Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomicicmic

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
w Az új tulajdonos 2008.03.27 08:00:00
Ez a topik az itt nyüzsgő tőzsdecápák, -pontyok és -teknősök eszmecseréjének helye. Tippek, jóslatok, eeekkora shortot fogtam!, satöbbi.Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc azt találta ki, hogy részvényhez juttatja a magyar lakosságot, mire az gyorsan bepolgárosodik, felismeri a…..
Ludman, a kis komiszEzt nevezem én kreatív fasizmusnak! Frissítve: Európa - és hazánk - kétfrontos háborúja a sötétség ellen.Bravó kérem, háromszoros hipp-hipp-hurrá jár Lúdember Zsolt-nak, aki autentikusan repít vissza cikkével a 30-as évek náci fajvédő ideológiájába.…..
tomicicmic 2008.03.27 08:39:35
Szia :)

Két klassz videót küldenék :)

www.youtube.com/watch?v=tkGWmXAcPF8

www.youtube.com/watch?v=JEjvVMRh4yo

Ja, és amerika következő elnöke fekete lesz :D

Puszika fasiszták, csüszi :D :D

Sokan vagyunk, sokfajta elképzeléssel az élet dolgairól. Ez hatványozottan igaz az emberi kapcsolatokra és érzésekre. Két ember közti történésekre nincsenek általános szabályok, nincsenek jól bevált fogások manapság. Régi időkben megpróbálták a szexualitást és a ffi-női…..
Holnap délután indul az első Indafotós photowalking túra, ami azon túl, hogy ez az első ilyen alkalom abból a szempontból is különleges, hogy videó is készül róla, ami része lesz egy Indafotós oktató videónak. Az útvonal A túra útvonala Margit híd, Lánchíd, Erzsébet híd,…..
Appleblog Kifogytak az iPhone-ok 2008.03.26 07:07:00
Legalábbis Manhattanben. Az AppleInsider szerint New York belvárosában egyáltalán nem lehet kapni a telefont, akár a 8 gigabájtos, akár a 16 gigabájtos modellről beszélünk. A SoHóban, az 59. utcánál és a nyugati 14. utcánál dolgozó Apple-alkalmazottak megerősítették, hogy az…..
Közművelődési vezetői állást kapott a pártos rocker, a pályázókat meg hülyének nézték.  Levelet kaptam lájf, köszönöm. Egy álláspályázat és egy vezetői kinevezés furcsa körülményei tárulnak fel benne. Szép nagy pofátlanság mind a két ügy. Gondolom,…..
A héten még egy normális szakítós történetet sem sikerült kiraknom, mert nem küldtök olyat. Most is úgy szakítanak a résztvevők, hogy nem csak hogy nem is jöttek össze, a lány két randi után feladta. Pikantéria: a szereplők rockzenészek és ázsiaiak.Kedves Szakítós! Az én…..
killtheradical Bayer rabbi 2008.03.26 08:00:00
Sose gondoltam volna, hogy Bayer Zsolttól valaha is el fogok valamit olvasni. Pláne, hogy megpróbálom végiggondolni, amit összeír. De hajrá. Van ugye most ez a tiltakozás. Hogy Széles Gábor határolódjon el Bayer Zsolttól (én személy szerint jobban örülnék, ha Széles Gábor a…..
Sajnos még a hír legvadabb verziója sem sugallja, hogy Hitler találta volna ki az összeesküvéselmélet-hívők által nácizmussal is gyanúsított Walt Disney híres figuráit, mondjuk a zsidógyanús Hapcit. Amit viszont ténylegesen állít William Hakvaag, egy norvég háborús múzeum…..
Törzskocsma Mi öltük meg 2008.03.21 15:00:00
„Vére rajtunk és fiainkon” Fontos mondat ez is, hiába hagyják el a PC jegyében: nagyon is vonatkozik ez az egész emberiségre. Érdemes ezt a gondolatot ízlelgetni. Rettenetesen félreért valamit az, aki képes ezt szigorúan a zsidókra vonatkoztatni (ha valaki erről vitát…..
Hát megint itt tartunk. Mint autós bloggernek kötelességem kampányolni az alkoholfogyasztás ellen, bízva abban, hogy a magyar ért a figyelmeztetésből is, nem csak a büntetésből. Húsvét hétfőn ugyanis a magyarok egy része átmegy ellenállóba, dafke gerillába, akit úgysem kapnak…..
Az előző post folytatása. A diagram nagyobb felbontású változata: http://img86.imageshack.us/img86/5817/commandchannels2007qc1.jpg 8. Könyv- és előadáskiadók Két ilyen szervezet van. 8A. NEPI: New Era Publications International - Koppenhágában van. A feladata LRH és az…..
tomicicmic 2008.03.25 21:03:37
Turcsók vagyok-e? Tudok-e videót nézni? www.youtube.com/watch?v=JEjvVMRh4yo

IGAZA VAN-e turcsóknak? Minden körülmények között?

Igen, vagy NEM? :)
Mandiner blog Körbezárva 2008.03.25 17:01:00
 Miután életközelből megmutattuk a független Koszovó örömét, és a szerbek bánatát, majd megemlékeztünk Tibetről is, mostani bejegyzésünk akár egy sorozat következő része lehetne: egy teljesen szubjektív élménybeszámoló Palesztinából. Az egyik barátom Izraelben és…..
tomicicmic 2008.03.25 20:55:20
Jaj nagyon cuki ez a post! Erről jut eszembe egy video! :D :D


www.youtube.com/watch?v=JEjvVMRh4yo

Csüszi :D :D

ui: valami jó szaftos zsidózásról legyen már szó, ne kerülgessük a kását :D :D