Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib cenzúrázók réme 1

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Republikon is közölte a májusi számat, amelyek nagyjából azonosak a többi intézetével. Vezet a Fidesz, jön fel az az MSZP és az ellenzék egésze országosan megverné a Fideszt...
Ballib cenzúrázók réme 1 2017.05.31 13:32:57
Hihetetelen hogy ezeknél a migri simogató Sortos bérenc Gyurcsány csicskáknál nem telik el egy nap, hogy ne gyártánának hamis statisztikákat arról, hogy Orbán Viktor meg fog bukni. Hát üzenjük ezeknek a liberális makkal álmodóknak:

Orbán Viktor sose fog megbukni!

Az ő népe ugyanis úgy szereti őt, ahogy még egyik vezérét sem. Még Kádárt meg Rákosit sem szerette a magyar ember annyira, mint Orbán Viktort!

Ezért aztán a magyar nép sose fogja leváltani Orbán Viktort, aki 2010 óta csodát müvelt az országgal: ellentétben az IMF akarátával nem szorított meg, az államadósságot visszafizette, a magyar gazdaságot az EU leggyorsabban növekedő 2-3 gazdaságává tette, többé nem vagyunk összeszerlő üzem hanem Szilikon valli, a Gyurcsány alatt külföldre menekült 100 ezrek pedig áramlanak vissza, ezért nincs is már szabad munkahely az országban.

A magyar emberek tudják hogy nem szabad leváltani Orbán Viktort, mert akkor jönnek a Soros bérenc liberálisok aztán alattuk olyan sorsra jut az ország mint a Soros befolása alatt álló összes EU országok: csak válságok Párizstól Berlinig, az emberek pénz és jövőkép nélküliek, a migrik pedig lassan túlszaporodják a fehér őslakosokat és elveszik a munkájukat.

Ettől csak Orbán Viktor tud megvédeni minket, akibe nekünk két kézzel kell kapaszkodnunk! Nagyon erősen kell Orbán Viktorba kapaszkodnunk hogy maradjon meg nekünk, hiszen nem csak a nyugati kommentelők 99%-a vinné őt azonnal, hogy az ő miniszterük legyen, hanem amint megtudtuk, Orbán Viktor Amerikából kap rendszeresen felkérést, hogy vállalná-e az amerikai nép vezetését.

SOHA TÖBBET NEM ORBÁN KORMÁNYT, MERT AKKOR AZ ORSZÁGUNK AZ EU SORSÁRA FOG JUTNI!
Reflektor Németh Szilárd elvtárs 2017.05.30 09:52:18
A kommunista onnan is megismerszik, hogy irigy. Irigy mások sikereire, eredményeire és nem érti meg, hogy az egyenlőséget nem úgy kell elérni, hogy mindenkitől elvenne, aki kiemelkedő és lerántaná a saját talajszintjére, hanem mindenkit ki kell emelnie. No, ez nem megy a kommunistáknak, a Fidesznek…..
Ballib cenzúrázók réme 1 2017.05.31 11:24:07
@bernivan:

Ti sermirekellő Soros bérencek, hát már libealis versikéléssel is támadjátok a nemzeti kormányunkat? Nem elég nektek a molinó, a tüntetések (amelyekre rendre ugyanaz a 100-150 nyuggeretek megy el!), a nálatok meghagyott norvég álcivil pénzek, most aztán még verseléssel is támadtok, csak hogy mutassátok hogy mennyire művelt egy liberális?

Hát kapaszkodjatok meg, ti még sehol sem voltatok, amikor nekünk már megvolt az Orbán Viktorhoz és nemzeti kormányához szóló nemzeti antiliberális fohászunk, a mi Hiszekegyünk. Ezzel aztán a te álnihilista versikélésed a betonba van taposva, mint ahogy egykoron Orbán Viktor minden egyes kommunistát a betonba taposott, ezért nincs ma már egy se belölük.
Álljon le mindenki a munkával, a Teskóba menéssel, a blogolással és mondja fel velünk mindenki a mi Hiszekegyünket:

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy NER-Magyarország
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel jár az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Hiszek a Lázárban,
A családi összefogásban,
Még szép, hogy a dohányból jött dohányból
Egész Csongrád-megyét felvásárolja

Hiszek a Szíjjártóban,
Hogy a futsalosok hatalomra születtek,
A Tarsoly féle nemzeti keresztapák
Börtönbe nem mehetnek!

