Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib Cenzúrázók Réme 11

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiszivárgott az Európai Unió Csalásügyi Hivatalának (OLAF) jelentése a Tiborcz-féle LED-világítási projektről. Az derült ki, hogy lophattak, nem is keveset. Ráadásul szervezetten. Azt már mi tesszük hozzá: kizárt, hogy erről az após, Orbán, semmi nem tudott volna... Az Európai Unió csalás elleni…..
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2018.02.07 16:19:45
A liberális Soros bérenc Eu csicskák mindent elkövetnek ma is, hogy Orbán Viktort és családját szervezett maffia bünözőnek állítsák be. De ki az a hülye aki nem Orbán Viktornak hisz, hanem másnak?

Orbán Viktor és Tiborc semmi pénzt nem nyúlt le, hanem minden mozgatható erőforrást átcsoportosított a nemzeti nagytőkés osztály kezébe. Enélkül 2010 után Görögország sorsára kerültünk volna, ugyanis a Gyurcsány alatt a multik százai azért telepítettek cégeket Magyarországra, hogy aztán kivigyék a profitot. Az EU is azért ad rekord segélyt az országnak, hogy a végén a sokszorosát vigyék ki az országból.

Ennek vetett végett Orbán Viktor. Mostantól egy külföldi sincs már Magyarországon, aki beruházni akar, hogy majd a profitot kivigye magának. Aki meg ezt nem tartja be, annak a cégét átveszi a magyar nemzeti nagytőkés osztály. Ez a magyar nagytőkés osztály a garancia arra, hogy itt mindenkinek lesz közmunkaja és Európa legboldogabb népében élhet.

Ezért a magyar nemzeti nagytVkés osztálynak még több euró milliárdokat kell adni a kezébe! Tovább kell fejleszteni Mészáros Lőrinc, Tiborc aki veje az Orbán Viktornak, Narancsi István, Rogán és Habony, Vajna és Timea, Matolcsy és Matolcsy és persze Kósa Anyuka gazdagságát.
Csak ezzel biztosítható, hogy a magyar GDP nem lesz külföldre hordva, hanem Orbán Viktornál és az általa kiválasztott magyar nagytőkés osztálynál marad, akik a profitot itt fektetik be és nem hordják el ofsór számlákra meg Makaóra elszórakozni.

SOHA TÖBBET MSZP-T AKIK ELVENNÉK ORBÁN VIKTOR ÉS TIBORC ISTVÁN MILLIÁRDJAIT ÉS KIADNÁK ÖKET AZ EU-NAK RABOSÍTANI!
Ha valamire jó a naponta megjelenő Médianapló, akkor arra, hogy fölelevenítsük, vajon miként élte át egy médiatanár a nyilvánosság híressé vagy hírhedtté vált fordulópontjait. Ilyen volt az úgynevezett G-nap. Simicska Lajos szakított barátjával és feltételezett üzlettársával, a miniszterelnökkel.…..
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2018.02.07 13:39:20
@Jakab.gipsz: Magyarország miniszter elnökének nem lehet barátja, Magyarországon kívül.

Te ostoba Gyurcsány csicska, Orbán Viktor nem egy magányos turista a világban akinek senki barátja nincs mint például a Gyurcsányodnak, hanem Orbán Viktor a világ minden szegletén televan barátokkal. Akárhol jár kel a világban csupa barátokba botol, legyen az Oroszország, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Szaúd Arábia, Berluscóni és még hosszan sorolhatnám ha lenne időm utánézni.

MINDENKI ÍRJA ÖSSZE A HOZZÁD HASONLÓ SOROS TERV VÉGREHAJTÓ BALLIBBANTAKAT ÉS KÜLDJE EL A LISTÁT ORBÁN VIKTORNAK ÉS KUBATOV GÁBORNAK!
Szombat hajnalban Keszthelyen két szélsőjobboldali fiatal hátulról megtámadta és megverte egy barátomat, aki az Együtt aktivistája. Cselekedetük erkölcsileg elítélendő és a törvény is bünteti azt, azonban nem csak ők a felelősek azért, hogy ez megtörténhetett, hanem mindazok, akik politikai…..
Lenin a tenyerét dörzsölné örömében, ha látná mai követőit, Trumpont, Orbán, Le Pent és Kaczynskit. A német védelmi minisztérium már olyan forgatókönyvön dolgozik, hogy mit kell tenni, ha a kelet-nyugati belső ellentétek miatt felbomlik az EU. Hiába magánút, nem mindenki örül Orbán Viktor…..
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.11.07 14:35:09
Igen ti Soros bérencek, nemcsak Lenin, de Kádár is könnyes szemmel lelné boldogságát Orbán Viktorban, hiszen Orbán Viktor már szinte be is végezte azt müvet, amit a népéért küzdő és élő Lenin és Kádár elkezdtek. Mindannyian a népükért élő és küzdő államférfiak voltak, mindannyian harcoltak a népüket kizsákmányoló imperilista EU ellen, mindannyian felemelték a kisembert a semmiből és kitaníttták őket majd munkát, ha az nem volt, akkor közmunkát adtak nekik. Mindannyian harcoltak a kizsákmányoló nyugat ellen, elvették a kizsákmányoló tőkésektől a gyáraikat, kaszinóikat, trfikjaikat és azt szétosztották a megbízható nemzeti magyar emberek között.

