Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boppe

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az oroszok már a spájzban vannak; Csak egy maradhat; Bunkó vagy, Bugsy; Fussatok, bolondok; Why so serious; This is Sparta – néhány filmes szöveg, ami mára szállóigévé vált. A felsorolt idézetek gyakran tűnnek fel a neten mémek és kommentek formájában, valamint baráti beszélgetések során is rendre…..
Boppe 2019.05.18 22:16:37
@Boppe: hopp a
Boppe 2019.05.18 22:10:56
@mestska: ja, eszem, f@om megáll...mit ek nem adnak eredeti posztként......
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
Boppe 2019.02.02 14:34:28
Ezt a műsorformátumot kellett volna megvenni:

m.youtube.com/watch?v=YUEvRgSxQX4

Mondjuk erre nem lett volna elég annyit költeni, higy elvisszük nyaralni a csapatot.......
Néhány évvel ezelőtt egy francia ismerősöm lelkesen áradozott arról, hogy akármennyi időre jön Budapestre, ha csak pár napra is, mindig elmegy fürdőbe, és minden alkalommal újabbat próbál ki. De a különböző utazással foglalkozó külföldi oldalak és blogok is szuperlatívuszokban beszélnek a…..
Hogyan védjük meg otthonunkat a betörőktől, amíg a család önfeledten nyaral? Íme 5 hasznos tipp, amit ha betartasz, megnehezíted a betörők dolgát:   1: Ne posztoljuk ki a Facebookra, hogy mikor megyünk és hová nyaralni! A képeket feltehetjük nyaralás után is. 2: Nézzünk körbe a kertben és amit…..
Boppe 2017.06.27 13:42:03
m.youtube.com/watch?v=43EtAgFSso0

Mindegy milyen zárbetéted van, úgyis kinyitják....
Inkább legyen egy jó szomszéd aki átjár megetetni a pitbullt.... :)