Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Passermontana

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A változások éve   Mint azt a cím is sejtetni engedi – 2020 a változások éve. A múlt évben a pandémia okán nyolc hónapra beragadtam a Fabiolára és csak nyár derekán sikerült hazavergődnöm.  10 év után a tulajdonos úgy döntött, hogy eladja a Fabiólát, az én állandó munkahelyemet és második…..
Passermontana 2021.05.31 05:49:19
Elcsiripelem az enpluszegyedik szösszenetet is Index témában. A verebes verziót. Én, mint középkorú szürke tojóveréb, rettenetesen unom a témát. Mondhatni belefásultam. A hőbörgésbe, siránkozásba, hamunak fejreszórásába, köntösök megszaggatásába, fogaknak csikorgatásába. A trollok piszkálódásába,…..
veréb blogja Kuktafazék a világ 2020.06.17 20:24:15
  Tegnap este jelent meg a híradás, miszerint megrongálták Churchill budapesti szobrát. Eddig ez még nem olyan nagy szám, látott már vandálságot a Városliget, és fog is még, ha minden igaz. Nade. Jelen vandálok tettüket a BLM, (Black Lives Matter) mozgalom nevében követték el, legalábbis arra…..
veréb blogja Bolhacirkusz 2020.06.16 13:31:48
Vajon kinek a bolhacirkusza vagyunk mi itt a Földön? A DNS-ünk a jól kivitelezett kunsztokért cserébe megjutalmaz, mert fenntartjuk az uralmát a világban? Az élet kódja. Mi meg olyanok vagyunk, mint az idomított fókák. Megcsinálnak egy ügyes mutatványt a pöttyös labdával, és kapnak egy halat.…..
veréb blogja Vasárnap 2016.04.15 08:39:07
  A vasárnapi nyitva(nem)tartás nyomán keletkezett parázs vitán merengve jutott eszembe, hogy mozgalmat kéne indítani. Esetleg többet. Az első lenne a Nem Érdekel, hogy Mit Csinál a Szomszéd Tehene. A NÉMiCsiSzoT. Ez járna a legkevesebb energiabefektetéssel, működhetne széles körben is. Második…..
"Kiss László 21 hónapot ült, elnöki tanácsi kegyelmet kapott, később pedig azt mondta, az ítélet ingatag lábakon állt, újragondolták és amnesztiát kapott. Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében is tagadta, hogy nemi erőszakot követett volna el. Szerinte koholt vádak alapján, koncepciós…..