Hiszek a Kósában,
Minden makogásában,
Hogy neki is az égből pottyantak
A luxusingatlanok a két karjába

Hiszek a röghözkötésben,
Hiszek a tandíjban,
Hiszem hogy a magyar iskolás
a PISA tesztek koronázatlan bajnoka!

Hiszek a Századvégnek,
Hogy ők nem is pénzmosoda,
Hiszem hogy 5 milliárd kell hozzá,
hogy a Fidesz népszerűséget kimutassa.

Hiszek a Ráhelban,
Hiszek a Tiborcban,
A Flieres haverokban,
Az önálló lábon álló nem is családi strómanokban.

Hiszek a Gázszerelőben,
Hogy keze-lába tiszta,
Akárcsak a műkörmösnek,
És az egész fidesz nagycsaládnak

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek, a kvóták és a brüsszeliták elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a leülése előtti órákban.
Sem.
Friss hír a nagyvilágból!  Aktuális orosz hírszerzési jelentések szerint napokon belül erőszakos migránsok léphetnek be az országba a Vereckei-hágó irányából, a Kárpát-medence legfontosabb keleti kapujánál. Az elsődleges friss információink alapján az alábbiakat tudjuk megerősíteni:..
Ballib cenzúrázók réme 1 2017.01.27 10:43:57
@Ballib cenzúrázók réme 22: "Még vagy 2 milliárd muszlim fog a következő 100 évben az EU-ba jönni."

Két milliárd? Te le vagy maradva! A Magyar Idők tegnap megírta, hogy 4 milliárdan fognak jönni!

Miközben mi csak Európában 500 millió fehér meber vagyunk. De abból is 27 millió a román meg bulgár balkáni népség, úgyhogy ők már eleve a mi kúltúránktól teljesen idegen, betelepült ázsiai népséghez tartoznak.

Fel kell készülnünk, hogy a muszlimok direkt fel fognak szaporodni a mai 800 milliós létszámukról arra a 4 milliárdra, hogy nekünk fehéreknek semmi esélyünk ne legyen majd amikor idejönnek az okos telefonjaikkal meg a szerb Penny szatyraikkal, hogy elvegyék a menedékjogot a magyaroktól és Európa minden falvát és városát megszállják.

És akkor majd bevezetik a Sariát, amit azzal kezdenek hogy minden tolvaj politikusnak levágják a kezét! Hát ezért akarja ez a muszlimán népség megszállni Európát, hogy ugyanolyan csúfot űzzennek velünk, mint a Pisa teszt. És hogy levágják a Orbán Viktor nemzeti kormányának a kezét.
Mert ma csak egy ember van Trampon kívül Európában aki ennek a hódításnak ellenáll: Orbán Viktor (akit a nyugati komentelők 99%-a választana magának a muzulmások elleni felszabadító háború hadvezérének).

Orbán Viktor ellent fog állni és meg fogja védeni a magyarokat a muszlimán inváziótól és a barbár szokásaiktól.

SZAVAZZ ORBÁN VIKTORRA, HOGY A MUZULMÁNOK NE TUDJÁK MEGCSONKÍTANI A MAGYAR KORMÁNY KEZÉT!
Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél…..
Ballib cenzúrázók réme 1 2017.01.23 12:13:08
@Sztavrosz7: "Az miért eredeti ha az én spórolt pénzemet elkommunizálja ez a fasiszta bagázs?"

És miből van a te spórolt pénzed? Hát abból, hogy Orbán Viktor adót csökkentett és most már gazdag vagy! Tudsz miből adni az államnak!

A balliberánsok nyolc éve alatt semmire se vitted, csak mentél felvenni hitelt, mert azzal etettek be, hogy lehet új lakásod meg új autód. Közben meg nem is volt rá pénzed, mert a ballibek elvették tőled az adóikkal.

