Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éva Mogyorósi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
Az ügyvédjével és a sajtósával fenyegette meg az Operettszínház volt igazgatója szinte az egész sajtót, hogy el tudja tussolni a személye körül kialakulóban lévő botrányt. Aztán lemondott, de bocsánatot nem kért...
Éva Mogyorósi 2017.11.07 04:56:24
Az USÁ-nak segítenie kellene Soros György harcát a demokráciáért; Ausztria nem társul be a V4-ekhez; Retorzió készül, ha valamely uniós tag nem vesz át menedékkérőket...
Éva Mogyorósi 2017.10.20 21:07:18
Nem a szavazatokkal kell manipulálni, a szavazókat kell terelgetni...
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..
Az egészségügy az az ágazat, amely továbbra sem a kormány sikersztorija: az orvosok elvándorlásán valamelyest segíthet a béremelés, de a körülmények ettől még változatlanok maradnak. Továbbra is él a hálapénz intézménye, jellemző a túlterheltség, a munkakörülmények pedig siralmasak, és az…..
     Nem írhatom azt, hogy tisztelt, mert nem tudom Önt tisztelni...nem is tegeződünk, mert azt ki kell érdemelni.Megszólítás nem szükséges, hiszen a protokoll Önnél úgysem számít, mint levélforma sem. Ön Magyarország sanyargatója, egy rettenetes diktátor, tudta?!  Ön többek között az…..
Éva Mogyorósi 2016.09.04 10:14:54
„Mi, akik a magyar föld sorsáról írtunk, tudományos véleményünket megküldtük a kormánynak, a döntéshozóknak. Aztán meglátjuk. De elég sürgető a helyzet, mert a földbirtokviszonyok rosszabbak, mint az 1945-ös földosztás előtt” – mondja Andrásfalvy Bertalan, az egykori Antall-kormány oktatási…..