Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roland_bela (törölt)

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap népszavazást tartottak arról, hogy betiltsák-e az új minaretek építését az alpesi országban. A nem hivatalos végeredmények szerint a választók 57%-a támogatta a minaretépítési tilalmat. A 26 kantonból mindössze 4 volt, ahol kisebbségbe kerültek az igenek. Eddig…..
roland_bela (törölt) 2009.12.08 17:57:28
@peetmaster:
a második állításoddal abszolúte egyetértek, bár gondolom iróniával telve írtad.
az utolsó mondatod ugy ahogy van hülyeség, rengeteg ateista terrorista volt,az anrachista terrorizmustól kezdve, a kommunista terrorizmuson át, a szekuláris cionista terrorizmusig(irgun,lehi), rengeteg olyan terrorista élt, aki nem i-ten miatt tette amit tett.

további jó rettegést a most következő vallási ünnep-dömpingben.
roland_bela (törölt) 2009.12.09 00:33:43
@Bockó:most már tényleg elég volt te szemét náci, a magadfajtának nem volt elég 6milllió lélek, mindegy csak gyűlölni lehessen, te undorító rohadék, akaszd fel magad mihamarabb, mert a végén át veszik a hatalmat a muszlimok (6% európában) és gond nélkül megölhetnek, idióta barom.

@peetmaster: szal mondjuk egy, olyan terrorista aki a saját országának felszabadításáért küzd, vallásos máz nélkül, számodra az sem nemes, de ha valaki vallásos fundamentalistákat gyilkol az igen?
roland_bela (törölt) 2009.12.11 00:13:58
@Bockó: mondd már el miért szurkolsz a zsidóknak? az ortodox judaizmus véleményed szerint mennyivel jobb az iszlámnál? vagy itt tényleg arról van szó, hogy az egyik "antidemokratikus eszme" tetszik a másik nem?

tudom nehéz leplezned, hogy csak egy gyűlölködő mocsadék vagy, ezért próbálsz gyermeteg módon sértegetni függvényekkel, meg szarevéssel. kettőnk között az a különbség, hogy te próbálsz főnök lenni, nekem eszembe sem jutott, hogy reagáljak valamelyik kedves beszólásodra.

ha európa lakosságának 6%a muszlim, akkor az mindenhogy 6%, ha még 30 éven belül teszem azt hasra csapva mondok egy 30%ot akkor sem lesz muszlim többségű európa, amúgy mint már írta valaki csak az elsőgenerációs bevándorlókra volt jellemző a sok gyerek, másod-harmad generációban, már a 2-3 jellemző.
Megmondom őszintén, nekem nem olyan egyértelmű a svájci minaret-tiltó népszavazás elítélése. Kezdjük a kötelező magyarázkodással: nekem is vannak muszlim barátaim. :-) Sőt, nagyon gyakran én vagyok az környezetemben, aki egyedül szolidarizál velük, megérti őket. Most azonban…..
roland_bela (törölt) 2009.12.07 16:47:05
@darkgreen: de nem lehet megkövezni, mert az egyiptomi állami törvények nem engedélyezik a megkövezést...
ezek a szabályok minden vallásra igazak, azonban az állam nem alkalmazza ezeket a büntetéseket, mivel a bíróság VILÁGI!!!
@peetmaster: az iszlamofóbia is ugyanolyan beteges dolog mint a rasszizmus, ugyanúgy hülyeség sújtota, és általánosíás az alapja...

amúgy szerintetek, ha olyan szörnyű ez a vallás, akkor hogy él ez az 1.5 milliárd ember?
állandó megkövezéstől való félelemben?
vagy mégis? jártatok már iszlám országban, vagy muszlim embert ismertek?
roland_bela (törölt) 2009.12.08 18:03:42
@peetmaster: légyszíves hozz fel már tömeges példát, arra hogy külföldieket, nem muszlimokat megköveztek muszlim országokban, de boszniától kezdve indonéziáig mindenhonnan légyszi említs ilyen eseteket.
Népszavazási plakát Svájcban, 2009 novembere  Nem űzöm különösebben a politikaikorrektség-csepülés nevű sportot, egyrészt mert eddig is szabadon írhattam bármiről, miközben nem vezetett láthatatlan kéz, másrészt pedig Gabrilo barátunk ez ügyben folytatott munkásságát…..
roland_bela (törölt) 2009.12.01 00:41:21
@tewton: bocsáss meg, a kopt keresztények mai napig az egyiptomi elit részei, kvótájuk van a parlamentben, arról meg ne is beszéljünk, hogy európai demokrácia létére svájcnak, nem törökország, egyiptom, vagy szaud-arábia a mérce...
mellesleg muszlim ország, ettől függetleneül semmi baja a keresztényeknek libanon is.
oltári arc vagy, hogy életben hagysz, mi vagy te pilátus...
@picur3ka: nem emlékszel, együtt voltunk az opniban...
roland_bela (törölt) 2009.12.01 21:16:15
@tewton: tudnál nekem egyetlen egy független nem valamelyik, újkeresztény-fundamentalista szervezet honlapjáról küldeni információkat, mert ez így...