Most mindezt Orbán Viktor visszaadja, ezért ma sokkal gazdagabb vagy mint amikor a ballibek alatt éltél. Ha akarod akkor ma sokkal nagyobb lakást, autót tudnál venni mint a ballibek nyolc éve alatt, ma sokkal többször jársz külföldre és mindenre sokkal több telik mint a ballibek alatt.

Ami pénz pedig a Fideszesekhez megy, az odavaló mert be kell érniük, sőt. le kell előzniük a ballibek által összeloptt vagyon tömegeket. Ezt hívják eredeti tőke felhalmozásnak, ami nemzeti érdeke az országnak, hogy a Fideszesek előnyére valósuljon meg. Ha itt valami más párt jön, akkor az országunk nyílsebesen a kihalásban végzi, ha a tőkét visszaveszik a mi nemzeti vállakozóinktól és azt Soros álciviljeinek adják oda. Vagy elpocsékolják arra, hogy minden forintot elnyelő kórházépítésekre. Vagy liberális oktatási rendszerre verjék el.
Ballib cenzúrázók réme 1 2017.01.23 12:16:14
@dr kíváncsivagyok: "Professzorok Batthyányi köre..., akik erősen kritizálják a mostani vezetést."

Na hazudj te gyurcsányista! A professzorok sose kritizálták Orbán Viktort, hanem minden lépését megmagyarázták. És ezután is meg fogják!
Mert tudják, hogy a nemzet érdeke ezt kívánja. Csak két álnihilista tag lázadozott, Mellár meg Ángyán, de ők már rég lapátra vannak téve, mehetnek kereshetnek maguknak új hazát Európában!
Ballib cenzúrázók réme 1 2017.01.23 12:21:23
@konrada:

És a legfontosabbat kihagytad: Orbán Viktor alatt végre sikerült kiszakadnunk az EU meg a Pisa tesztek mérhető mezőnyéből és elkülöníteni magunkat az illiberálisk alternatív csoportjában.

Nagyon nagy siker, hogy ilyen látványosan szakadtunk ki ezekből a liberális hamisítványokból amelyekkel ha lépést tartottunk volna, akkor hamarosan ott végeztük volna mint ezek az életképtelen, migránsok által kolonizált EU meg ázsiai válságországok.
Az OECD egy tanulmányában a munkaerő hatékonyságát vizsgálta. Ez alapján arra jutottak, hogy a magyarok jelentősen le vannak maradva az átlagtól. Míg az OECD átlagában 50-es a mutatószám (a GDP-t osztották le a ledolgozott órák számával), addig hazánkban mindössze 35.  A…..
Magyarországon már megint baj van a civilekkel, mármint azokkal, akik anyagilag nem függenek a magyar államtól, hanem valahonnan, külső forrásból jutnak pénzhez. (Az EU-s forrás ugye nem ilyen, mert azok elosztását a magyar állam felügyeli) A rövid indoklás már a román politikában is ismert: mert…..
Amint annyiszor, nyugodtan homokba dughatjuk a fejünket, hogy úgysem merik, meg, majd Európa megvéd, meg, nem eszik olyan forrón a kását vagy esetleg max. eltakarítják a civil szervezeteket – és akkor mi van? Nem az én bajom, én nem vagyok civil szervezet...
  Orbán Viktor jelenlegi kormányfő eléggé kiakadt a civil szervezetekre. Legjobb - értsd legostobább, teflonarcú - katonáját küldte a csatába ellenük. De miközben Németh Szilárd a színen küzd ellenük, addig a kormányfő a témában írt szakdolgozatát jól leszedték az internetről. Igen kínos lehet…..
Mint egy falat kenyér, úgy kell Orbánéknak minden külföldi terrormerénylet. Ilyenkor lehet fontoskodni, eljátszani a nemzet megmentőjét. Aprópénzre váltani ártatlan emberek halálát a politikai tőzsdén.  Minden nap főnyeremény nekik, amikor nem Matocsy, Tiborcz, vagy a félanalfabéta Mészáros Lőrinc…..
Ballib cenzúrázók réme 1 2016.12.22 11:38:13
Az egész éves alattamos álliberalista, álcivil, álmagyar és álnihilista támadások a nemzeti megmentő és migráns üldöző Orbán Viktor kormányunk ellen csak még jobban megerősítették bennünk a hitet, hogy a végsőkig ki fogunk tartani Orbán Viktor mellett. Most Karácsony előtt mindenki álljon meg 10 percre és mondja velünk a mi közös imánkat Orbán Viktorért és a nemzeti megmentő kormányának az örökké fennmaradásért:

