Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butsi77

452 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matt Field aztán tényleg érzi az autót. A Formula Drift sztár egy gyönge ezer lovas Chevrolet Corvette volánjánál radírozza végig a hegyi utat, majd kereket cserél, és folytatja az őrületet. Egy pillanatra látjuk a Falken gumik mintázatát is, de gyorsan vált a kép, hiszen Matt összeszokott…..
Mi lesz akkor, ha a címben szereplő két kocsit egymásnak eresztik, és az egyik kerekein Pirelli, a másikon Michelin abroncsok vannak? Érdekes teszt helyszíne volt a közelmúltban az Anglia szívében, Corby mellett lévő Rockingham Motor Speedway versenypálya. Ugyanazzal a pilótával egymás után…..
A Continental A.G. megkezdte új, csúcstechnológiájú nyári gumiabroncsainak sorozatgyártását. kapaszkodjunk! A 145 és 315 milliméter közötti szélességgel és /30 - /80 oldalfalaránnyal a jövő év márciusában piacra lépő újdonság 13 és 22 hüvelyk közti kerekek számára készül, összesen 122 méretben.…..
Jóllehet szokatlanul meleg idővel búcsúzott az október, reméljük, hogy minden olvasónknak van már gumicsere időpontja. A téli gumi ugyanis a száraz hidegben is életeket menthet. A tél beállta előtt elengedhetetlen az akkumulátor, a világítás- és fékrendszer, a hűtő- és ablakmosó folyadék, illetve…..
Az USA nyugati partvidékén, Washington államban van egy custom bike műhely, a Droog Moto, ami arról ismert, hogy az általuk kiválasztott alapmotorokból ilyen zord bringákat faragnak...
A Hankook következő – második – generációs e-abroncsa, a Kinergy AS ev, az International Design Excellence Awards (IDEA) díjazottjai közé került az Automotive & Transport kategóriában. Jóllehet a Hankook futurisztikus koncepcióabroncsai az elmúlt években az IDEA díjazottjai…..
A Skoda minden előzetes jelzés nélkül hirtelen kiadott egy sor fotót a jövő év első felében piacra lépő újdonságáról. A Skoda Scala annyira új, hogy csak az álcázott modellt engedték fényképezni, így azt sem tudni, melyik márka szállítja majd hozzá a gumikat. A fotóinkon szereplő darab alatt viszont…..
A Bayerische Motoren Werke legújabb Gran Turismo generációja is többek között a Hannoverben kifejlesztett, és a rácalmási gyárban készülő, ultra-nagyteljesítményű (UHP) Ventus S1 evo 2 nyári abroncs defekttűrő változataival gurul le a gyártósorról. Az első tengelyhez 245/45 R19 98Y, a hátsóhoz…..
Abroncsfüggők Téli SUV abroncsok 2018.10.22 08:02:00
Az Auto Bild Allrad természetesen gondol a SUV tulajdonosokra is, ezért tíz téli abroncs teszteredményét mutatta be a magazin. A merítés meglehetősen széles volt, hiszen a a prémium márkáktól a távol-keleti gyártmányokig minden árkategória szerepel az idei összehasonlító…..
A Mammut II. bevásárlóközpontba költözött az Abroncs Kereskedőház gumiabroncs szervize, amely eddig a Lövőház utca másik oldalán lévő Mammut I. üzletházban szolgálta ki a környékbeli budapesti kerületek lakóit és a flottapartnereket...
A legtöbb elektromos autót Norvégiában és Kaliforniában vásárolják, úgyhogy érthető, hogy az Audi e-tron világpremierje San Franciscóban volt. Hazai vonatkozású hír, hogy az e-tron motorja Győrben készül, noha magát az autót Brüsszelben szerelik össze. Az aktuális napi…..
Akármennyire is biztonságos, hogy télen téli, nyáron nyári abronccsal közlekedjünk, a Bridgestone 15 ezer európai autós megkérdezésén alapuló felméréséből kiderült, hogy az autósok egyre kevesebbet akarnak a tavaszi és őszi abroncscserével bajlódni, miközben évszaktól és időjárási körülményektől…..
