Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blindmouse

11 bejegyzést írt és 459 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Színészek klipekben 2021.04.12 07:00:00
Villamosozás helyett most megint privát emlékek kapcsán youtube-ozunk egy kicsit. Biztos más is emlékszik, hogy '86 körül mekkora sláger volt ez a szám: Az előadó Paul Simon neve ismerős volt, viszont mindig Simon & Garfunkelként emlegetve, ezért meg voltam győződve arról, hogy a magasabbik…..
Hengerfej megjött a felújításból, de úgy döntöttem, hogy akkor tenyereljünk bele rendesen. Motor-váltó ki, és rendbeteszem amennyire tudom, az egészet.                ..
A foltozásról írtam már eleget, tulajdonképpen sikerült addig eljutni hogy a belsőküszöbön maradt hátra egy folt, valamint a motortér, de azzal úgy voltam hogy áááh, majd jövőnyáron kikapom a motort, és megcsinálom, de most minél előbb menjen inkább a kocsi vissza az utcára..  hát nem,  de erről…..
2020 júniusában rég nem látott kiadós esőzés alá került Magyarország nagy része. A helyenként eltérő intenzitású és mértékű eső sokszor viharos gyorsasággal csapódott le az égből, és olyan is volt, hogy napokon át alig akart elállni. Ebben a hosszúra nyúlt zivataros időszakban talán sokaknak eszébe…..
Ez volt a legkevésbé sikeres és legfeledhetőbb magyar tévésorozat Kádár János fénykorában. De egyetlen Kádár-korabeli tévésorozat sem tud olyan felejthető lenni, hogy elfelejtsék rendszeresen ismételgetni a kincstári nosztalgia tévében. Ez volt az az eset, amikor nem sikerült a propagandagombhoz…..
Bár az új kerékpársávok felfestése már több mint egy hónapja elkezdődött, azonban a kialakításuk, a szerepük és az, hogy szeptember után mi lesz a sorsuk, a mai napig heves érzelmi és adott esetben szakmai viták tárgyát képezik. Ez a körúti sávra kiemelten igaz, ami a Nagykörút városban betöltött…..
F1rka Az F1 nagy botrányai 2020.06.11 00:05:00
Lassan kezdetét veszi az új szezon, s reméljük, komolyabb függöny mögötti harcok nélkül fog lezajlani, bár erre sosincs túl nagy esély. Az F1-et sem kerülték el soha a botrányok, ebben semmivel sem különb bármilyen sportnál. Az FIA és a csapatok közötti macska-egér játék a száguldó cirkusz szerves…..
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
Ott tartottam valahol hogy a jobb taposó meglett. Közben realizáltam hogy az állítólag kilakatolt autón csak az a rész jó amit megcsináltak, de az sem mindenhol. A küszöböt kicserélte az állat, de az első végén a sárvédő zsebét baloldalon úgyhagyta lukasan, utasoldalon meg telibe' egyenesben…..
1889. A 4554 méter magasságban - Európa legmagasabban fekvő menedékházának - a Capanna Regina Margherita építése..
Folytatom, lustálkodtam kicsit írásilag, de a project se halad, tél van hideg van, nem időkorlátos. Szóval. Első folt után felbátorodva nekiestem egy másik 10x5 centis darabnak is a hátfalon. Hasonló eredménnyel. igazából azt sikerült nyugtáznom hogy a lukak 90%-a olyan helyen van ami valami…..
Guitar Hero, Battletoads és Twisted Metal - három játékcím, amelyek között látszólag semmiféle összefüggés nincs, mégis egy kosárba tehetőek egy egyszerű, de valamilyen szinten szomorú mondattal: mára azok a videojátékos zsánerek, amelyekben ezek az alkotások megszülettek, kihaltak. Természetes,…..
A MÁV néhány évvel ezelőtt megszüntette a büfékocsikat, majd pár hónapja újra üzembe helyezte őket. Nem csoda, hogy anno nem volt rá kereslet, a válsággal sújtott (meg azért a korábbi éveken sem feltétlenül a nyugati jólétről ismert) Magyarországon a legtöbben érthetően még a helyjegy árát is…..
Húsz évvel ezelőtt szörnyű hírre ébredt az ország. 1999. december 15-én a tűzoltók hajnalban riasztást kaptak. Ég a Budapest Sportcsarnok!..
Újabb Ozzy Osbourne-dal jött ki a jövőre várható új nagylemezhez, amit Ozzy a csodagyerekként számon tartott, még mindig csak 29 éves Andrew Watt producerrel rakott össze és Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) dobol, Duff McKagan (Guns N' Roses) pedig basszusgitározik rajta. Eddig úgy volt, hogy a…..
Blindmouse 2019.11.22 17:10:14
"Az autóversenyzés, a versengés a véremben van. A részem, az életem része; egész életemben ezt csináltam, és kiemelkedik minden más közül." - Ayrton Senna Idén 25 éve, hogy az autósportot sokkolta a legendás Forma-1-es pilóta, Ayrton Senna (1960. március 21. São Paulo, Brazília - 1994. május 1.…..
Bruno Barbey, a MAGNUM Photos munkatársa több ízben is járt a szocialista Lengyelországban fényképezőgépével. Először 1967-ben Charles De Gaulle francia köztársasági elnök látogatásakor, de ekkor még szociofotókat és emberközeli, a mindennapi életet megörökítő képeket nem készített. Erre 1976-ig…..
Harminchárom évvel ezelőtt az emberiség egyik legnagyobb atomkatasztrófája - mely a Szovjetunió ukrajnai területén, Pripjaty városa mellett, Csernobil közelében a Lenin atomerőmű 4-es reaktorában történt 1986 április 26-án éjjel 1 óra 23 perckor - örökre megváltoztatta az emberek gondolkodását az…..
Blindmouse 2019.11.11 00:23:32
@Tartalom: Ennyi baromságot összehordani.

