Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blindmouse

9 bejegyzést írt és 459 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott tartottam valahol hogy a jobb taposó meglett. Közben realizáltam hogy az állítólag kilakatolt autón csak az a rész jó amit megcsináltak, de az sem mindenhol. A küszöböt kicserélte az állat, de az első végén a sárvédő zsebét baloldalon úgyhagyta lukasan, utasoldalon meg telibe' egyenesben…..
1889. A 4554 méter magasságban - Európa legmagasabban fekvő menedékházának - a Capanna Regina Margherita építése..
Folytatom, lustálkodtam kicsit írásilag, de a project se halad, tél van hideg van, nem időkorlátos. Szóval. Első folt után felbátorodva nekiestem egy másik 10x5 centis darabnak is a hátfalon. Hasonló eredménnyel. igazából azt sikerült nyugtáznom hogy a lukak 90%-a olyan helyen van ami valami…..
Guitar Hero, Battletoads és Twisted Metal - három játékcím, amelyek között látszólag semmiféle összefüggés nincs, mégis egy kosárba tehetőek egy egyszerű, de valamilyen szinten szomorú mondattal: mára azok a videojátékos zsánerek, amelyekben ezek az alkotások megszülettek, kihaltak. Természetes,…..
A MÁV néhány évvel ezelőtt megszüntette a büfékocsikat, majd pár hónapja újra üzembe helyezte őket. Nem csoda, hogy anno nem volt rá kereslet, a válsággal sújtott (meg azért a korábbi éveken sem feltétlenül a nyugati jólétről ismert) Magyarországon a legtöbben érthetően még a helyjegy árát is…..
Húsz évvel ezelőtt szörnyű hírre ébredt az ország. 1999. december 15-én a tűzoltók hajnalban riasztást kaptak. Ég a Budapest Sportcsarnok!..
Újabb Ozzy Osbourne-dal jött ki a jövőre várható új nagylemezhez, amit Ozzy a csodagyerekként számon tartott, még mindig csak 29 éves Andrew Watt producerrel rakott össze és Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) dobol, Duff McKagan (Guns N' Roses) pedig basszusgitározik rajta. Eddig úgy volt, hogy a…..
Blindmouse 2019.11.22 17:10:14
"Az autóversenyzés, a versengés a véremben van. A részem, az életem része; egész életemben ezt csináltam, és kiemelkedik minden más közül." - Ayrton Senna Idén 25 éve, hogy az autósportot sokkolta a legendás Forma-1-es pilóta, Ayrton Senna (1960. március 21. São Paulo, Brazília - 1994. május 1.…..
Bruno Barbey, a MAGNUM Photos munkatársa több ízben is járt a szocialista Lengyelországban fényképezőgépével. Először 1967-ben Charles De Gaulle francia köztársasági elnök látogatásakor, de ekkor még szociofotókat és emberközeli, a mindennapi életet megörökítő képeket nem készített. Erre 1976-ig…..
Harminchárom évvel ezelőtt az emberiség egyik legnagyobb atomkatasztrófája - mely a Szovjetunió ukrajnai területén, Pripjaty városa mellett, Csernobil közelében a Lenin atomerőmű 4-es reaktorában történt 1986 április 26-án éjjel 1 óra 23 perckor - örökre megváltoztatta az emberek gondolkodását az…..
Blindmouse 2019.11.11 00:23:32
@Tartalom: Ennyi baromságot összehordani.

-A 3 búvárból egyet vitt el a szívroham úgy 10 éve, a másik kettő,köszöni szépen tökjól van.

-A régi tévés figurákat azért vitte el a rák gyakrabban mert az akkori tévés PYE kamerák elég durva sugárágyúk voltak egyébként.