1998 óta mellesleg a 454 fős népgyűlésbe az elnök által választott 10 főből 8 kopt, 2 pedig nő, nem mellesleg, olyan koptok, akik a gazdasági élet rendkivűl fontos szereplői.

nem gondoltam volna mellesleg, hogy svájcnak, valaha egyiptom lesz az összehasonlítási alap vallásszabadság témában, arról nem beszélve, hogy egyiptomban a muszlim gyülekezetek is halálra vannak ellenőrizve, a nem kormánypárti muszlim vezetőket pedig általában bebörtönzik, vagy kivégzik, ugyanígy a szufi gyülekezetek is tiltottak egyiptomban.

sőt nem csak muszlim, hanem még terrorista is vagyok, meg kommunista, meg zsidó egyszerre...
Sárdobáló Telepítés 2009.11.25 07:00:00
Benjamin Netanjahu hatalomra kerülése óta a korábbi izraeli teleppolitika megfordult. A vitatott vagy egyértelműen palesztin területeken ismét bővítik a zsidó telepeket. Ez talán relatíve olcsó lakhatást biztosít a beköltöző fanatikusoknak, akiknek az a megnyugtató, hogy itt…..
roland_bela (törölt) 2009.11.27 23:00:29
na már most, létezik két határozat, az egyik az ensz közgyűlésének 181. sz. határozata, a másik a BT 242.sz. határozata, utóbbi követeli a kivonulást a megszállt területekről.
a gázai offenzíva során, az 1400 palesztinból min. 1000 civil volt, a háború lefolyása védhetetlen, brutális pusztítást végzett a cahal,
a zsidó radikalizmus csöppet sem adja elő európaibb formában magát, mint az iszlám radikalizmus, max a ruhájuk tűnhet európaibbnak, bár nem ezen a képen:
josephdana.com/wp-content/uploads/2009/11/3629700214_a0957fe1ed.jpg

a fal építését a hágai nemzetközi bíróság ítélte el 2004-ben, a zöld határon jóval beljebb nyúlik, rengeteg házat rombolnak le és földet sajátítanak ki a palesztin civilektől, de gondolom ez sem a béke akadálya...

az állítás, hogy a telepesek mindig veszélyben lennének, egyszerűen téves, nyugodt biztonságos, a fallal körülvett otthonból, saját autopálya vezet vissza "'48-as izraelbe", saját benzinkutakkal, minden kizárólag izraeli zsidóknak, semmi veszélyyes nincs benne...

a hamaszt pedig magának főzte izrael, a '80-as években izrael támogatta egy plo-ellenzék létrejöttét a palesztin lakosság körében, hát tessék itt van a hamasz, mely nem terrorszervezet, hanem van militáris egysége is.

ja és a cahalon kívül van fegyveres erő, a palesztin hatóság rendőrsége, valamint palesztina nevű ország létezik, 1988-ban kikiáltották és magyarország elismerte, sőt diplomáciai kapcsolatot tartunk fenn, követségestül mindenestül.
roland_bela (törölt) 2009.11.28 18:43:05
@j. i: ha megnézzük, hogy tulajdonképpen mit is ad netanyahu, akkor tényleg kevés...

bibi, 10 hónapos moratóriumot jelentett be, mely nem vonatkozik a:
-már megkezdett építkezésekre
-kelet-jeruzsálemre
-zsinagógákra,iskolákra,kórházakra,rendőrőrsökre, egyéb közintézményekre...

számszerint kb. 3000 lakásról beszélünk, ami az elkövetkezendő 10 hónapban nem fog megépülni, ezzel szemben kelet-jeruzsálem judaizálása továbbra is folyamatban van, 900 lakás építését engedélyezték, és nem kell félni fogják még többét is..