Mi igenis büszkék vagyunk Orbán Viktorra hogy végiveitte Lenin álmát, hogy az ország a kisembereké legyen ne pedig kizsákmányoló nagytőkéseké akik csak összelopták a vagyonaikat. Reméljük hogy 2018 Orbán befejezi Lenin és Kádár országának a felépítését és az utolsó darabig leszámol a nyugat és Soros által felbérelt rendszer ellenség álcivilkkel.
A migránsokra továbbra lövetni kell, különben lerohanják az országunkat és túl fognak szaporodni minket keresztény fajt, hogy aztán bevezessék a Saria országot ahol a tolvajoknak csak úgy levágják a kezét, és nem lehet többé disznózsírt meg pacal pörköltet enni.

SOHA TÖBBET ELLENZÉKI KORMÁNYT AKIK A PORIG LEROMBOLNÁK ORBÁN VIKTOR RENDSZERÉT!
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.11.07 14:52:02
És persze meg kell említeni, hogy Soros nemcsak at EU-t meg a világ sajtóját irányítja, meg az ukran embereket hogy robbantsanak ki forradalmat Oroszország ellen, meg Szíriát hogy csináljon háborút hogy a menekültek lerohanják Európát, hanem Soros kezében vannak a kotongyárak is, hogy ne szülessenek magyar gyerekek. Így akarja Soros hogy a magyarok kihaljanak és helyettük migránsok lepjék be az országunkat, akik ezután már ingyen kapnák a munkát meg ingyen utazhatnának a BKV-n. Mert ezek a migránsok csak ingyen élni akarnak, de dolgozni aztán nem.

Ma már bizonyítottan Soros kezében van a világ dezinformálása is, ezt mind bebizonyították a nyugaton letiltott orosz blogok. Amiket azért tiltatott le Soros mert megírták róla a leleplezést.
Soros troll gyárat müködtet, de azt is úgy álcázza mintha azt Putyin csinálná. Így vezeti félre Soros a világot az orránál fogva. Persze a CIA és Moszad által irányított Index pont az ellenkezőjét terjeszti, a sok idióta internetes liberális troll meg benyalja. Az igazság az, hogy helyettesítsük be Putyint Sorossal, Szentpétervárt New Jorkkal a rubelt dollárral és máris megkaptuk Soros leleplezését:

Putyin trollhadserege: ezer ember, havi egymillió dollárért orosz troll hadsereg

Egy 12 órás műszakban napi 135 komment, 50 tweet, hat kamu Facebook- és tíz Twitter-felhasználó fenntartása: egy orosz kormányzati troll átlagos munkanapja. Egy titokzatos szentpétervári cég ezret foglalkoztat belőlük, egy Putyinhoz közeli oligarcha havi egymillió dollárt költ rájuk. Csoda, hogy olyan hatékonyan terjesztik a Kreml propagandáját a közösségi médiában?

