Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szikra

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lány rettenetesen epekedik egy srác után, akit már gyerekkora óta ismer. Amikor végre összejönnek, a boldogság nem tart sokáig, mert a srác ex-barátnője közbelép és elszedi tőle. Ez persze nem akadályozza őket, hogy újra összejöjjenek…majd újra szét is menjenek. Most…..
30 milliárd forintnyi összeget örökölt egy hajléktalan testvérpár, akik egyike szociális otthonban, másikuk viszont a Róka-hegy egyik barlangjában él - írta meg a héten számos lap itthon és külföldön. A különös történet felkeltette az érdeklődésünket, részben…..
ELŐZETES a nepperszótár babaállapot címszó alatt következő tallózásából. Az agyvérzsírom tolultsága   maximális , ha autóhirdetéseken szörfölvén ez a szó megcsikordul. Autóvigéc koromban ugyanis kemény utóítéletekel voltam kénytelen módosítani korábbi…..
comment:com Hírek puszedli mellé 2009.05.20 13:21:00
Koncessziós balhé. Megint elnapolt az ORTT, már meg sem lepődünk. Szerdai ülésnapján ismét elnapolta az RTL Klub és a TV2 díjcsökkentési kérelmével kapcsolatos döntést az ORTT. Az Országos Rádió és Televízió Testület szerdai ülésnapján foglalkozott volna az RTL Klub és a…..
Szép tízes találat a jó szemű Bio Bercitől: pusztít a járvány, és már a Spar saját márkás joghurtjai is elkezdtek danoneizálódni (kezdő Homár olvasók kedvéért: danoneizálódni=sunyi módon összezsugorodni). A konspiráció az ügyben magas fokú, a cég weboldalán ugyanis…..
Május 4-étől leveszik a műsorról a Hal a tortánt, a hivatalos indoklás szerint az Áll az alku miatt, de hát lehetett már érezni, hogy elégé kifáradt a dolog, és akkor még finoman fogalmaztunk. A vicc nem ez, hanem hogy megy a röhejes nyilatkozatháború a Borsban. Komár és Keleti…..
Kétségbeejtővé vált a helyzet, nincs már egy ép nadrágom, amit felvehetnék. Legutóbb például a CIB Bank miatt búcsúzhattam el egy remekbe szabott darabtól, a csudás jubileumi kötvénykibocsátásuk miatt ugyanis megint kinyílt a bicska a zsebemben. Nem elég, hogy a bank frankón…..
Egy kedves stílusban megírt, népmesei elemekkel átszőtt történet jön arról, amikor a "kiskirálylány" elindul, hogy hetedhétországbó', de legalábbis a tűzfalról túlról, hogy szerezzen magának egy igazi sárkányölő, de minimum vírusölő királyfit magának, hogy…..
comment:com Fiala mégis bentmaradt 2008.11.19 17:39:00
Ezt a párbajt szerintem sokan nem értettük. Tényleg az történt, hogy Fiala az utolsó három percben kezdett szöszmötölni, közben lejárt az idő, és mivel egyikük sem nyert, ezért mindketten bentmaradhattak? Szóval, ha valaki nem is kezd el párbajozni, akkor ugyanannyi esélye van a…..
Ma indul a Celeb vagyok, ments ki innen! (19:05) az RTL Klubon, az első részt érdemes megnézni, különben nem fogjuk érteni, miről beszélnek a kollégák a kávészünetben. A munkanélkülieknek marad Monk (19:00) a Viasat3-on, aki ezúttal újra iskolába megy. A Comedy Central elhozta…..
A koleszos világnál nincsen betegebb és szürreálisabb könyezet, mondom ezt úgy, hogy én csak lelkes látogatóként csöppentem bele ebbe a világba. A szerelmi háromszöget azzal megkavarni, hogy az ellenséges barátnők folyosótársak? Ez csodálatos, komolyan. Kedves szakítósblog!…..
A tavaszi nagytakarításban áldozatul esett sorozatok sorsáról nem szívesen nyilatkozik a Tv2. A rajongók joggal őrjöngenek minden lehetséges fórumon, és arra vannak kárhoztatva, hogy minden nap megnézzék a tévéműsort, hátha feltűnik egy-egy. Nos örömmel jelenthetjük be, hogy…..
A Viasat3 valószínűleg nem az angolul tanuló kismamákat akarta megörvendeztetni a Jake meg a dagi című krimisorozat eredeti verziójával, amit nem csak onnan lehet tudni, hogy a műsorban egyetlen egyszer sem hangzott el, hogy „Elnézést merre van a pelenkázó szoba?”, hanem…..
Egy kommentelőnktől kaptuk a belinkelt videót, amiből kiderül, hogy Kiefer Sutherland egy kedves fickó, és rögvest letegez mindenkit, valamit az, hogy minden valószínűség szerint ő maga feliratozta a 24 trailert a Babelfish vagy valamelyik másik webes fordítóprogram segítségével,…..
Szívmelengető sajtóközleménnyel lepett meg minket a Duna Tv tegnap, jó látni, hogy van egy olyan magyar tévéadó, ami még bízik ebben a futballnak csúfolt magyar bajnokságban. Az enbéegy ugyan csak  szabályrendszerében hasonlít az igazi focira, de itt meg is lehet húzni a…..
comment:com Fogyás és motorbuzik 2007.10.09 18:00:00
Markolom a súlyfeleslegem, aztán kihúzom magam, és még úgy is látszik. Talán nem tévézni kéne ma, hanem csinálni pár felülést. Vagy inkább este kilenctől a Nagy Fogyás a Tv2-n. Ha unalmas, akkor legfeljebb tizenöt perccel később átkapcsolok a Vészhelyzetre (RTL Klub), és…..
A Homár maga a jóindulat és a megértés, de Lajos történetéből úgy tűnik, mintha a debreceni Békés-TEL Kft. addig nem szeretné kicserélni a hozzájuk hibás kijelzővel javításra kétszer beadott, majd ugyanolyan hibásan visszaadott laptopot, amíg le nem jár annak garanciája. A…..
Sírás, könnyek és mondvacsinált dráma, az. Mi másra lehetne számítani az USA első számú női sorozatától? Az ugrás után spoilerezünk egy kicsit, csak a naprakész (harmadik évaddal tisztában levő) rajongüók klikkoljanak!George Meredith medikusaként ismétli meg az évet.…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
Hirtelen több nagy adóssal is megegyezne az ORTT, hogy azután a tévék és rádiók büntetéséből származó pénzt pályázat nélkül osztogathassa szét. Az RTL Klub 110 milliós megállapodása (50 százalékos árengedmény ugyebár) vagy éppen a Sláger Rádió várható kedvezménye…..
A kertévék jól bevált, és nem mellesleg kurva idegesítő gyakorlata, hogy a rendelkezésre álló műsoridőbe mindenképpen bekényszerítik az adott sorozat aktuális epizódját, így eddig lemaradtunk a stáblistákról, de ezt már valahogy megszokta az ember, biztos ez az ára…..
A Tv2 átgondolta, segítséget kért (biztos telefonosat), majd beismerte, hogy hibázott. És megtette a szükséges lépéseket. (Úgy néz ki, divat lett ebből mostanában).A szükséges lépések most egyetlen apró vesszőt jelent, amit csak kirakott a csatorna az Okosabb vagy, mint egy…..