valamint mind emiatt nem érinti, az e1-et sem, mellyel összekötik keletjerut-maale adumimmal... így hát gond nélkül ketté vághatják, az egyszer létrejövő palesztin államot...

az egész, egy kiváló fogás bibi-től, hogy bebizonyíthassa, hogy Ő, mennyire is a béke híve...
  Pocsék hírünk van manapság a nagyvilágban. Az Economist egy hét után újra Magyarországgal foglalkozott. Ezúttal nem egy hányavetin össszedobott fideszezés, hanem a jobbikozás volt a téma. A kelet-európai radikális mozgalmakat bemutató cikk így kezdődik:…..
Yitzhak Rabint, Izrael ötödik miniszterelnökét 1995 november 4-én három lövés érte közelről. A golyók a politikus mellkasát és gyomrát találták el és habár azonnal egy Tel-Aviv-i kórházba szállították, később belehalt sérüléseibe.   Yitzhakot azután lőtték le,…..
roland_bela (törölt) 2009.11.10 23:30:58
@Galak: begin is tömeggyilkos volt, rabin pedig elrendelte az intifádában résztvevő emberek agyonverését, csontjaiknak eltörését, mégis kaptak nobel-díjat... az is vicces, hogy neked, rögtön ez a palesztin ember jut eszedbe, aki megőrült, nem pedig radikalizálódott, amúgy elképzelheted mit kapott a hadseregnél a muszlimsága miatt... ezt a törzsi ruhát meg nem tudom honnan veszed...
beszélhetnél ehelyett rabin gyilkosáról, vagy ő nem volt olyan könnyen radikalizálható, ilyen analógiával, amivel te dolgozol, rámondhatjuk a zsidó vallásra is, hogy a legkönnyebben radikalizálható vallás.
  Ezer szélsőbalos tüntető tombolt a BBC londoni központjának épületénél csütörtökön, mert ellenezték Nick Griffin szélsőjobbos parlamenti képviselő médiaszereplését. A Brit Nemzeti Párt (BNP) elnöke és europarlamenti képviselő ennek ellenére bejutott az…..
A második felvételen Izraellel foglalkoztunk. Sok érdekes témáról nem beszélgettünk, így többek között rájöttünk, hogy ha létezik egy hatmilliós zsidó összeesküvés, akkor Izraelnek nincs atombombája. Facebook-csoportunknak már majdnem háromezer tagja van. Legyen ön a…..
Mandiner blog Polanski bűnös! 2009.10.03 13:01:00
  Nem értem ezt az egész Polanski ügyet. „Jaj szegény filmrendezőt lecsukták” - ezt harsogja a média és már kezdtem volna megsajnálni, mert a tudósításokból nem derült ki, hogy miért csukták le. Aztán végül találtam egy cikket, ami részletesen leírta…..
Szerintem nem jár könyörület a líbiai terroristának, aki a hülye ügye miatt felrobbantott egy Pan Am gépet húsz éve, ezzel 270 ártatlan ember halálát okozva.Most az egyetlen elítélt elkövető, Al Megrahi kegyelmet kért, tekintettel arra, hogy rákos és az utolsó stádiumban…..
roland_bela (törölt) 2009.08.23 17:31:14
@Prinzessin Erbsen: muzulmán, vagy muszlim, ön ennyivel különb, hogy fogalma sincs
roland_bela (törölt) 2009.08.24 11:48:28
@Prinzessin Erbsen: ez egy nagyon-nagyon szomorú történet, kérem ne zaklassa fel az itt kommentelő társaságot, egy ilyen drámai és sokkoló képpel, amit ön előbb lefestett, és amit a "muszlimánok" miatt kell elszenvednie, sajnálom, az ön szenvedése, nem ér fel, egy éhező tunéziaival, egy beteg szudániéval, vagy egy menekülttáborban élő palesztinéval, ez semmi a az ön csomagátvizsgálásához képest.
remélem sikerül kiheverni a stresszt, maradok tisztelettel
   Az egyik szerkesztőségi ülésünkön merült fel, hogy valamivel nekünk is illene hozzájárulnunk az SZDSZ Egy a magyar kampányához, valamint a magyar reálgazdasági válság elleni küzdelméhez. Így születtek meg az Egy a szabad, demokrata minimalista-igénytelen figurái,…..
roland_bela (törölt) 2009.06.05 20:16:18