Szentpétervár történelmi városnegyedében áll egy jellegtelen négyemeletes irodaház, itt dolgozik az Internet Research Agency nevű, online kutatással foglalkozó cég. Becslések szerint úgy ezer alkalmazottjuk lehet, többségük az egyetemről éppen kikerült fiatal. A munka kemény, 12 órás műszakokban zajlik, heti hét nap, napi 24 órában; de a fizetés elég jó: havi 50-60 ezer rubel, zsebbe, készpénzben. Ez a 7500 rubeles orosz minimálbérnek pedig a jó öt-hatszorosa, forintban úgy 250 ezernek felel meg. Az IRA valójában egy fedőcég: az orosz online propagandagépezet egyik fontos elemét, a bérkommentelők hadseregét takarja.
  Egészen megdöbbentő történetet osztott meg szerkesztőségünkkel egy olvasónk. Fideszes nénikből álló különítmény csöngetett be egy 65 éves vak művészhez a soros-konzultációt promózva neki, majd miután a művész tudatta velük, hogy nem vevő erre, akkor egyszerűen megtépték. A sztori hitelességéről…..
BEKIÁLTÁS Orbán mint istenakarat 2017.11.01 14:44:18
 A miniszterelnök érzékeltette azt a szándékát, hogy a jövőben szerepet vállalna a református egyház vezetésében. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke papos beszédet mondott a reformáció ötszáz éves évfordulóján, a Papp László Budapest Sportarénában. Protestánsok sokasága előtt…..
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.11.02 15:16:57
Mégis mi faj nektek liberálisok? Hogy Orbán Viktort isten küldte nekünk, nem pedig Soros? Akkor persze áldanátok Orbán Viktort, nem pedig elevenen akasztanátok. Dehát ez így volt mindig, az ostoba nép akkoriban Jézust is felakasztotta, most a Soros bérenc liberálisok Orbán Viktort is akasztanák. Köszönjük az ostoba liberálisoknak, hogy ezzel pont ők bizonyították, hogy Orbán Viktor olyan mint Jézus. Mindkettő puritánul élt, de rengeteg követőjük volt mert soha nem hazudtak, nem loptak mint a ballib kormányok.

Orbán Viktornak isten akaratából sikerült megvédenie a hazánkat és a világ kerezsténységét a senkiházi migráns hódítóktól.
Orbán Viktor az isten á akaratából csodát tett az országunkkal. A csupa csőddel teli elmúlt nyolc év után ma a világ egyik vezető országa lettünk, akikhez tanácsért járnak a nyugatiak, vagy például ahogy Nógrádi György leleplezte, maga az USA el akarta vinni Orbán Viktort, hogy legyen az ő miniszterelnökük.

Hála Orbán Viktornak, ma már csak magyarnak jó lenni a világban, senki másnak. Egész nyugateurópa Magyarországra menekül a migránsok elől, hogy mi köztünk, magyarok közt élhessenek. Mert a magyar nép a világ legvendégszeretőbb népe, ha nem a büdös migránsok toppanak be hozzá, hanem olyan, aki eurót hoz neki.

Orbán Viktor i2018-ban isten akaratából az utolsó EU-s elhajló liberálist is ki fogja kergetni az országból és végre valahára kiléptet minket ebből a pícível fertőzött Euból és akkor már csak mi, Árpád-Jézus és Mária népe, az ereiben szintiszta magyar vért csorgadoztató magyarjai maradunk itt meg önmagunk között. Akkor valósul meg teljesen Orbán Viktor országa, ahol itt minden ő általa közvetített isteni akarat szerint történik. Lesz még egy kis rezsicsökkentés is hozzá és utána eljön az ezeréves nemzetállami boldogság, hiszen annál nagyobb öröm és felhőtlen boldogság nincs, amikor magyar a magyarral él együtt.
Orbán Viktor a reformáció kezdetének 500. évfordulója alkalmából tartott nemzeti megemlékezésen, a Papp László Budapest Sportarénában lerántotta a leplet az isteni akarat mikéntjéről és mibenlétéről. A miniszterelnök azt mondta, szerinte nem véletlen, hanem „Isten…..
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.11.02 13:12:15
Ez hihetetlen, Maygarországnak végre van egy olyan mniszterelnöke akit a nyugati kommentelők 99-a is minimum födön kívüli erőkkel megáldott népvezérnek tart, erre a liberálisok megint csak próbálják lehazudni a csillagot az égről is.

Igen ti Soros bérenc liberálsok ez a valóság: Orbán Viktort isten kiemelte a senkiházi migráns simogató népekből és nekünk adta. Orbán Viktor által pedig a magyar családok, kis és középvállkozások is nagy néppé váltak.
Az fáj nektek, hogy Gyurcsányt a Soros emelte ki, Orbán Viktort pedig maga az isten, Jehova.

Orbán Viktor az isten általi kiválasztásával pedig csodát tett az országunkkal. A csupa csőddel teli elmúlt nyolc év után ma a világ egyik vezető országa lettünk, akikhez tanácsért járnak a nyugatiak, vagy például ahogy Nógrádi György leleplezte, maga az USA el akarta vinni Orbán Viktort, hogy legyen az ő miniszterelnökük.

