Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levente, Csanád, Csenge, Vali

262 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levente, Csanád, Csenge 2011.11.15 16:36:00
Levente, Csanád, Csenge 2011.11.15 16:31:00
Levente, Csanád, Csenge 7 hónapos 2010.11.05 04:08:00
  nem hiszem el, az egész, hosszú bejegyzésemet törölte..........most sikítok és próbálkozom egy új helyen is, de persze pont ilyesmibe kell nekem belefogni, mikor így sem érem utol magam soha...szóval irány:csacselev.blogspot.com  ..
Oly sok történt az elmúlt két hónapban.A mi kicsi Tündérhercegnőnk, a csöpp Csenge iskolás nagylány lett.A Csanuka pedig kijárta az ovit. Legalábbis ő így hiszi, mert mióta nincs a Csenge, hallani sem akar róla, legközelebb már csak az iskolába készül...És a legkisebb Csipetke…..
                     Már jó egy hete ezt műveli:) A fotón talán nem látszik igazán, de folyvást előreszegi a kis buksiját, emeli a vállait, és amikor odadadom neki a kezem,…..
Levente, Csanád, Csenge Tudomány 2010.07.08 05:47:00
Még görcsösek a mozdulatok, még remeg a kicsi kéz, de ha valaki rajta felejti a szemét - márpedig egy anyuka szokta:) - akkor látja, hogy már nem céltalan hadonászásról van szó. AZT a bizonyos játékot szeretné megkaparintani!…..
Levente, Csanád, Csenge Jemente 2010.06.30 09:08:00
A Csanu hívja így:) Ő kicsit korábban kapott kistesót, mint anno a Csenge, de csak egyszer mondta, hogy tegyem le, és inkább őmellé bújjak az ágyba, hogy ketten aludjunk. Az első két hétben nagyon szépen csiszolódtak, a harmadik hét volt a "kibukás", akkor történt ez…..
Nemrég fedeztem fel ezt:április 28. Valériamájus 28. Csanádjúnius 28. LeventeIsten éltessen a mi kis kacagógerlénket!Olyan édesen, hangosan tud már kacagni, legjobban arra, ha a fülecskéjét puszilgatom, de nagyon szereti azt is, ha valaki beszélget hozzá, olyan édesen válaszolgat!…..
Levente, Csanád, Csenge Restancia 2010.06.03 05:37:00
Annyi minden, hogy csak a gyorsan előkerülő lényeges pontokat:)Szóval május 28-án a Csanu névnapján a mi kis Csengénk elballagott az óvodából. Ezen a napon történt még egy nevezetes esemény, hogy a legkisebb se maradjon ki - a Levente "megtalálta", és azóta szopizza a…..
Sok születésnapokat vígan megélhess,Napjaidat számlálni ne légyen terhes.Az ég harmatja szívedet újítsa,Áldások árja házad elborítsa! Tenéked minden öröm holtig adassék,Amellett semmi bánat ne barátkozzék.Légyen éltednek virágja mind kinyílt,Szíved ne szenvedjen…..
Megszülettem !!!!   2010,04,02. 3óra 05 perckor   Súly: 3700g   Magasság: 54cm   Név:  Bán Levente Gergő   Jelenleg apa viszi az  bologot  ő a travian világában edződött , ezért várható némi változás mind a tartalom mind  a…..
Méghogy a front megindítja... Vagy lehet, hogy már most dacccol velünk?!Mindenesetre egyáltalán nem gondoltam, hogy majd még ennyi bejegyzést írok a pocis fotók után:)De így legalább tegnap ott lehettünk a papa 77. szülinapján , sokat motorozunk, biciklizünk a gyerkőcökkel, este…..
Az igazit szerdára ígérik, Babóca-jel semmi. De valami biztosan van  a levegőben, mert a gyerkőcök is oda vannak, hazafelé az oviból a Csanunak már sehogy sem volt jó, a Csenge pedig az Annától tegnap kölcsönkapott biciklijével belerohant az autó ajtajába... (elég csúnya).…..