-A 3 búvárból egyet vitt el a szívroham úgy 10 éve, a másik kettő,köszöni szépen tökjól van.

-A régi tévés figurákat azért vitte el a rák gyakrabban mert az akkori tévés PYE kamerák elég durva sugárágyúk voltak egyébként.

-És gondolom nem hallottál a csókáról aki évtizedeken át konkrétan a szarkofág alatt a reaktorterem romjai közé járt be felderíteni, tudtommal még ma is él.
Blindmouse 2019.11.11 12:15:15
@Big Blaster: atomerőműtől rettegnek. és közben ugyanazok hisznek istenben, és a kereszténységben, aminek a nevében milliókat égettek meg mert azok nem hittek. :D
Blindmouse 2019.11.12 13:17:08
@Equalizer.: A sugárzás nem úgy viselkedik mint a víz hogy folyik ki a reaktorból, a radioaktivitás, az elektromágneses sugárzás, kb mint a fény. ergo hiába van nyitva a reaktortartály, ahogy távolodsz, exponenciálisan csökken az ereje. ha nem jön ki belőle szennyezett részecske, hamu akármi, akkor nem terjed szét a világban csakúgy..
Úgydöntöttem, nem marketingelem sehol a blogot, hadd legyen csak ez egy féltitkos cucc, vagy rátalál valaki, vagy nem. töknemérdekel, de legalább leírtam a dolgokat.. Ott állt meg a sztori, hogy feltárás. Ültem, néztem a szétszedett vasat,   meg rajta a lukakat, dilemmáztam. Be kéne tolni egy…..
Megjegyzés: Hányszorkellbazzdmegmegírniegybejegyzéstakurvaanyádbamireegyszerkiküldiezafoskazal? Miért nem baszódik meg a nevenapján az is aki ezt a szar blogmotort évtizedek óta hagyja futni? Szóval: Egy meglepően gyors átiratás, és 3-4 nap nézegetés után úgy döntöttem,  hogy eleget díszítette a…..
Kezdem tisztázni az elején pár dologgal: - Egyrészt ezt visszamenőleg kezdem írni, amig még emlékszem a dolgokra, aztán a blog majd utóléri az építést, vagy nem. -Másrészt történtek/történnek dolgok amit élesben próbáltam ki azelőtt sose csináltam, ergo valszeg kurvára nem leszek szakszerű vele,…..
A '80-as/'90-es években készült horror-, sci-fi és akciófilmek kedvelt húzása volt, hogy egy-egy jól ismert rock- vagy metalbanda a stúdió vagy a rendező felkérésére írt külön egy-egy kislemezdalt: optimális esetben ez nyertes szituáció volt mindkét fél számára, hiszen külön marketingkampány nélkül…..
A rockzene történelmében rengeteg női rock és metal csapat fordult meg és volt köztük néhány olyan is, mely a saját korszakában rendkívül meghatározó volt. Most felkutattunk 10+1 olyan, csak női tagokból álló zenekart, akik a saját idejükben (vagy éppen az elmúlt néhány évben) olyan rock 'n' rollt…..