Hála Orbán Viktornak, ma már csak magyarnak jó lenni a világban, senki másnak. Egész nyugateurópa Magyarországra menekül a migránsok elől, hogy mi köztünk, magyarok közt élhessenek. Mert a magyar nép a világ legvendégszeretőbb népe, ha nem a büdös migránsok toppanak be hozzá, hanem olyan, aki eurót hoz neki.

Orbán Viktor isten segedelmével mindenkit elzavart ebből az országból, aki nem kompatibilis velünk magyarokkal. 2018-ban isten akaratából az utolsó EU-s elhajló liberálist is ki fogja kergetni az országból és végre valahára kiléptet minket ebből a pícível fertőzött Euból és akkor már csak mi, Árpád-Jézus és Mária népe, az ereiben szintiszta magyar vért csorgadoztató magyarjai maradunk itt meg önmagunk között. Akkor valósul meg teljesen Orbán Viktor országa, ahol itt minden ő általa közvetített isteni akarat szerint történik. Lesz még egy kis rezsicsökkentés is hozzá és utána eljön az ezeréves nemzetállami boldogság, hiszen annál nagyobb öröm és felhőtlen boldogság nincs, amikor magyar a magyarral él együtt.

SOHA TÖBBET MSZP KORMÁNYT AKIT NEM ISTEN TÁMOGAT HANEM SOROS GYÖRGY!
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.11.02 15:05:34
@Állítsuk meg a .........:

Orbán Viktor semmi pénzt nem nyúlt le, hanem minden mozgatható erőforrást átcsoportosított a nemzeti nagytőkés osztály kezébe. Enélkül 2010 után Görögország sorsára kerültünk volna, ugyanis a Gyurcsány alatt a multik százai azért telepítettek cégeket Magyarországra, hogy aztán kivigyék a profitot és az EU-s támogatások sokszorosát az országból.

Ennek vetett végett Orbán Viktor, mostantól egy külföldi sincs már Magyarországon, aki beruházni akar, hogy maj a profitot kivigye magának. Aki meg ezt nem tartja be, annak a cégét átveszi a magyar nemzeti nagytőkés osztály, úgy mint Mészáros Lőrinc, Tiborc aki veje az Orbán Viktornak, Garancsi István, Rogán Antal és Matolcsy fia. Csak ezzel a nemzeti nagytőkés osztállyal biztosítható, hogy a magyar GDP nem kerül se elherdálásra se elhordásra, hanem az Orbán Viktor által megbízhatónak tartott nemzeti magyar keresztény nagytőkés osztálynak a kezében marad, akik a profitot itt fektetik be és nem hordják el ofsór számlákra meg Makaóra elszórakozni.
Miért hiszi bárki is, hogy Orbán egy választási vereség után simán átadja a hatalmat?              illusztráció: varanus.blog.hu Higgyük el, hogy a közelgő Advent szelleme megszállja az ellenzéket, és ahelyett, hogy önmagukkal és egymással foglalkoznának, végre ráfordulnak arra az útra, ami…..
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.10.31 15:02:49
Bocs nem olvastam végig minden hozzászólást, lehet hogy ismétlek:

Igen ti libsi barmok, ti akkor se kapjátok meg a hatalmat ha elcsalnátok a választást és véletlenül nyernétek. Mert rátok atombomba kell, annyira kártékonyak vagytok, hogy amikor ti voltatok hatalmon akkor az egész ország lepusztult, az EU-nak utolsó tagállamai közé sülyedtünk, a magyar emberek tömegével menekültek külföldre, a kórházakba meghalmi jártak a magyar betegek, a magyar gyerekek pedig olyan buták voltak akkor, hogy a PISA teszt kórusban röhögött rajtuk, a magyar gyerekeken.

Szerencsénkre és minden magyar szerencséjére Orbán Viktor megvédett minket és mind megfordította ami akkor volt. Különösen a közpénzek áramlását, hogy azok most már ne a külföldi multik zsebébe menjenek, hanem a megbízható magyar nagyvállkozók zsebébe.

Ma már csak magyarnak jó lenni a világban, senki másnak. Egész Németország Magyarországra menekül a migránsok elől, hogy mi köztünk, magyarok közt élhessenek. Mert a magyar nép a világ legvendégszretőbb népe, ha nem a büdös migansok toppan be hozzá, hanem olyan, aki eurót hoz neki.

