Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blindmouse

4 bejegyzést írt és 410 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van 5-600 ezer forintod, amiből autót kell venni? Ez azt jelenti, hogy legfeljebb 400 ezer forintért nézhetsz kocsit, a többit elviszi az átírás, eredetvizsga és vagyonszerzési illeték kifizetése illetve a vétel utáni szerviz. Bár sokan egyből a Suzuki Swiftet vagy az F Astrát ajánlják, a nagy…..
Izgatottan vártam a ma délutánt, hogy kézbe vehessem az előhívatott negatívot. Izgatottságom oka egyrészt annak volt betudható, hogy a tekercsen rejlő képek egy számomra fontos és kedves utazás emlékeit őrzik, másrészt annak, mert ez volt az első japán fotómasinám teszttekercse, így benne volt a…..
A minap egy régi társaságban beszélgettünk egy közös ismerősről. Rég nem láttuk már, mivel otthon van a gyerekekkel, évek óta nem dolgozik. Felvetődött a kérdés, hogy vajon szereti-e ezt az új életmódot, jól érzi-e így magát.Ekkor hangzott el a nagy mondat: "A facebook képei alapján boldognak…..
Blindmouse 2018.08.02 12:10:52
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Bár a tapolcai találkozó sztárjai az igazán régi járművek: a Farosok, 31-esek és a Fakarusz voltak, számomra a legnosztalgikusabb élményt ez a 280-as jelentette: Nem azért, mintha valaha is utaztam volna vele (szerintem soha nem ültem Vas megyei buszon), hanem mert ennek még az utóbbi…..
Már a kezdetektől fejlett képzelőerővel (és valószínűleg tudományos igényű jóslási technikával) próbálták a filmalkotók megkomponálni a jövő kommunikációs eszközeit és irányait - méghozzá egészen lenyűgöző pontossággal. Ezeket gyűjtöttük össze, a hiába várt találmányokkal együtt.  ..
Blindmouse 2018.05.18 01:15:42
@Balogh Zsolt: a Mézgacsaládban kaptak egyszer önvezető autót speciel. :D
Érdemes lenne végignézni tételesen a sorozatot hogy melyik jövőből küldött kütyü valósult meg eddig és melyik nem. :D
szirszarjaim Színészek és autók 2018.03.16 08:00:00
Mára Hollywood egykori és mai férfi sztárjairól gyűjtöttem autós (és motoros) képeket - és sokkal könnyebb dolgom volt, mint legutóbb a hölgyek esetében, így ma tetemes mennyiségű, 40 db fotóval jövök: Tudtátok, hogy mit jelent a Murciélago? Christian Bale tudja. Ben…..
Blindmouse 2018.03.17 00:13:50
@noir9: az megvan hogy az autók tipusát nem a gumira írják fel?

Az egy '72-es Camaro, és "Kelly Charger" gumi van rajta..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt cím! Sz. A. vagyok. 9 éve dolgozom egy dinamikusan fejlődő nagyvállalatnál. Történetem úgy nagyjából 2 éve kezdődött ami egy kicsit bizarr,morbid és furcsa másoknak talán vicces is,azt…..
Fekete halálként végigsöprő eurodance, Németország kulturális újrafegyverkezése, girl power, lógó gatyák és dalszövegnek hazudott gyermekmondókák - a magyar dalok után ezúttal a 90-es évek emblematikus külföldi slágerei dübörögnek a Page Not Found történelmi stúdióblogon, és már kedvet is kaptunk,…..
Blindmouse 2018.01.01 12:07:15
@az igazi nano: Gratulálok! Látom volt akkoriban music TV-d, és meg tudtad jegyezni azt az 5 fullpopuláris rock anyagot amit akkoriban toltak orrba-szájba. Akkori fejjel a nirvanát leszámítva jó anyagnak éreztem ezeket én is.
De itthon rétegzenék voltak ezek akkor is, mert lehet te ugráltál rá, de az átlagnak inkább a kokdzsámbó lesz emblematikus. :)
Kevés nemzet van úgy oda a szinkronért, mint a miénk. Régen még volt is okunk, hogy büszkék legyünk rá. Egy szinkronra heteket szántak. Elsőrangú fordítók dolgoztak rajtuk a legnagyobb műgonddal és színészlegendák vették ki a részüket belőle. Ma már futószalagon készülnek olyan tempó mellett, ami…..
Az ember egy nagyon fura lény. Ma úgy véljük, hogy irtózunk az erőszaktól, különösen a rendkívül kegyetlen erőszaktól, és csak nagyon kirívó esetekben, néhány megborult elmének okoz örömet mások kínzása. Szép gondolat, de sajnos önámítás, a mai napig jóval több a jellemzően gyengébbel, sok esetben…..
Hatodik epizódjához érkezett a Westworld az HBO-n. Ezúttal is jelentkezünk spoileres kibeszélőnkkel a tovább mögött...
PORT Minden ami új lett... 2016.11.07 19:13:01
Sok minden újult meg az Port.hu-n, íme a legfontosabbak: Indapass belépés Mostantól egy belépéssel megtervezheted az esti programodat, beszólhatsz Sajónak a Stenken, és még blogot is indíthatsz. Az Indapass mindenre jó az új port.hu-n, az index blogjain, és szolgáltatásaiban. Beléphetsz a már…..
A 40-es Város a szovjet atomprogram születési helye volt, ahol fausti megállapodást kötöttek az ott élőkkel és dolgozókkal: mindent megkapnak, amit csak ember kívánhat, cserében nem hagyhatják el a települést, és kiteszik magukat mindannak a veszélynek, amit az atom jelent. Egészen elképesztő, máig…..
Két férfi marad az előző rész után Kloéval az éjszakában, a holdfényben csak az olasz dj szeméremdomb-piercingje csillog, a hangulat tényleg olyan, mintha egy szakközépiskola szalagavató utáni bulijába kivezényelték volna a KDNP asszonytagozatát felügyelni: mindenkinek a dugáson jár az esze, de…..
Tömeges kitelepítés a csernobili baleset után - 1986. április 27. A modern társadalmakban komoly feladat a lakosság védelme az esetlegesen bekövetkező ipari vagy természeti katasztrófák következményeitől. A katasztrófavédelem eszköztárában a lakosság kitelepítése az utolsó védelmi eszköz, ami csak…..
Blindmouse 2016.04.29 00:59:00
@Skorzeny: konkrétan SEHOL!

