Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alone

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Barátok közt 5775-5776 2011.09.09 12:00:00
„A francba, ne haragudj Nóra, hisztizek itt mint egy gyerek” kiáltással üti fel a makk ászt rinyáló Berényi Miklós cár a kerekes székben, míg Nóra öleli azt az okos fejét. A cár azt hitte, hogy ő majd kemény lesz és felépül, de hát mi lesz így vele? Mondjuk…..
Agyadra mennek a PestiEst erőltetett, cseppet sem humoros képregényei? Te ennél százszor jobbat tudnál, csak éppen a rajztehetséged nincs olyan szinten, hogy ezt be is bizonyítsd? Talán nem véletlenül kímélt meg eddig a sors bennünket a képregényeidtől, de te most az arcába…..
Délutáni rövid, kemény tini csaj, rimánkodó kamaszfiú, és egy winter ninja.A kép innenSziasztok,ez nem egy hosszú történet. Tényleg fiatalok voltunk. Mondjuk én most sem vagyok idős, 17 vagyok most a srác 19. Kb 2 éve történt ez az egész.Áprilisban érdekes telefonhívást…..
 Délelőtti szabály: Ha kell a csaj, akkor nem kerülgetni, mert nem forró kása. Alszabály: A dohányzás káros blabla. Innen loptuk Ez van. Szakítshabírsz.blog.hu? Lehet.. Mondanám, hogy nem érdekel a forma, de az enter után backspace, shift+enter. Ideges vagyok. Közzéteszem.…..
Mai szabály: hajnali 3-kor ne hívjuk a párunkat részegen azzal, hogy eddig dolgoztunk, és pont lekéstük az utolsó metrót, mert az nem szerencsés. Kedves szakítós blog! Mint annyian, én is sokat gondolkodtam, hogy érdemes e megírni az én kis történetem, de aztán úgy döntöttem…..
Kicsit csúszásban vagyok, de így legalább sokkal izgalmasabb az elsőzés is. Az ilyeen lányoktól üt meg a guta engem is: elhitetik, hogy célegyenesben vagy, amikor kiderül, kurvára másik pályán versenyzel. Kurva idegesítő, minden férfival megtörténő poszt ez most. Kedves…..
Csodálatos napok egymás után. A balos kultúrharcosokban - ebben mondjuk tökéletesen egyformák a jobbos kultúrharcosokkal, liberálisok sajnos jó ideje nincsenek - az az egyik vicces, hogy a véleményszabadságot pontosan addig támogatják, amíg valakinek nem támad az övéktől eltérő…..
Hogy tetszik a könyv?[Jövő hét pénteken 5 órakor a Parázsban találkozunk, amikor a Táp színház mutat be valamit nekünk a könyvből, és Karafiáth Orsolya is fellép műsorvezetőként. A szakítóskönyv a könyvbemutatón féláron lesz kapható!]  ..
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..
Folytatódik a szakítósblog szappanoperája Az előző részek tartalmából. Első rész-ben a léhűtő udvarló az apját választotta a lány helyett, a Második rész-ben jött az élet a borostás pasival, most meg kiderül, mi is történik azon a nászéjszakán hátulról. És…..
Az apokalipszis lovasai ernyedten engedték el harsonáikat, amikor az előttük álló fiatalember a naplemente állásából kiszámolta szerelmét. És ne legyen közünk tőrös férfiakhoz, ne feledjük. Innen loptuk Sokáig gondolkoztam, hogy megírjam-e nektek a most következő sztorit,…..
Vannak az ilyen teljesen hihetetlen sztorik, de mivel hasonló esetről nem egyszer derült már ki, hogy megtörtént, ezért most a kedves olvaskra bízzuk, hogy a levélíró haverjának geciségét elhelyezzék az etikus újságírás skáláján. Verespálné, mit tesz ilyenkor egy jó…..
"Maradj otthon, nézzél tévét, töksötét vonatokat mutat minden csatona" - mondtuk volna ennek a fiúnak, ha megkérdezi tőlünk, hogy érdemes-e egy wiwen megismert, msn-en flörtölt lány után vonatozni egy szalagavatóra. Kedves Szakítós!Elmesélem történetem, mely…..
Csoki blogja "mi a baj?" 2008.07.28 10:43:00
mivel gyors segítséget várok, ezért feltettem ide a postomat. bocsi, lehet hogy még elő fog kerülni a szakítóson is (http://szakitshabirsz.blog.hu), és előre is bocsi az ottani blogosoktól, de egyszerűen megöl a kín, és muszáj, hogy valami tanácsot kapjak..."Sziasztok!Nem…..
alone 2008.07.29 07:30:08
Omerta! Attól, mert gorombáskodsz, a tények még nem változnak. Ebben az esetben legalábbis majdnem biztosan nem. Nem azért mert hülye vagyok, hanem azért, mert a boldog párkapcsolathoz két ember kell. Amit Csoki leírt kifogásként a lány részéről, azok a 12 pont egy tucat, lekoptatós szövegek mintadarabjai. Részéről ez a dolog nem működik valami miatt. Lehet, hogy ő sem tudja pontosan miért.
Csoki! Bocs, a hülye poénért, én sem gondoltam komolyan. Egy túlságosan is magabiztos ismerősöm szokta mondogatni, hogy ha lány lenne, biztosan csak magával járna szívesen...Annak, hogy nem vagy izomkolosszus, a történet szempontjából nincs jelentősége. Ha az emberiség történetében csak a jóképű izomkolosszusok találtak volna párt maguknak, már rég kihaltunk volna:-D.
Lehet, hogy csak nekem tűnt fel, de nekem tényleg az volt az első gondolatom amikor elolvastam a történetedet, hogy miért nem bízol egy kicsit jobban saját magadban? Amúgy, ha a lány komolyan gondolta a barátságot, lehet, hogy érdemes elfogadnod, már akkor persze, ha szükséged van egy ilyen barátságra. Egy barát-nő, rengeteg dolgot el tud mondani a nőkről egy fiúnak, ami később jól jöhet, és nem magadtól kell kitalálnod...Ha pedig sikerül egymás társaságában közös programokat szervezni, új ismeretségekre szert tenni, megtalálod majd azt a szép és kedves lányt is, aki nem pusztán a barátságodra vágyik.
Egy szőke lány és egy egész Lúzer FC szép vidéki környezetben. Hát persze, hogy olyan dolgok történnek a koleszszobában, amire a két éves komoly barátok még csak gondolni sem mertek. "Sziasztok! Friss a történet, nem túl hosszú, megpróbálom csak a lényeget: Adott egy…..
Mai óránkon az elutazásról lesz szó. Valaki elutazik, amivel egyben zárójelbe teszi az életét, mintha színes maszkot húzna fel, szabadon csókolhat, flörtölhet. Majd hazajön. Szerencsére a párkapcsolat olyan élő dolog, hogy nem tudunk normálisan egymás szemébe nézni, ha…..