Orbán Viktornak örök hála, hogy mindenkit elzavart ebből az országból, aki nem kompatibilis velünk magyarokkal és nemzeti gondolkodású fideszesekkel. 2018-ban az utolsó EU-s elhajló liberális is ki lesz zavarva az országból és akkor már csak mi, Árpád-Jézus -és Mária népe, a szintiszta magyar vérrel ellátott áldott magyarjai maradunk itt meg önmagunk között. A liberálisok el se tudják képzelni, micsoda áldás és békesség az, amikor magyar a magyarral él együtt.
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.10.31 15:07:52
@Ballib cenzúrázók réme 25:

te hazátlan Gyurcsány csicska, megint ide dugtad azt a liberális haudozó álnick pofádat, hogy a végén a Soros seggét nyalva röhögjél Orbán Viktoron?

Üzenjük a Zsorzsi bá gazdádnak, hogy Orbán Viktor és Német Szilárd nem fogja egy percre se feladni a gazdád elleni harcot és egy nap majd az egész EU be fogja látni, hogy tényleg van Soros terv és akkor többé nem fogják komplett hülyének nézni Orbán Viktort és ez által a teljes magyarságot.
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek A következő előszóval kezdi Kerényi Imre Médiaegyensúly című könyvét. "Mottó Belzebúb  lánya  vagyok  én,    zöld   nilonruh- ában a pokol fenekén főzöm a kását. Ez a ma- gyar média dala. Lectori Salutem! Gyönyörű ez a latin kifejezés.…..
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.10.11 09:31:20
Ezekben a Soros tervvel megvert magyar időkben nekünk nemzeti megváltó magyaroknak nem szabad elengednünk egymás kezét, hanem imaláncra kell egyesülnünk egymással, hogy meg tudjuk védeni magunkat a liberális támadástól, amellyel a liberális ballibek tönkre akarják tenni Orbán Viktor országát, félre akarják vezetni Orbán Viktor népét azzal, hogy nekünk az EU-ban kell maradnunk nem pedig a sikrees illiberális országokhoz kellene csatlakoznunk, mint például Moszkva meg Kazahsztán.
Ezért akárhol is vagyunk, álljunk meg és mondjuk fel a mi fideszes Hiszekegy imánkat Orbán Viktorért és az öt szolgálókért:

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy NER-Magyarország
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel száguld az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Hiszek a Lázárban,
A családi összefogásban,
Még szép hogy a dohányból jött dohányból
Egész Csongrád-megyét felvásárolja

Hiszek a Szíjjártóban,
Hogy a futsalosok hatalomra születtek,
A Tarsoly féle nemzeti keresztapák
Börtönbe nem mehetnek!

Hiszek a Kósában,
Minden makogásában,
Hogy neki is az égből pottyantak
A luxusingatlanok a két karjába

Hiszek a röghözkötésben,
Hiszek a tandíjban,
Hiszem hogy a magyar iskolás
a PISA tesztek koronázatlan bajnoka!

Hiszek a Századvégnek,
Hogy ők nem is pénzmosoda,
Hiszem hogy 5 milliárd kell hozzá,
hogy a Fidesz népszerűséget kimutassa.

Hiszek a Ráhelban,
Hiszek a Tiborcban,
A Flieres haverokban,
Az önálló lábon álló nem is családi strómanokban.

Hiszek a Gázszerelőben,
Hogy keze-lába tiszta,
Akárcsak a műkörmösnek,
És az egész fidesz nagycsaládnak

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek, a kvóták, a brüsszeliták, a Soros terv elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a mennybe menetele előtti órákban.
Sem.
A 2018-as választást minden valószínűség szerint a Fidesz fogja nyerni. S ha ez így lesz, annak elsődleges oka az ellenzék megosztottsága lesz. Támogatottságukat tekintve az ellenzéki pártoknak külön-külön nincs reális esélyük a kormányváltásra, a teljes ellenzéki összefogásnak viszont szintén nincs…..
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.10.10 12:37:44
@Helga Beauty Salon: "Hol vannak már azok a békés 2006-os évek, amikor csicsergő madárként szálltak a gumilövedékek! "

A kérésed jogos és mindenkinek üzenjük, hogy a kívánságod teljesülni fog. Természetesen tudunk róla hogy a Soros által agymosott baloldal forradalmat akar kirobbantani Orbán Viktor vívmányai ellen, de a fegyveres erőink készenlétben állnak ennek a leverésére. Rogán szerint már most ősszel le kellett volna fegyverrel verni a baloldalt, nem várhatunk jövő tavaszig, amikor esetleg a Soros pénzeken annyira megerősödnek, hogy még a végén leváltják Orbán Viktort. De legkésőbb akkor kiadja majd Orbán Viktor a parancsot hogy fegyverrel kell megvédeni a Magarország, a magyar nép elleni allattomos támadást.

