Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RideM3

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy már lezongorázott ügy, amiben a panaszosok kérelmét elutasította a békéltető testület, mégis érdemes foglalkozni vele. Levélírónk 2019 júliusi horvátországi nyaralása nem sikerült túl jól: az erdőtűz miatti korlátozásnak köszönhetően nem volt víz a szállodában, ami a szerződés szerint vis…..
RideM3 2020.02.06 16:42:39
@Sipovicsné Zahedli Krisztina: Önmagában a tűz igen, ugyanakkor a vízhiány nem, ugyanis, mint ahogyan a levélben is szerepel, ez nem érintett mindenkit. Az nem vis maior, hogy nincs vized a tűzvész miatt, ha a melledet lévő szobában van, mert ha a tűz miatt lenne a vízhiány, akkor a szomszédban sem lenne.
B. két Booking.com-os tapasztalatát írta meg nekünk, ebből az egyik bosszantóbb, mint a másik. A második pedig még fájdalmas is: a lépcsőn teleltetett muskátliktól nem lehet rendesen elférni, aminek baleset lesz a vége. De kinek az érdekeit védi ilyenkor egy szállásadó oldal? A szállásét, vagy a…..
RideM3 2020.02.06 12:24:43
@KaTe: Sajnos a hülyékre és a kétballábasokra lehetetlen felkészülni. Ha valaki korlét nélkül nem tud felmenni egy lépcsőn, az ne menjen sehova, csak olyan helyekre ami mozgáskorlátozottak számára is elérhető. Bár ott meg a rámpán fog lebucskázni...