Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vujicsics trutymo

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb fájdalmas búcsúnak lehetünk tanúi a Máté Péter emlékpunkzenekar Zoli Zsuzsa előadásában. Csak egy konnektort szeretett volna, valamiért a Tescót nézte ki, 45 percébe került: Az egy dolog hogy hála a Tesco és a Pannon közös együttműködésének köszönhetően az…..
A július 16.-án megjelent cikkünk a Magyar Nácivadász Szövetségről elég nagy port kavart (az Index-címlap jóvoltából sok látogatóval), főleg, mert addig nem is nagyon lehett hallani az amúgy július 4-e óta létező oldalról. A Nácivadászok másnap, július 17.-én tapsikoltak…..
vujicsics trutymo 2008.07.22 10:52:32
vujicsics trutymo 2008.07.22 11:01:03
Mandiner blog Háre 2008.07.20 13:53:00
  Botrány! A mai, Andrássy úti krisnás felvonuláson nem történt semmi! Úgy tűnik, a Magyarok lemaradtak ezen idegen vallást, kultúrát és életmódot hazánkba gyökereztető, furcsa szerzetek magamutogató felvonulásáról.  Andrássy úti kémeim jelentése szerint a…..
w A gép forog 2008.07.03 16:30:00
Érdekes, roppant érdekes. Hogy mennyire személyes az érzékenység, és mennyire rideg az ember, amíg mást ér sérelem. Amíg a szcientológusokon röhögünk, fenekedünk ellenük, és nyilvánvaló nonszensznek nevezzük a világképüket, teljes a nemzeti egység, szent a béke. Az a…..
... egy drogfutárért. Nem vicc! A két magyar férfit 8 és 10 év börtönre ítélték, mert drogot csempésztek Ecuador-ból Spanyolországban. Több ezer eurós sikerdíj ellenében vállalták, hogy cipőben vagy lenyelve csempészik be a drogot ... komolyan, ezek ennyire hülyék? 9/11…..
Új MÁV blog Majdnem baleset 2008.06.03 10:32:53
A levelet olvasva ideges lettem. A forgalmista és a másik sínbohóc (mert az ilyen vasutasokat más szóval nem tudom illetni) legalább a helyzet komolyságára való tekintettel lehettek volna normálisak. De a röhögés még lényegtelen is lenne, hanem a kedves jegyvizsgáló biztosan nem…..
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
MedIQ A gumimaci anatómiája 2008.05.29 18:23:45
Ma komolytalan poszttal indítok, a gumimaci anatómiáját mutatta be Jason Freeny kreatív képeken:További olvasmány:Rajzfilmhősök anatómiájaRajzfilmhősök anatómiája: ReloadedHa már rajzfilmfigurák..
vujicsics trutymo 2008.05.29 20:02:16
Újabb epizód a kifogyhatatlannak tűnő drogháború áldozatai sorozatban. Az amerikai szövetségi nyomozók közbenjárásával ezúttal egy washingtoni nagymamát akarnak kilakoltatni, amiért nála lakó 24 éves unokájánál füvet találtak. A 68 éves Francis Johnson állami lakásban…..
A fóliába csomagolt sajt nem tudjuk, hogy mennyire bír párologni, mindenesetre levélírónk az újramérésnél 36 grammal kevesebbet vásárolt belőle, mit ahogy azt az 1 nappal azelőtti címke mutatta. A letört darabot mi nem igazán látjuk, de persze ettől még ez is lehet a megoldás.…..
Az, hogy egyre pofátlanabbak a színesfém tolvajok, nem is kérdéses. Nálam a legutolsó akciójuk tette be a kaput: "Rendszeresen lopják a Mesztegnyői Erdei Vasút sínjeit. 60-70 méter hosszan felszedték a Mesztegnyő és Felsőkak közötti kisvasút síneit. A hiányzó szakaszt a…..
vujicsics trutymo 2008.05.27 16:04:58
vendégszerzőnk írásaHónapokkal a II. világháború kitörése után a nyugati világban – elsősorban az Egyesült Államokban – emberjogi szempontból soha addig nem tapasztalt, progresszív folyamatok indultak meg. Tanulva a hitleri Németországgal előzetesen folytatott…..
Állítólag aggodalmas kisgyerek voltam, a legegyértelműbb dolgokkal kapcsolatban is rákérdeztem, hogy azt szabad-e, meg vajon mi történne, ha ezt vagy azt megtenném? Nos ez maradt nagy-gyerek koromra is, csak most már előbb megnyomom a gombot és utána kérdezem, hogy "mi…..
  A magyar politikai élet gyakorlatilag megszűnt, hiszen sikerült elérni azt az állapotot, hogy semmiféle következménye sincsen annak, ha például megszűnik a kormánytöbbség (nem is beszélve apróbb, néhány milliárdos lopásokról, lehallgatásokról, stb.). Ami azt is jelenti,…..
w A dublőrök éjszakája 2008.05.22 06:00:00
Re: A KDNP-ből csinálhat Orbán saját ellenzéketÚristen, győztünk! 1990-ben állítólag így vette tudomásul Antall József, hogy az MDF megnyerte a választást. Nem volt a tarsolyukban semmiféle program - nem is csoda, hogy magát a tarsolyt kezdték lobogtatni identitásképzőként,…..
Ma más postot akartam kitenni, de az alábbi levél talán fényt deríthet egy-két dologra. Azt ugye tudjuk, hogy kevés a pénz a takarításra, de azt eddig nem hallottuk, hogy a takarítóknak milyen körülmények között kell dolgozniuk. Jane Doe elmondja. Ugyanakkor örülnék, ha az…..
Hónapok, sőt évek óta folyik a küzdelem, amit jól nyomon lehet követni az angol genetikai blogoszférában, hogy az amerikai törvényhozás elfogadja végre a GINA-t, azt a törvényt, mely a genetikai alapon való diszkriminációt hivatott kiküszöbölni. A GINA értelmében…..
Mandiner blog Generációs politika 2008.05.03 08:01:00
 Az érdekek szerepet játszanak a választásokon. Az életkor pedig szorosan összefügg az érdekekkel. Eltérő életciklusban, eltérő érdekek dominálnak. A fiatalok szeretnének lehetőséget kapni, mondjuk kevés tandíjat fizetni, jó minőségű felsőoktatást használni. Az…..
Történelmileg úgy alakult, hogy május 1-je teljesen értelmezhetetlenné vált minden világvárosi polgár számára. Ha jól tudom, ezt a napot már kizárólag csak a proletariátus, a kommunisták, és az MSZP tartja magáénak. Tudják, sör, virsli és Korda György. Ilyenkor lehet azokat…..
Félre ne értsetek! Nem akarok én rámenni az ügyvédekre. Csak ha szar a csajozós dumájuk. :) "Én is ügyvéd vagyok!Egy vidéki konferencián voltam nem sokkal karácsony előtt.Ezek a konferenciák rendkívül hasznosak a továbbfejlődés szempontjából, de mondanom sem…..
vujicsics trutymo 2008.04.24 16:18:59
autózz! Biztonságból elégtelen 2008.04.24 14:01:00
Gipsz Jakabtól kaptuk az alábbi történetet. Mit is mondhatnék? A sztoriban szereplő hölgyről leginkább azok a kockajátékosok jutnak eszembe, akik feltesznek mindent egy lapra aztán hunyorogva figyelik, hogy bejön-e vagy sem. A közlekedés nem szerencsejáték! Régi olvasótok vagyok,…..
vujicsics trutymo 2008.04.24 16:16:16