HISZEKEGY

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy NER-Magyarország
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel jár az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Hiszek a Lázárban,
A családi összefogásban,
Még szép, hogy a dohányból jött dohányból
Egész Csongrád-megyét felvásárolta

Hiszek a Szíjjártóban,
Hogy a futsalosok hatalomra születtek,
A Tarsoly féle nemzeti keresztapák
Börtönbe nem mehetnek!

Hiszek a Kósában,
Minden makogásában,
Hogy neki is az égből pottyantak
A luxusingatlanok a két karjába

Hiszek a röghözkötésben,
Hiszek a tandíjban,
Hiszem hogy a magyar iskolás
a PISA tesztek legnagyobb bajnoka!

Hiszek a Századvégnek,
Hogy ők nem is pénzmosoda,
Hiszem hogy 5 milliárd kell hozzá,
hogy a Fidesz népszerűséget kimutassa.

Hiszek a Ráhelban,
Hiszek a Tiborcban,
A Flieres haverokban,
Az önálló lábon álló nem is családi strómanokban.

Hiszek a Gázszerelőben,
Hogy keze-lába tiszta,
Akárcsak a műkörmösnek,
És az egész fidesz nagycsaládnak

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek és a kvóták elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a szentté avatása előtti órákban.
Sem.
Meghalt Fidel Castro, és sokan úgy emlékeznek rá, mintha az emberiség egy nagy jótevője távozott volna közülünk. Mi azonban nem azon kesergünk, hogy a vén karibi diktátor nincs többé, hanem, hogy öröksége itthon is alaposan beásta magát a gondolkodásunkba. Eltelt harminc év, és a létező…..
Sokan szívükhöz kaphattak, amikor az államfő mosolyogva riposztozott, de az orosz érdekeket egyre kevésbé lehet figyelmen kívül hagyni. Az Orosz Földrajzi Társaság november 24-ei díjkiosztó ünnepségén kérdezte meg Vlagyimir Putyin egy kisfiútól, hogy hol ér véget Oroszország határa. A gyerek…..
Ballib cenzúrázók réme 1 2016.11.25 11:13:03
@Ballib cenzúrázók réme 19: "Ez Clintonék és/vagy Sorosék kottája"

Na meg a norvégoké, a Tavaresé, a Kunbéláé, a CNN-é, a háttérhatalmaké, a külső erőké, a migransoké meg az álcivileké.

Ha még egyszer nekem kell a te lustaságodat helyrehoznom, akkor letiltjuk a havi fizetésedet! Megértettük?!
A YouGov felmérése szerint a Brexitet, illetve Trump győzelmét a szélsőjobb előretörése követi majd Európában, legalábbis a következő 10 évben mindenképp. Mint mondják, az sem véletlen, hogy ma már rengeteg európai választópolgár cinikus az emberi jogokkal kapcsolatban, és…..
Majd a Viktor megmondja. Mert itt minden az alapján dől el, hogy a Viktor mit gondol. Akkor is, ha közben szanaszét barmol mindent. Viktor a legtöbb szpícsében arról beszél hosszan, hogy milyen a magyar. Mert a magyar az olyan fajta, hogy tököm tudja, a magyar az a fajta, aki a büdös franc tudja,…..
Ballib cenzúrázók réme 1 2016.11.24 17:53:35
@$pi$: " Ez a vállalkozó az mszp alatt körülbelül 6 millió adót fizetett volna. Jövőre 600 ezret fog. 6,000,000 helyett adózik 600,000-et- nála marad 5,400,000."

Te vagy itt a legnagyobb közgazdász! Ha neked nem lenne helyed Matolcsi György közgazdasági Újegyetemén akkor senkinek!

