták, hogy magyarok vagyunk baromira örültek neki. Lehet, hogy nem igaz mindenkire de nekünk ez volt a tapasztalatunk. Egyébként van pár komment fentebb, ami erre próbál választ adni. :)
A vőlegény című darab a Belvárosi színházban abszurdan humoros, egyben fárasztóan könnyekig nevettető darab, mely néhol az őrület határát súrolja. A darab elején egy család készülődését látjuk egy különleges alkalomra, a leendő vőlegény bemutatkozására. Nem elég, hogy alig van idejük rá, de mind az…..