-És gondolom nem hallottál a csókáról aki évtizedeken át konkrétan a szarkofág alatt a reaktorterem romjai közé járt be felderíteni, tudtommal még ma is él.
Blindmouse 2019.11.11 12:15:15
@Big Blaster: atomerőműtől rettegnek. és közben ugyanazok hisznek istenben, és a kereszténységben, aminek a nevében milliókat égettek meg mert azok nem hittek. :D
Blindmouse 2019.11.12 13:17:08
@Equalizer.: A sugárzás nem úgy viselkedik mint a víz hogy folyik ki a reaktorból, a radioaktivitás, az elektromágneses sugárzás, kb mint a fény. ergo hiába van nyitva a reaktortartály, ahogy távolodsz, exponenciálisan csökken az ereje. ha nem jön ki belőle szennyezett részecske, hamu akármi, akkor nem terjed szét a világban csakúgy..
Úgydöntöttem, nem marketingelem sehol a blogot, hadd legyen csak ez egy féltitkos cucc, vagy rátalál valaki, vagy nem. töknemérdekel, de legalább leírtam a dolgokat.. Ott állt meg a sztori, hogy feltárás. Ültem, néztem a szétszedett vasat,   meg rajta a lukakat, dilemmáztam. Be kéne tolni egy…..
Megjegyzés: Hányszorkellbazzdmegmegírniegybejegyzéstakurvaanyádbamireegyszerkiküldiezafoskazal? Miért nem baszódik meg a nevenapján az is aki ezt a szar blogmotort évtizedek óta hagyja futni? Szóval: Egy meglepően gyors átiratás, és 3-4 nap nézegetés után úgy döntöttem,  hogy eleget díszítette a…..
Kezdem tisztázni az elején pár dologgal: - Egyrészt ezt visszamenőleg kezdem írni, amig még emlékszem a dolgokra, aztán a blog majd utóléri az építést, vagy nem. -Másrészt történtek/történnek dolgok amit élesben próbáltam ki azelőtt sose csináltam, ergo valszeg kurvára nem leszek szakszerű vele,…..
A '80-as/'90-es években készült horror-, sci-fi és akciófilmek kedvelt húzása volt, hogy egy-egy jól ismert rock- vagy metalbanda a stúdió vagy a rendező felkérésére írt külön egy-egy kislemezdalt: optimális esetben ez nyertes szituáció volt mindkét fél számára, hiszen külön marketingkampány nélkül…..
A rockzene történelmében rengeteg női rock és metal csapat fordult meg és volt köztük néhány olyan is, mely a saját korszakában rendkívül meghatározó volt. Most felkutattunk 10+1 olyan, csak női tagokból álló zenekart, akik a saját idejükben (vagy éppen az elmúlt néhány évben) olyan rock 'n' rollt…..
1943. december 20-án délelőtt tizenegy óra után nem sokkal amerikai bombázók és vadászrepülők lépnek be a Harmadik Birodalom légterébe, 8320 méteres magasságban. Célpontjuk egy Brémában található gyár, ahol a Focke-Wulf 190 típusú vadászrepülőket gyártják. A csaknem -60 Celsius-fokos hidegben repülő…..
Blindmouse 2019.10.05 13:20:33
@BiG74 Bodri: Nyugállományba vonult és csak Snoopy kutyával szerepelt rajzfilmekben. :)
A Kádár-kor ételei és italai maguk voltak a zsír- és cukorbombák mai leszármazottjaikhoz képest. Összetevők a 60-as években és napjainkban...
Blindmouse 2019.10.01 12:53:25
@Dikusz: a citrom/eperhabot említettem én is. azon a kettőn kívül volt ugye a krémtúró mazsolásvaníliás szigorúan, meg asszem a túrókrém, hasonló név de más cucc, aminek az alján volt az édes lekvár,és össze kellett keverni, mindig leettem az egyharmadát keverés nélkül hogy utána töményebb legyen. :)

a szovjet jégkrém nincs meg, a kispoharas leót imádtam, kaptál hozzá pálcikát is hogy megehesd. :)

Meg volt még valami cukorka amire kb senki sem emlékszi, szerintem valami kukoricapehely golyók lehettek csokibamártva, és ilyen téglatest formájú papírdobozban volt, ami buszt, villamost, mentőautót, tűzoltót mintázó festéssel volt, ergo nasi után simán játszottál a dobozával, meg gyűjtötted őket. :)
Lazarbibi TOP 10 időgép 2019.09.20 23:00:03
Többször lerágott csont, de még mindig folyamatosan gyártják az időutazós filmeket. Soha nem unja meg a nagyérdemű, állandóan eladható kategória. Az időgép a mozgókép „édestestvére". Mindkettő 1895-ben született, H. G. Wells is ekkor írta meg korszakalkotó regényét, és sikerének köszönthetően az…..
Blindmouse 2019.09.23 13:09:21
@lutria: Szó szerint leírtad ami nekem a Timecop időkabinjáról villant be.
Na, beszállok én is az őrületes bulihintóba, amit annyira kínosnak tarthat maga a műsorvezetője is, hogy a saját nevét nem is adja hozzá, csak Lali néven fut, pedig ő az ország szórakoztat szakmunkásainak non plus ultrája, ezt onnan tudjuk hogy a Szenzációs négyes is megmondta. Sárga atlétában,…..
Blindmouse 2019.09.09 01:57:12
@Theriad: Mi az hogy zenéléssel foglalkozik? a lemezjátszó az nem hangszer, vagy ha van egy mikrosütőm akkor élből szakács vagyok? :D
Blindmouse 2019.09.09 20:22:09
@szociál: a bakelitek pakolgatása nem zenélés. max zenelejátszás. Ugyanúgyahogy az ha behúzom a monaliza festmény fotóját egy képnézegetőbe a monitoromra, akkor nem állíthatom azt hogy festek.