Végre egy nem liberális igaz magyar, aki megértette egy nemzetben gondokodó kormány nem engedheti meg magának, hogy elveszi a milliókat a sikeres gázszerelő, világítás technikai, föld és trafik tulajdonos nemzeti nagyvállakozóktól, hogy aztán odaadja a kisembereknek hogy legyen nekik oktatás, egészségügy, BKV meg vonatok, meg nem a szarba-húgyba beragadt falvak, meg hasonló hanyatló európai elhajlások.

Nem!
A nemzet ettől csak gyengébb lesz, ha a milliárdokat a sok millió semmire nem vivő, haszontalan kisembernek adják (akik közt a liberáisok aránya minimum 99%-nyi!!), hogy azok elherdálják pénzt. Nem! A nemzet akkor jut előre, ha a pénz megmarad annál, aki azt osztja!!

Ez pedig csakis a nemzeti nagytőkés és osztály. Csak náluk van jó helyen a pénz, hiszen csak ők tudnak magyar munkahelyet termteni és magyar embereket alkalmazni. Jövőre is megemelik a magyar dolgozóiknak a minimálbérét, ettől a fél nemzet lesz gazdagabb!! Hát akkor mi itt a baj, kérdem én??

Mindenki védje meg tehát az adócsökkentést, akárcsak 2006-ban, amikor Obán Viktor 5 évre megszavazta az adócsökkentést. Ha akkor Gyurcsány nem csalja el a választásokat, akkor ma Orbán Viktor országa ott tartana, hogy már nem is kellene adót fizetnie senkinek, amiből aztán bőven lehetne finanszírozni, hogy mindenki minden állami szolgáltatást ingyen kapjon.

De ezt majd a világ csak akkor érti meg, amikor Matolcsi György közgazdasági nagyságát végre egyszer majd elismerik. Addig is van élet a saját válságától lassan kimúló, a progresszív adóval az egész nemzetüket szétadóztató, a multik éhbérérért robotoló boldogtalan és sikertelen EU-n kívül.
Ez pedig Orbán Viktor országa!
Szokásához híven eljátszotta a kormány a kurucos szuronyrohamot, mert csak így lehetett kiharcolni a radikális béremelést. Ostoba színjáték volt ugyan, de a legszegényebb rétegnél biztos szerzett néhány százezer szavazatot, hogy kinyírják a kisvállalkozói szektort...
Az állítólag "ellenzéki" LMP ma a Fidesszel közösen megszavazta a jobboldali-szélsőjobboldali alkotmánybírókat. Hiába óvta ettől a húzástól őket az ellenzék tisztességesebb része, hiába sorolták az ellenérveket: hogy az egyik jelölt a Fidesz-kormánynak dolgozott, hogy a másik a Morvai…..
"Mert aki hazudik, az csal,Aki hazudik, az lop,Hazudni, csalni csúnya dolog!” /A kétezredik év felé, szerzette Nagy Ferenc 1988-ban/ Eltelt életünkből 28 esztendő, és pont ott tartunk, ahol a kommunista rendszer utolsó, vergődő időszakában. Köszönjük Orbán Viktor! Csak a Fidesz! Szóval Tóni,…..
Ballib cenzúrázók réme 1 2016.11.14 16:32:30
Ti mocskos gyülöködő mindenből csak elegetek levő liberális álnihiisták, nem elég nektek, hogy támadjátok a felcsúti kisvasutat, Orbán Viktor nem is terrorista arab szomszédjait, most már Rogán Antalt se kímélitek?

Hát üzenjük nektek, hogy nem fog a tervetek sikerülni, hogy Orbán Viktor országából egy európai országot csináljatok. Itt továbbra is Orbán Viktor fog kormányozni és ő fogja megmondani, hogy mi történjen velünk magyarokkal.