MINDENKI JELENTKEZZEN ÖNKÉNTES KARHATALMISTÁNAK A FIDELITASZ EGYSÉGEINÉL, HOGY IDÖBEN MEGTUDJUK VÉDENI ORBÁN VIKTOR ORSZÁGÁT!
Angela Merkel vasárnapi mérsékelt győzelmével egyértelművé vált, Nyugat-Európa nem úgy táncol, ahogy azt Orbán Viktor szeretné. A tavaly év végén beharangozott lázadás éve helyett a koppanás éve lett 2017 a magyar kormányfő számára. Ausztriában, Hollandiában, Franciaországban és Németországban is a…..
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.09.26 09:49:29
A Soros által irányított Merkel muttinak vége, a Fideszes testvérpártunk az ARD magabiztosan beletaposta a betonba Merkel muttit. Megvan az új világrend, amelyet Orbán Viktor vezet. A tengely egyre hosszabb és erősebb: Putyin Erdogán, Lepen, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Baku, most meg hozzá a német ARD. A Soros terv összedőlt, Európában nincs több igény a hanyatlást és a nemzetek kihalását hozó demokráciára, ehelyett most már mindeki Orbán Viktor illeberális államát másolja.

Egész Európa felismerte amit Orbán Viktor már régóta hirdet, hogy a migriket tüzzel vassal irtani kell, hogy álmukban se merjenek a mi keresztény Európánkba jönni és megpróbálni túlszaporodni minket meg saria államot létrehozni, ahol a tolvajok kezét levágják.

Orbán Viktor most eldöntötte a német választást, nemsokára hozza Ausztriában is a testvéri migrigyűlölő pártunk győzelmét, ezzel végleg vége lesz itt a brüsszeliták hatalmának, jönnek nemzet államok, ahol a nép által megválaszott kormányzó mondja meg, hogy mi a jó a népének. Mi magyarok már rég készek vagyunk a demokrácia leváltására és az EU-ból való kilépésre, Orbán Viktornak kutyakötelessége, hogy ne csak célozgasson a kilépésre úton útfélen, hanem a jövő évi választási győzelme után, miután elkötötte az összes uniós támogatást, azután azonnal kiléptesse Magyarországot az EU-ból. Ez a mi Kárpát medencei megmaradásunk záloga, különben visszajönnek a liberálisok és vége lesz Magyarságnak, az országból mindenki el fog menni, csak a mutlik fognak jönni és elárasztják majd az országot a gyarmatosító gyáraik tízezreivel.

ORBÁN VIKTORRAL EGYÜTT TI IS IMÁDKOZZTAOK MERKEL MUTTI VÁLSZTÁSI GYÖZELMÉÉRT!
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.09.26 10:58:09
@MACISAJT:

hihihi, jól visszavágtál a ballibeknek! Most köpni nyelni nem tudnak a bizonyítékodtól, hogy Gyurcsány mit mondott 2005-ben. Másold be nekik azt is hogy Orbán Viktor mit mondott 2005-ben vagy akár 1995-ben az oroszokhoz való dörgölődésükről meg a Sorosról, akkor csinálsz majd belőlük igazán hülyét!

SOHA TÖBBET MSZP-T AKIK NEM HISZIK EL HOGY LÉTEZIK EGY SOROS TERV AZ EURÓPAI FAJ KIIRTÁSÁRA!
"Mi az, hogy! Nagyon is!" - vágja rá a DK-s, ha nem akarja, hogy Vágó István személyesen tépje le róla a Gyurcsány-kitűzőt. Az MSZP-s politikus már óvatosabb, hátha beveszik valami kis buliba a fideszesek, ha nem óbégat. (Fél is persze, mert ha nagyon hangoskodik, előkerül egy dosszié gazdasági vagy…..
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.07.24 12:24:48
@zokogjatok: "Azt mondod, hogy azért nem jó az első, mert büdöseket fingik."

Te mocskos Soros csicska, nihilista Juncker seggdugacs, Orbán Viktort egy büdösen fingó lóhoz merted hasonlítani?
Tényleg eljött az ideje, hogy a 2018-as újabb kétharmados győzelem után Orbán Viktor leszámoljon veletek álcivil liberális ballibekkel az utolsó darabig is.