2006-ban lógatták föl Szaddámot, rá két évre már készült is egy sorozat a hentes és mészárosról. Aki nem hallott még róla, annak elmondjuk, hogy a HBO és a BBC kapaszkodott össze 2008-ban, és egy négyrészes miniszériát forgattak a diktátor életéről,…..
roland_bela (törölt) 2009.05.20 17:50:23
Már említettük egyszer (talán a móri bankrablás és nyolcas emberölés ügyének tárgyalásakor), s most csak megerősíteni tudjuk, hogy szép hazánk nemcsak termálvízben, vízilabda-aranyakban és gyengeelméjű politikusokban állja az erős nemzetközi verseny kihívásait, hanem…..
vagyis: Tzva HaHagana LeYisra’el. Nemzetközi híradások gyakori vendége, ahol Israel Defense Force (IDF), vagyis Izraeli Védelmi Erő néven szokták emlegetni. Most mit mondjak? Megértem, némileg egyszerűbb a héber verziónál. --{12359456442810}-->  …..
roland_bela (törölt) 2009.03.02 20:55:14
@Lucius Flavius Arrianus: nem rossz, bár alapvetően távol áll tőlem mindenfajta hadászat iránti érdeklődés vagy rajongás, csak a címlapról kattintottam át, ha ujjat nem is tudtam meg, azért legalább lehetett véleményt cserélni.
@tomcsi71: azért nem csak az arab államok voltak ott a hunyók, briteknek, meg a zsidóknak is rendesen sáros a kezük. abból meg hogy valaki büszke rá, hogy saját országának szolgálata címén, halálra szopathatja a palesztinokat gratulálok, számomra ez a fajta hazaszeretet csöppet sem követendő példa, az a nacionalista agymosás ami izraelben folyik, attól a magyaro.-i liberálisoknak a hajuk is kihullana. én speciel hányingert kaptam a péntek esti siratófal előtti szombatfogadáson a fegyverrel táncoló katonáktól és az őket csodálattal néző amerikai turistáktól.
amúgy véleményem szerint ha egymás mellé tesszük a moldáv kidobót(liebermant), vagy a meá seárimi ultraortodoxot, akkor inkább az előbbi a fél-teljesen őrült, a másik csak hisz az Ö.valóban.
roland_bela (törölt) 2009.03.02 21:00:44
@Empty: elég megbízható a forrás, végülis a beitar egy abszolút objektív oldal és nem egy cionista szövetség honlapja, a napi dzsihádot vagy a miértciont is linkelhetted volna. és igen a palesztinoknak van egy része, akik asszimilálódtak ők már arabnak gondolják magukat, viszont van egy tetemes részük akik amióta élnek, azóta palesztinként élnek.
és még mindig nem értem, hogy mi történne akkor, ha a palesztinok arabok lennének? elüldözték őket? el. nincs megoldva a helyzetük? nincs. mai napig szívatja őket a cahal, a mistrát gvul meg a többi szervezet? igen. akkor meg?
miért nem lehet úgy gondolni rájuk, mint emberekre, úgy beszél róluk egy-két ember mintha érzés nélküli droidok lennének, akiket ide-oda lehet tenni, stb.
roland_bela (törölt) 2009.03.02 21:19:54
@tomcsi71: volt szerencsém kint tölteni időt, sőt volt olyan mázlim, hogy megtapasztalhattam a king hussein bridge határátkelőn a sovinizmus magasfokát, ahol én a héber tudásommal két perc alatt a barátaim a héber tudás nélkül két óra szopatás után jutottak át, közben 300 féle kérdés, és akkor nem beszéltünk a velünk egy buszon utazó palesztinokról, akiknek nagy része át sem jutott és az izraeli határőrök által majmokként kezelt palesztin rakodók sem nyújtottak szívderítő látványt. és nem csak az izraeli palesztinokról van szó, hanem azokról akik az autonómiában élnek, hogy nekik mennyi szopást okoznak a házrombolások, a telepesek, az outpostok, a check pointok, a 16kmes ramallah-jeruzsálem út 1h 14 min alatt. a telepeseknek szánt high wayek stb.
Kényes (hogy ne mondjam: nagyon kényes) témát melegítünk fel mai posztunkban. Egy kétezer éves konteó pár vetületét villantjuk fel, kockáztatva a kiátkoztatást. És elöljáróban azt is elmondjuk, hogy ilyesmiért bizony máglya jár. Azaz járt, úgy 400 évvel ezelőtt, de akkor…..
roland_bela (törölt) 2009.01.31 12:09:22