A zenélés az az, amikor fog BÁRMILYEN hangszert, gitárt, zongorát, vagy akár egy darab alufóliát egy fésűn, és egy hangsort lejátszik bármin (a bőrösfuvola nem számít.)
De valszeg nem igen tudja a csibehusi hogy mi az a C moll 7, azt inkább tudja hogy huszas egy óra natúrfranciával. :)
Elvtréning Hölgy tulajdonos 2019.09.07 22:48:40
Elmentünk ma autót nézni. Csak úgy. Néha szoktunk ilyet. Kinéztük neten, aztán belibbentünk a kereskedésbe. Az értékesítő fickó persze egyből lecsapott ránk. Szépen, sorban, igen választékosan elmondta, hogy milyen fantasztikus tulajdonságai vannak az autónak, majd a monológ végén nagy levegőt…..
„ Lényegében ma egy nő mindent megtehet, és a férfiaknak kell alkalmazkodni, különben repülnek ” - Posztolónk még emlékszik azokra az időkre, amikor a nőkben még akadt egy kevés realitásérzék, lehetett velük hülyéskedni és szót érteni. Mára a barátságos Lányok eltűntek és megjelentek a Nők, akik a…..
Blindmouse 2019.08.24 19:24:01
@El Amante: Régen hogy csináltam? Fasztudja. Akkoriban zenéltem és bunkó voltam, meg voltak chat/ismerkedős oldalak ahol nem kellett minden kattintásért fizetni vastagon, ahol bunkó voltam, és jöttek maguktól mindkét dologra mint a légy. :D
Mostmár csak szimplán introvertált mizantróp vagyok, és közepes nihillel átitatva állok a témához. :D
Blindmouse 2019.08.25 01:47:02
@El Amante: Ja, amikor letettem a dolgot végleg, akkor látványosan csökkent az érdekességfaktor, de ezt az adott környezet defektusának fogtam fel (értsd: rockklubokban a csibékben kizárólag groupie vér dolgozik, ergo csak zenésszel dugnak, de ez ugyanígy lenne dídzsével akármivel a megfelelő tipusú szórakozóhelyre leosztva). :)
A kocsmázás, alkeszság és a velejáró dolgok sose volt kenyerem.. najó. azóta nem kenyerem hogy huszonéve jogsim lett. :D

Miért mérgezem a "levegőt"? Az introvertáltság az hajlam. a mizantrópság is, bár ez eléggé szelektív, sok haver van, barátok is, de tömegesen nem szeretem az emberi fajt, pl. egy plázában, vagy a városban, meg mindenkit akit nem ismerek.
A bunkóság? jah, az filternek KELL. Egy bizonyos IQ alatt távoltartja az embereket. :D

Nem akarok változtatni. Láttam, csináltam sokmindent, egy ideje szeretek kicsit unalmas lenni, persze nem vagyok az, csak a mai instagram-értékrend szerint, de az szerint nagyon. Manapság az általam csak lufiembereknek hívott fajnak áll a világ, akik kívülről fel vannak fújva pirosak, színesek feszülnek, de ha kipukkasztod, akkor semmi nincs belül. :)

És tényleg jól elvagyok, a világban tényleg napi szinten látok dolgokat párkapcsolati témában amiből nem kérnék, a sok arckönyvön elkövetett ütyülüpütyülü meg "jaj évfordulózunk szerelmemmel."blöööáááh.. vagy csak a sok elkámpicsorodott, unott fejű fejű párocska a boltokban, utcán, akárhol.. akkor MINEK? :)

De egyébként lehet könnyebb lenne a helyzetem ha nagypofájú egocentrikus barom lennék, aki odamegy boldog bolgogtalanhoz aztán rápróbál, és a nagy számok törvénye alapján csak bejön... Anno volt egy ismerősöm, ő úgy csajozott,hogy minden neki tetsző csajhoz odament, hogy nem akarom megbántani az érzéseidet de.. és megpróbálta lecsókolni.. 10-9x maflás...a 10. bejött neki mindig. :D de ez 20+ éves sztori, azóta kifordult a világa saját sarkából 2x.
A fenti állításaim meg továbbra is igazak tudok a saját problémáimtól elvonatkoztatni + valahogy a tág környezetemben is nagyjából ugyanez a meglátás, csak ők rendületlenül próbálkoznak meg reménykednek. :D
Blindmouse 2019.08.26 00:57:39
@Kritikus Intrikus: Most félreteszem a relatív visszafogottságomat, és a te nyelveden reagálok most az egyszer:

Mi az hogy "haver"? Nekem ilyen fikatroll tipusú nagypofájú egocentrikus nárcisztikus fasz haverjaim NINCSENEK.