Imára térdre avagy fel minden magyarnak, indítsuk az Imaláncot a nemtelenül megtámdott nemzeti vezéreinkért! Mindenki mondja fel hangosan a mi Hiszekegyünket a munkahelyén vagy az utcán vagy a BKV megállóban, akárhol is van. Menjetek át a szomszédhoz, fogjátok meg egymás kezét is imádkozzatok együtt Orbán Viktorért.
Mindeki küldje el az imaláncot az ismerőseinek, hogy ők is tudjanak imádkozni a mi gránátba vésett vezéreinkért.

Hiszekegy

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy NER-Magyarország
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel jár az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek és a kvóták elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a szentté avatása előtti órákban.
Sem.
Ballib cenzúrázók réme 1 2016.11.14 15:39:02
@Ballib cenzúrázók réme 18: "A ballib Soros bérencek mosdatják egymást.."

Így van. És most ne jöjjenek a norvég álállampolgárságú álcivilek hogy Orbán Viktor is Soros bérenc volt, meg a fél Fidesz, mert ők ha karnák, akkor visszafizetnék a kiképzésük költségeit.
Jelentkezzen Soros és akkor megkapja a pénzét Mészáros Lőrincen kesresztül, addig se pofázzon senki hogy Orbán volt az első Soros ügynök, meg hogy Mészáros Lőrinc egy stróman meg hasonlók.

Mindezek a nemtelen támadások csak emgerősítik bennünk a hitet, hogy az akasz´tófáig kik kell tartanunk Orbán Viktor vezérünk mellett.
Ballib cenzúrázók réme 1 2016.11.14 15:43:22
@Ballib cenzúrázók réme 18:

te hülye nicklopó pöcs, egész nap itt kel izzadnom, hogy az öngól baromságaidat valahogy helyrehozzam. Már a rezsicsökkentett vén kurvák se hisznek nekünk lassan, annyira lej´árt hülyeségeket nyomsz! Kérdd el Árpitól nagyon gyorsan a net troll ´ézikönyvünk legújabb változatát, mert különben nem marad erőforrásunk Merkelre lejáratására.
Ballib cenzúrázók réme 1 2016.11.14 16:27:35
@Ballib cenzúrázók réme 18:

Hülye! Enyém az 1-es számú párttagköny, te meg csak a 18-ik vagy a fizetési listán! Miközben egy évben csak 3 emberrel dolgoztatunk! Mikor vett fel téged az Árpi?
Már a fideszesek szerint is nagyon kínos Rogán Antal első vonalbeli szereplése, szerepeltetése, de nem látják jeleit annak, hogy menesztené miniszterét Orbán Viktor...
Ballib cenzúrázók réme 1 2016.11.14 11:05:33
Ti mocskos gyülöködő liberális álnihiisták, nem elég nektek, hogy támadjátok a felcsúti kisvasutat, Putyin munkasikereit, most már Rogán Antalt se kímélitek?

Hát üzenjük nektek, hogy nem fog a tervetek sikerülni, hogy Orbán Viktor országából egy európai országot csináljatok.. Itt továbbra is Orbán Viktor fog kormányozni és ő fogja megmondani, hogy mi történjen velünk magyarokkal.

Imára térdre avagy fel minden magyarnak, indítsuk az Imaláncot a nemtelenül megtámdott nemzeti vezéreinkért! Mindenki mondja fel hangosan a mi imánkat a munkahelyén vagy az utcán vagy a BKV megállóban, akárhol is van. Mindeki küldje el az imaláncot az ismerőseinek, hogy ők is tudjanak imádkozni a magyarok legfőbb méltóságaiért.

Hiszekegy

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy NER-Magyarország
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel jár az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek és a kvóták elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a szentté avatása előtti órákban.
Sem.
4949 Rogán milliárdnyi feladata 2016.11.12 21:44:41
Rogán rekted. Mi lehet Tóni igazi feladata a Fideszben?..
Ballib cenzúrázók réme 1 2016.11.14 09:53:10
Ti mocskos gyülöködő liberális álnihiisták, nem elég nektek, hogy támadjátok a felcsúti kisvasutat, Donald Tramp győzelmét, most már Rogán Antalt se kímélitek?

Hát üzenjük nektek, hogy nem fog a tervetek sikerülni, hogy Orbán Viktor országából egy európai országot csináljatok.. Itt továbbra is Orbán Viktor fog kormányozni és ő fogja megmondani, hogy mi történjen velünk magyarokkal.