@saul: az ószövetséget i.e. 400-ban fordították le görögre, lezárni pedig egyszer i.e 200-ban babilóniai kánon, egyszer i.sz. 200-ban alexandriai kánon zárták le. jézus létezésének pedig a régi héber kútforráasok, nem hogy nem mondanak ellent, hanem a talmud ír is róla, mint létező személyről, persz nem mint masiachról, hanem mint egyszerű rav' ról.
szal a svédes sztori picit sántít
  A fotó - amelyről a kath.net is hírt adott - megtévesztő lehet - mondta egy olasz tévéadó moderátora, miközben a reggeli sajtószemlén felmutatott egy kedves fotomontázst az Il Giornale napilap első oldaláról, mely a milánói dóm előtti teret ábrázolja, színültig tele…..
roland_bela (törölt) 2009.01.25 01:11:57
@Madnezz: téged milyen alapon zavar a csador? én nem értem mire fel ez a nagy megmondjuk, hogy hogy éljetek, mert mi vagyunk a kultúrált európaiak- vehemencia. az miért nem zavar, hogy a vallásos zsidó nőknek le kell borotválni a fejüket, hogy a mianmari nőknek kurva sok nyakdísszel megnyújtják a nyakát, hogy körülmetélik az amerikai gyerekek 80%át, az nem számít csonkításak.
miért nem egyszerűbb azt mondanod, hogy én madnezz utálom az arabokat, egyszerű fajgyűlölő vagyok, aki nem bírja a másvallásuakat sem.
 Magyarországon valami olyan kép él az emberekben az Izraeli zsidókról, hogy ők akarják a háborút, és le akarnak számolni a palesztinokkal, sőt ez a kép még néhány zsidóban is él Magyarországon. Ennek az az oka, hogy a média szelektál a hírek között és nem jutnak el…..
roland_bela (törölt) 2009.01.20 22:41:04
@KA_Steve: nu hát akkor csak sikerült dűlőre jutni, hál' i-tennek tűzszünet van, most jöhetnek az igazán jó demonstrációk és figyelemfelkeltő performanszok.
azzal pedig én is egyetértek, hogy iszonyatos, hogy a széljobberek miatt nem lehet semmit csinálni ebben az országban, ha azon a tüntetésen nincsenek kint kommerek, izibe jöttem volna haza, így viszont édes öreg nénikkel beszélgethettem:)
 Szerda este a Reakció különítménye, Lelky Lola, Kínai Kálmán és Trágár Tóni ellátogatott a palesztin követséghez, ahova a Jobbik szervezett szimpátiatüntetést Gáza ostroma apropójából. Az Önök kalandos életű tudósítói láttak már ezt-azt, de ilyet még nemigen,…..
roland_bela (törölt) 2009.01.17 16:07:38
@thetriggerhappy:talán meg kéne nézni az ország születésének körülményeit is. az ott élő jisuv sosem viseltetett kedvességgel a palesztinokkal, mindig lenézte őket európai felsőbbrendűségében, ugyanúgy ahogy lenézi mai napig a mizrachi zsidóság tagjait is. megalakulása előtt pedig terroristákként próbálták az ott élők életét megnehezíteni, deir yassin, king-david, ehhez képest az új állam hadseregébe beolvasztották a bűnösöket(irgun,lechi) miniszterelnöknek pedig a későbbiekben az irgunos begin választották meg. tudod a binacionális állam nem félnaiv, félhülye álláspont, hanem az egyetlen. izraelnek az elejétől kezdve meg kellett volna tanulni együttélni az ott lakókkal, erre kevesen voltak hajlandónak, fontosabbnak láttáák a zsidó állam kikiáltását. ha te úgy gondolod hogy izrael halálát kívánom lelked rajta. annak az országnak egy lépéssel előrébb kéne járnia, és nem transzferben és egyoldalú lépésekben gondolkoznia, hanem tisztelni a másik felet.
mondhatod hogy félnaív vagyok, de beszélgettem már elég izraelivel, hogy felismerjem a fő problémát, ami nem más mint a másik abszolút lenézése és nem partnerként kezelése. mikor a baloldali békepárti fickó is azt mondja, hogy a lelke méllyén azt kívánja hogy ne legyenek ott a palesztinok, amikor katonasrác arról beszél hogy az arabok emberi sötétsége miatt nyerik a háborúkat sorra...