Ventus S1 evo 3 a neve annak a személygépkocsik és SUV-ok számára gyártott ultra-nagyteljesítményű nyári abroncsnak, amelynek forgalmazása tavasszal kezdődik meg Európában...
Kanada nagy külszíni bányáiban dolgozik a Terex Titan, ez a gépjármű-dinoszaurusz. Gondoljunk csak bele: ez a háromtengelyes egyszerre 317 tonna talajt, kőzetet szállíthat el. A 20 méter hosszú, 8 méter széles és 7 méter magas szörnyeteg üresen 231 tonnát nyom, telerakva pedig 548 tonna az…..
butsi77 2018.10.11 13:38:17
@GGy: Én mégvezetném is, persze egy hatalmas egyenes betonplaccon. :D
Mit mond a rádió? A felújítás miatt a Fehérvári utat egyes szakaszokon egyirányúsították a városközpont felé, a városhatár felé vezető útpályát pedig teljes szélességében lezárták… Minden szabálykövető autós titkon arra vágyik, hogy egy behajtani tilos tábla ellenére mosolyogva begördüljön a lezárt…..
Budapesten is megjelent a kívül és belül is teljesen megújult olasz crossover, a Fiat 500X. Az Urban és a City Cross kivitel 16 hüvelykes, az összkerékhajtással is kérhető Cross változat pedig 215/55 Continental ContiEcoContact abronccsal ellátott 17-es kerekeken gurul...
Korábban kezdődött az idei évben a hűvös időjárás miatt a téli kerékcsere szezonja. A piacvezető gumiabroncs nagykereskedelmi vállalat, az Abroncs Kereskedőház 11 budapesti szervizében ezekben a napokban már több mint 70 százalékos a szerelőállások kihasználtsága, és a nagy rohamot még hetekkel…..
A Volkswagen Kaliforniában mutatta be az Atlas Cross Sport és Atlas Tanoak tanulmányautókat. Az előbbit Continental, az utóbbit Hankook abronccsal látták el.  ..
Harmadik lett a kecskeméti egyetem Bridgestone Ecopia Ologic gumikon gördülő napelemes autója a European Solar Challenge-en...
Ahogy minden ősszel, az Auto Bild ezúttal is megajándékozott bennünket egy téligumi teszttel, ami olyan meglepetéseket hozott, mint a Falken Eurowinter HS01 nyolcadik helye, vagy az, hogy több nagy márkanév a legjobb tízbe se fért be...
Ha a Szelíd motorosok szóba kerül, mindenki a két, rendőrségtől leselejtezett 1200 köbcentis Harley-ra gondol. Az ape hanger kormánnyal büszkélkedő, nagy tengelytávú Captain Americára, amelynek első kerekén még fék sem volt, no meg a Billy Bike-ra, a tankján a stilizált lángnyelvvel...
Ezúttal egyszerre két téli abroncs teszt eredményeit mutatjuk be, mégpedig a német autóklub, az ADAC, valamint az Auto Bild vizsgálatai alapján...
A párizsi autószalonon lesz a Yaris GR Sport világpremierje, amit a limitált szériás Yaris GRMN izomautó ihletett, ám a Bridgestone Potenza abroncsait hibridhajtás pörgeti. ..
A hannoveri haszonjármű szalonon elnyerte a Van of the Year 2019 díjat az ötödik generációs Opel Combo Cargo. A 25 európai szakújságíróból álló zsűri által adott 127 pontjával a Combo messze megelőzte 92 pontos a második helyezettet, a Mercedes Sprintert. A 215/65 R 16 méretű, Michelin Latitude…..
A hétvégén lesz a VW-rajongók örömünnepe, ahol a legkisebbektől a deres nagyszülőkig mindenki megtalálja a legjobb szórakozást. A több ezer Volkswagen már önmagában is izgalmas látnivaló, de nézzük, mi várja még a látogatók hadát azon a bizonyos szombaton. Ezúttal is ellátogat a Hungaroringre a…..