Imára térdre avagy fel minden magyarnak, indítsuk az Imaláncot a nemtelenül megtámdott nemzeti vezéreinkért! Mindenki mondja fel hangosan a mi imánkat a munkahelyén vagy az utcán vagy a BKV megállóban, akárhol is van. Mindeki küldje el az imaláncot az ismerőseinek, hogy ők is tudjanak imádkozni a magyarok legfőbb méltóságaiért.

Hiszekegy

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy NER-Magyarország
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel jár az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek és a kvóták elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a szentté avatása előtti órákban.
Sem.
Két tanulságos történet az elmúlt napokból, amelyek lézersugárként világítanak rá, miért vagyunk siralmasan elmaradva a világ civilizált felétől. Az első: Svédországban lemondott az oktatási miniszter, mert egy üzleti vacsorán megivott két pohár bort, majd egy közúti ellenőrzésen 0,2 ezrelék mg/l…..
Ballib cenzúrázók réme 1 2016.08.16 09:27:14
@midnight coder:

ne hazudj te liberális, a Jobbik meg az LMP sokkal többet lopna mint a Fidesz!
Bár nem voltam sose Fidesz szavazó, Orbán Viktort meg pláne nem bírom, mégis azt kell hogy mondjam, nála senki se tud jobban kormányozni, a menekülteket példaszerüen intézte el, Arra meg pláne büszkék lehetünk, hogy ma már a közpénzek nem a külföldi multikhoz, meg a minden forintot elnyelő egészségügybe meg oktatásba áramlanak, hanem a magyar nagytőkésekhez, akik hála az egykulcsos adónak, még több pénzt vihetnek haza, hogy abból még jobban tudják otthon fejleszteni a gazdagságukat.
"Annyira örülök a létezéseteknek, tündérországomban még népszavazást is rendezek a kedvetekért. Ha nem lennétek komoly bajba kerülne az általam képviselt hatalom ebben az országban. Túl sokan foglalkoznának a mindennapi élet nehézségeivel, az alacsony bérekkel, az általam kigondolt oktatási rendszer…..
Ballib cenzúrázók réme 1 2016.07.26 11:51:30
@monddazigazatmar: "Na, akkor most meséld el, hogy az arabokat miért is kell beengedni? "

Hülye! Orbán Viktor megmondta hogy mi szeretjük az arab kulktúrát meg hogy de jó lenne ha Európa is a Korán szerint élne!

Persze ti álcivil ballibbant gyurcsány seggnyalók próbáljátok mindig az elenkezőjét híresztelni, de mindenk látja hogy hazudtok!

Orbán Viktor az arabok nagy barátja és nagy muzulmán vallás imádó, ezt elégszer megmondta, úgyhogy ti csak gyülöködjetek tovább, hogy nekünk ilyen mindenkit szerető kormányzónk van!
A magyar-osztrák határ két világot választott el a hidegháború idején. Egyszer ezt a határt már lebontottuk. Papíron most igazából nincs is, simán átmehetünk rajta bármikor útlevél nélkül, mintha csak megyét váltanánk, hisz elvileg egy szövetség tagjai vagyunk. De kulturálisan és mentálisan újra nő…..
Ballib cenzúrázók réme 1 2016.07.13 10:37:15
@Fedor:

Ne legyen a migránsnak mobilja, mert akkor nem migráns! Jöjjön ide vízummal, egy darab vérrel áztatott ruhában, átlőtt testtel, lekaszabolt lábbal meg hasonlókkal, aztán akkor majd elhiszem hogy valódi legális háborús menekült.

Addig meg tudom, hogy ezek csak azért jönnek hozzánk, hogy elvegyék a munkánkat.
Vagy pedig el se akarják venni, hanem csak dőzsölni akarnak a mi szociális rendszerünkön.

Jól megtervezték ezt ezek a migránsok és az őket küldő Soros és a norvégok, akármit csinálnak csak ők járnak jól. Aztán a végén még túl is szaporodnak minket és akkor elveszik majd tőlünk a mi országunkat.