különben kiváncsi vagyok, hogy milyen történelmi előzményre vagy geopolitikai adottságra vezeted vissza az egyház-állam összefonódását ilyen magas szinten, és a faji-vallási alapon szelektálást.
roland_bela (törölt) 2009.01.17 16:16:08
@Pincehelyi: breaking the silence, a gázai kivonulással nem szűntek meg, a dolgok többsége ciszjordániában történt, történik, történhet.
nem értek egyet, azzal amit írsz, ezek a túlkapások mindennaposak, emberek szopatása a checkpointon stb., ezek mind növelik a palesztin emberek radikalizmusát, gyűlöletét a másikkal szemben. lehet, hogy kicsinek tűnnek, de sokkal többet jelentenek, ha az ember nap mint nap ezzel néz szembe, egy idő után a tke tele lesz.
úgy érzem, az izraeli hadsereg nem törődik a civilekkel, nem törődik senkivel és semmivel. vagy talán ne romboljanak le házkat? ez már fel sem merül, hogy talán nem kéne emberek élete munkáját ledózerolni, mert útban van a "biztonsági" falnak. ahol a törvény betartatói boldogan hagyják az illegális telepek felhuzásátm ahol 3 év után tied a föld, ha nem kell másnak és zsidó vagy, ahol a telepesek gond nélkül bármit megtehetnek, mert törvényen kívűliek.
a kedvesem nagypapájának a földre nyugodtan ráépítkezhettek, hiszen az palesztin föld, kit érdekel.
persze ezek nem releváns dolgok, mit sem számítanak, csak azt nem tudom, hogy mikortól számít valami?
hm?
 Szégyenkeznem kell, ha megemlítem, hogy milyen jó film a Sicko, meg a Fahrenheit 9/11, vagy a Super Size Me. Az elit - legyen az liberális, vagy konzervatív -, szerint butuska dolog a propaganda filmeknek bedőlni. Lehet, hogy butuska dolog, de én szeretem ezeket a szájbarágós…..
roland_bela (törölt) 2009.01.17 00:02:18
@lelkylola: a konfliktus oka, hogy ezek az emberek ultraortodoxok és komolyan veszik a tárjág micvot 613 parancsolatot, ráadásul saját minhágjuk szokásjoguk is van. meá seárimban nem nagyon szokás filmezni, őket nem nagyon érdeklik a világi dolgok, nagy részük nem is izraeli állampolgár, legalábbis nincs személyigazolványuk mivel izraelt nem fogadják el. a balhé azért alakult ki, mert ők nem szeretik ha képet készitenek róluk, fotót, vagy bármit, mivel az is kimeríti a Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt vannak.
Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn- szerető Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyűlölnek. De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, a kik engem szeretnek, és az én parancsolatimat megtartják.-parancsolatot
 A két lányom összekapott valamin, „szellemként” kísértették egymást, letakarták magukat egy pléddel, s úgy hadonásztak, mígnem a kisebbik véletlenül belemart a nagyobbik ujjába. Annának sem kellett több: ledobta a plédet, visszamart, a kicsi szeme alá. A…..
roland_bela (törölt) 2009.01.03 20:55:00
@BK: ne haragudj, de te 360 négyzetkilométeren belül hova telepitenél ki másfél millió embert?
pont ezzel mondtad ki a lényeget hogy a szovjetek moszkva esetén, csakhogy moszkva magában nagyobb mint a gázai övezet, nem hogy kitelepítésre használható területekkel.
izrael azzal hogy blokád alatt tartotta gázát, hogy nem ismerte el a hamaszt mint győztest, csak tovább fokozta a radikálisokat, nem beszélve arról a nyomorról és kilátástalanságról ami a gázai embereket sújtja, ilyen esetben mindenki a radikalizmus fegyveréhez nyúlna.
Kő egy szar film? Pauly Shore megbízhatósága ebben a témában megkérdőjelezhetetlen. A kis Pauly zsidó humoristákból álló családba született, valószínűleg ő volt a legnagyobb poénjuk. Anyuci alapította a The Comedy Store becenéven futó híres stand-up klubot. Pauly tehát…..