Remélem Orbán Viktor nem habozik és az EU-ból is mihamarab kilép, aztán se odaszökni, se odapanaszkodni nem fogtok tudni többé, hogy nincs demokrácia, mert nem lehet visszalőnetek.
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.07.24 12:32:44
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Pedig nálunk is itt lenne az ideje a cigányok segélyezése alapos visszafogásának. 60 év múlva több cigány él majd Magyarországon, mint magyar."

Nyugalom, Orbán Viktornak már megvan erre a terve. Most még azzal van elfoglalva, hogy a migránsok ne szaporodjanak túl minket, de amint a migránsokkal leszámolt, a cigányok kerülnek sorra.

Amint megtisztult az országunk a migránsoktól meg a cigányoktól, onnan lezdve fog csak igazán fellendülni a magyar szaporodási ráta! Végre nem leszünk kihalásra meg elcigányulásra ítélt nép, mert Orbán Viktor megtisztított magyar hazájában minden magyar család 5-6 gyereket szeretne majd szülni hálából Orbán Viktornak. És ezek fajtsizta magyar gyerekek lesznek, nem pedig idevándorolt ázsia meg félázsiai hordáknak a leszármazottai.
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.07.24 12:37:09
@tron.encom: "Szar lehet agy nélkül élni."

Ezek tényleg a liberálisok úgy élnek! Közben meg a Sorosék agyelszívására várnak, hogy kijuthassanak nyugatra mert ott állítólag jobban élhetnének. Hát nem hülyék ezek?

Amúgy a Soros Dzsorzsi jól felsült amikor megpróbálta a agyelszívást a mi fideszes táborunkban, szegény akkora üres zsebbel ment haza, hogy azt sose felejti el.
Évente 400 órával dolgoznak a magyarok többet a németeknél - mégsem sikerül még csak elindítani sem a felzárkózást Berlinhez. Az ok a nem rossz munkavégzésben, hanem a gazdaságpolitikában és a mindent átszövő korrupcióban keresendő...
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.07.05 16:29:58
Soha ilyen tiszta, korrupció mentes nem volt még a közélet mint Orbán Viktor alatt. Egy közbeszerzést mindenki átlát, tudja hogy aki nyerte miért nyerte. Miközben az elmúltnyolcévben állandóan csak bújtatták az előre kiválasztott strómant, aki aztán külföldi ofsór számlákra csorgatta vissza a lét a vezérpolitikusnak.
´És ezek után jönnek a liberások hogy Orbán Viktorra ma is hányjanak, mert irigyek a sikereire, amit ezzel az országgal elért.

A másik hazugság meg hogy a magyar cégeknek eszükbe se jut fejlődni. Na ez igazi Soros bérenc rizsa. Rengeteg színtiszta magyar vállalkozásnak sikerült Orbán Viktor alatt a nulláról a milliárdos árbevételre kitörnie, ezt pedig nem a ballibnek köszönhetik, hanem kizárólag Orbán Viktornak!

Mészáros Lőrinc az ékes bizonyíték arra, hogy a szegény, olajfoltos kék munkásruhában feketén fusizó falusi melós szorgalommal és Orbán Viktor gazdasági utmutasításainak a betartásával pár év alatt 100 milliárd forintos vagyonnal rendelkező, Boss ruhát viselő értelmiségivé válhat! Csinálják utána a ballibek, ha olyen okosak!

Orbán Viktor csodát tett ezzel az országgal, ma már függetlenedtünk az egész hanyatló nyugattól, a mi fejlődésünk szerencsére már majdnem levált a nyugattól. 2018 után pedig ez még meg is lesz gyorsítva!
Ez itt mind tündérmese, ahogy Matolcsy György is megmondta, nemhiába Orbán Viktor országa a migránsok fő célpontja, szerencsére Orbán Viktor megvédte a magyar jólétet a kerítésével és mindennapi harcával Brüsszel ellen.
A nemzetközi sajtó Washingtontól Bécsig hírt adott az újabb kormányellenes megmozdulásról. Lengyelország mind inkább magára marad az unióban és félő, hogy a végén hátat fordít a szervezetnek...
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.05.22 15:27:35
@Brumm Brumi:

te Soros bérenc liberális, mi lenne ha itt Magyarországon magyar lapokból idéznél magyar betűkkel? Van elég nemzeti tudatú lap, amelyikből idézhetnél, de neked idegen ország sajtóterméke kell??
Menjél Brüsszelbe ha migráns nyelveken akarsz irogatni, ez itt Magyarország, itt magyar emberek élnek, és csak magyarul tudnak.