Levente, Csanád, Csenge 39. hét 2010.03.28 08:01:00
Betöltve (éppen ma, vasárnap a fordulónap), immár másodszor.Állítólag szerdán is jön valami front...A tegnapi NST szokás szerint zajlott: a Babó itthon vígan mocorgott, az autóban is, aztán elaludt:) Így ébresztgetni kellett, hogy valami legyen, de azt meg a gép nem bírta,…..
Sajnos csak a végén készülnek (gyorsan feltettem az iwiw-re is, ott is rég aktualizáltam) - és a kicsik is hiányoznak róla, éppen a mamánál vannak, ott is aludtak. Mert az elintéznivalók miatt már inkább nem viszem a Csanukát - így is csak totyogni tudok (apa meg is rótt, hol…..
Először a jót.Szussz, igaz csak kicsi, mert még van egy adag színes mosás, és a pelenkázót is át kell pakolni.DE: a kicsik 3 napot a mamánál voltak (nagyon élvezték), két éjjel ott is aludtak (és az új kedvenc daluk Halász Judittól a Hívd a nagymamát, mindig ezt kérik:), így…..
Szép lassan.A Csenge szülinapja is lefutott, minden formában, itt volt a család, és a barátnős buli is sikerült végre (ovis hányás-hasmenés járvány - amiből szerencsére mi kimaradtunk - bojkottálta az eredeti időpontot)Természetesen a 6-os szám bűvöletében kissé faramuci…..
...nem örült ennyire semminek:                     Átfesteni végül nem mertük - csak ecsettel tudtuk volna, és apa szájjal használható modellező festékfújóra vár, azzal talán…..
Levente, Csanád, Csenge CSENGE 2010.03.03 07:49:00
- Esik a hó.És tényleg. Az ég szürke, de olyan vidám szürke, amilyen hóesésben szokott lenni. Mégis tavasz van a levegőben.  Milyen nagy ablaka a van a szülőszobának. Nem is tűnt fel. Persze, éjjel jöttünk...Már 6 éve. Egyesztendős voltam, épphogy elindultam. Aztán…..
Levente, Csanád, Csenge Életjel 2010.02.24 07:02:00
Nagyon köszönöm  mindenkinek a kedves érdeklődést:) Annyi minden kimaradt, hogy nincs is értelme próbálkozni:)Az év nagyon rosszul indult, minden napra (szó szerint) jutott valami, amit a papa kórházba kerülése tetézett.A havat nagyon élveztük, a Csanut is sikerült…..
Levente, Csanád, Csenge BUÉK! 2010.01.01 08:41:00
A házat már délelőtt feldíszítettük - a kicsik is aktívan részt vettek, majd vidáman…..
A nagy karácsonyi készülődésben is muszáj ezt leírnom, nehogy elfelejtődjön. Egyébiránt a nagy karácsonyi készülődés annyit tesz, hogy amíg hó volt, minden nap sok-sok időt töltöttünk a kicsikkel odakint, szánkóztunk, hóembert építettünk. És készült több adag…..
A téli csoda. Kedvenc szánkózós mondókánk: Varjú károg, fúj a szél,/ esik a hó, itt a tél./ Jaj de nagyon hideg van,/ ropog a hó alattam./ Vígan siklik a kis szán,/ most örülünk igazán!Szép az idő, fénylik a hó/ összetört a kicsi szánkó! - ez a Csengéé, az ilyen…..
Sűrűn telnek a napok. A Télapó után a mama (kedvenc, és rég áhított Milka bögrék és kis noteszek) és a Györgyiék Télapóját is bezsebeltük (kicsi piros autó! a Csanunak - éppen paszol a nagy tűzoltóhoz, aki persze az aputája:), és a  kedvenc mondókájához:Piros autó…..
Levente, Csanád, Csenge Télapó 2009.12.06 06:43:00
Nagyon vártuk - már november eleje óta. Akkor kerültek elő a Télapós ablakdíszek, a Télapós könyvek és a Zeneovi Téli ünnep című albuma.És a sok Télapós dal, amit a végére már a Csanuka is kívülről fújt, és naphosszat énekelgeteti őket (mikor nem épp valamelyik versből…..