A sorozathoz angol felirat sincs, csak a vágott filmhez. de annyira jól adják elő, hogy nagyjából sejthető az én 30 szavas orosz szókincsemmel is hogy miről van szó. :)
Blindmouse 2016.04.29 01:01:38
@¿Qué tapas hay?: Viszont a röntgent mint mértékegységet a laikus nagyságrendekkel könnyebben fogja fel. azt még 80-as IQ-val is felfogja bárki, hogy: kb évi 2-t elviselsz belőle károsodás nélkül, 400-nál meg jobb ha nekiállsz betonozni magadnak egy szarkofágot mert hellóviszlát van.
A múlt heti hírek szerint távozik Walter da Silva, a VW csoport formatervezési igazgatója. Személy szerint úgy gondolom, hogy ez eddig a legnagyobb veszteség a csoport számára. Silvát még a sikerkovács vasakaratú Piech hozta a fedélzetre, és olyan vezéremberek követték, mint az…..
Mini osztálykiránduláson voltunk a szerkesztőség nem nyaraló tagjaival: buszos gyárlátogatást szerveztek az omnibuszos srácok. Erről majd nemsokára jönnek a beszámolók, én most a…..
Ezen a nyáron úgy véltük, nem egy összefüggő sorozatot indítunk, mint az elmúlt 3 évben, hanem minden héten (augusztus végéig) egy bizonyos témát járunk körül. Most megnézzük…..
Idén júliusban (egészen pontosan július 3-án) volt 30 éve, hogy bemutatták az amerikai mozik Michael J. Fox és Christopher Lloyd a Vissza a jövőbe című, örök klasszikusnak számító családi sci-fijét. Amiben a szemtelenül fiatal Michael J. Foxnak, azaz Marty McFlynak egy kedves,…..
Blindmouse 2015.07.19 12:25:58
@-Szűcs Gyula-: Te láttad egyáltalán a filmet? 2015-ben Lorainne hozza a pizzát. :)
Nem utazik időben sehova.. az alternatív 1985 idősíkban lett belőle szilikondíva.

Szerintem csattogj le a videótékába,és vedd ki a második részt, majd nézd meg. :)
Blindmouse 2015.07.19 13:46:06
@-Szűcs Gyula-: Szerintem nem haragszik kimondottan senki, de közönségi segítséggel lassan sikerül helyesre szögelni a posztot utólag, legalább megtörténik. :)
Azt, hogy a festéket szállító útkarbantartó teherautó egy MAZ, csak a videó leírásából tudom, hogy a hátulról belerohanó másik egy Kamaz, azt magamtól is megfejtettem, pedig nem nagyon emlékeztet eredeti formájára. A két teherautó márkából kiderült, megint az oroszok. Nem…..
Blindmouse 2015.06.26 11:28:27
A jáóóóember pont úgy néz ki abban a fülkében, mint aSin City-ből a "Yellow Bastard"

toto-vt.com/wp-content/uploads/2014/10/Sin-City-Yellow.jpg

A lámpás jobbrakanyarodós témáról annyit hogy szerintem ott vagy 20!! éve tilos jobbrakanyarodni. az embereknek nem tűnt fel?
A China Airlines Tajvanból Frankfurtba késett másfél órát, így buktam a budapesti csatlakozást. Az ölembe hullt négy órában viszont jól körül tudtam nézni a frankfurti légikikötőben, ahol mindig van néhány kiállított új autó. És persze ha az embernek ilyen sok az ideje,…..
Blindmouse 2015.05.27 00:09:06
@Rebel ED: Műanyagot hiába fillerezed meg, akkor is el fog térni az árnyalat legtöbb esetben.
Mert én nem. Igen, ez én vagyok, amint ennek a posztnak az előnézetében bénázom a Prince of Persiával (illetve annyira nem is bénázom, hiszen már a második pályán vagyok). A Wireden jött szembe velem, hogy lehet már Twitter-bejegyzésbe embedelni (azaz beágyazni)…..