Amúgyis mi a francot jelentenek ezek a beidézések, ezek most jók Orbán Viktornak vagy nem jók?
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.05.22 16:59:31
@Brumm Brumi:

Csak nem állsz le te Soros bérenc, hogy érthetetlen idegen nyelvű propaganda anyagokkal ömleszted tele a blogot? Senki se érti miket fosol ide be, még te magad sem, csak játszod itt a Ceu-s értelmiségit. Aztán amint elvégezted az egyetemet és dolgozni kéne, akkor meg ott állsz a hasznavehetetlen bölcsész és dzsender diplomáddal, amiket a Soros adott neked. Ennyit értek ti álértelmiségi liberális nihilisták, csak Soros van a fejetekben egész nap, semmi más, de abból megélni nem lehet.

Jobb lett volna ha az álértelmiségire hajtás helyett megtanultál volna egy szakmát, ahogy Orbán Viktor akarta. Akkor nem kopna fel az állad.
Többen, többször neki mentek Orbánnak: olyan dolgokat tett a múltban, amivel zsarolhatóvá vált és zsarolják is.De miért pont most jöttek elő ezek a vádak és miért pont zsarolással vádolják? Mondani könnyű, a valóságban azonban nem ennyire egyszerű egy ilyen szituáció. A Gyurcsány által emlegetett…..
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.05.22 13:10:09
@vajdasagi:

te Soros bérenc álcivil hazudozó, nem Oroszország az agresszor, hanem az EU!
Orbán Viktor történelmi nagysága pont abban rejlik, hogy ezt felismerte és hazánkat egyre sikersebben függetleníti az EU-tól és egyre sikeresebben integrálja Oroszországhoz és a többi ázsiai sikerállamhoz.

A Gyurcsány csicskák persze ezt próbálják megakadályozni de teljesen kudarcra vannak ítélve. Csak az a kérdés hogy 2018-ban újra kétharmad-e a Fidesznek. Mert ha igen, akkor Orbán Viktor a kétharmaddal seperc alatt felszabadítja az országot az EU uralom alól, lépünk ki mint a gyorsvonat, a brüsszelitáknak még pislogni se marad idejük, olyan gyorsan fogja Orbán Viktor kivezetni az országot Brüsszel liberális karmaiból.
Több mint tíz évvel ezelőtt tűnt fel a köztévén, ahol meghatározó közéleti személyiségekkel készített interjúkat, két éve pedig a Hír TV-n teszi ugyanezt a nevével fémjelzett műsorban. Szerinte, ha valahol nem lehet szabadon dolgozni, akkor fel kell állni, de nem ítélkezik mások felett. Viszont…..
ProgBlog Diákmunka 2017.04.04 20:33:50
„Hogyan szervezzük tevékenységünket? Úgy, mint a háborúban. Az egész országra kiterjedő támadást intézünk. Megtanultuk a háborúban, ha erős a vezetés, győzni fogunk.” Pol Pot - 1976   Ha én most diák lennék Fidesz-Magyarországon, akkor tudnám, mit kell tennem. Azt, amit magyar ember…..
Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.04.05 11:03:38
@room_101: Egyszerűen megvetethette volna magának ezt is a Roszatommal.

Hogy neked mennyi eszed van! Erre nem is gondoltunk!

Ha üresedés lesz nálunk és bizonyítani tudod, hogy egyetemnek, középiskolának még a környékén se jártál, utálod a JUnkert meg a civileket, akkor mindenképp szólunk, hogy várunk a csapatunkba, gyere hozzánk dolgozni az Árpihoz vagy a Tónihoz.
Lassan egyetértés alakul ki, hogy Orbán Viktor célja a Közép-európai Egyetem (CEU) elleni támadással az, hogy párbeszédre kényszerítse Trumpot, aki annak ellenére nem foglalkozik a magyar miniszterelnökkel, hogy az ritka kivételként az elsők közt támogatta, és roppant közel érzi magához. Hogy a CEU…..
Korábban írtam arról, hogy még mindig jól látható, gazdasági vasfüggöny húzódik Európában. Ez nemcsak a GDP adatokból látszik, hanem a Human Development Indexből (HDI) is, amely aszületéskor várható élettartam, az írástudás, az oktatás és az életszínvonal alapján…..