Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib Cenzúrázók Réme 10

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hogy tárca nélküli minisztériumot, de egy zabszemet sem bíznánk Kósa Lajosra, ha igaz, amit állít. Viszont ha nem, akkor megnyerte minden idők legnagyobb magyar korrupciós ügyét...
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2018.03.14 15:32:47
@igormikornyitckij:

egyetlen nickem van, csak sokszorosítanom kell mert az első 27-et a ballib cenzúrázok kitiltották illetve a ballib nichamisítotók ellopták.

A ballibek egyébként megint taknyoltak, most jött ki a Századvég közvéleménykutatása egy órával ezelőtt. Eszerint a magyar emberek 82%-a nem hisz abban hogy Kósa Lajos korrupt lenne és akár csak egyetlen forint feketepénz is tapadna a markához és semmilyen botrány nem ingatja meg a hitében hogy továbbra is a Fideszre szavazzon.

Orbán Viktort továbbra is 86% látja a legalkamasabb kormányzónak és szerintük csak ő tudja továbbra is megmenteni az országot a migráns invázió és Soros nem szünetelő támadásai elől.

Megint bebukott tehát ballib egy újabb álbalhét pedig a Soros nagyon kitalálta hogy mit hazudozzon össze Kósáról, az ezer milliárdjairól meg a fideszes lopásokról. Szerencsére a magyar embereket ez nem érdekli, viszont annál jobban szeretné azonban tudni, hogy honnan volt Simonnak 230 millió forintja hogy bécsi bankba vigye. Illetve hogy Karácsony Gergely tényleg luxus WC-t épített-e be magának két millió forint közpénzből az önkormányzati irodájába.

Újabb közvéleménykutatást bukott el tehát a ballib, meg se kell várniuk áprilist, hogy ugyanígy bukják el a választást is.
Egy olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy az Amerikai fater (American Dad) legutóbbi részében nem másról beszélnek a szereplők, mint Soros Györgyről. Az epizódban valahol 4 perc 20 másodpercnél kell keresni azt a részt, amikor Stan próbálja nyugtatgatni Francine-t. Itt a következő párbeszéd zajlik…..
Az egyik legváratlanabb dolog, ami 2017-ben történt velem, hogy egy baráti sugallat hatására elkezdtem nézni a Tóth János című sorozatot. Idén előtte olyanokat néztem, mint a Homeland, Fargo, The Handmaid's Tale, The Man in The High Castle, szóval mi sem állt távolabb tőlem, mint egy jó kis köztévés…..
Izrael azért táncolt vissza az antszemitizmus ügyében, mert többet ér neki egy kormány, amely a pártját fogja az EU-ban; Orbán nem antiszemita, de nem is demokrata, hanem cinikus populista; Új helyzet állt elő a világban, mert Orbán és más ultranacionalista vezetők demokratikus úton jutottak…..
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2017.07.12 11:22:56
@Ballib cenzúrázók réme 25:

Hess innen te álliberális hazaáruló, Orbán Viktor ellen ősszel ellenforradalmat elökészítősszel nemzetközi Soros csicska! Ismerjük hazaáruló szarkavarásaidat hogy csak terjeszetd az álcivil mocsok híreidet Orbán Viktorról, akit otthonában megfigyelt a beépített belügy meg még le is hallgatott annak ellenére, hogy Orbán Viktor védett szemény volt! De nektek ex ÁVÓs komcsikank semmi se volt szent ha arról volt szó, hogy hogyan lehet lehet ellehetetleníteni Orbán Viktort, akit már akkor jövőbeli vezetőnek szemeltek ki! Ezt a Magyar Idők oknyomózói írták meg, miközben a ballib cenzúrázta ezt, Horn Gyula meg meg akarta semmisíteni:

www.pestiriport.hu/WebArticleShow.aspx?LN=Hungarian&AGM=Politika&AN=igyharcoltakorbanek&MN=Politika

Az állambiztonsági jelentésekből - 1986 augusztusától - bizonyítottan kiderül: Horváth István belügyminiszter, az MSZMP Központi Bizottság tagja, aki a jogász szakkollégium igazgatójának, Stumpf Istvánnak (az első Orbán-kormány kancelláriaminisztere) az apósa, tökéletes „védelmi ernyőt” tartott a hatalomra törő fideszes fiúk feje fölé.

Ők pedig tudták ezt. Orbán és párja, Lévai Anikó különösen. Mindenről előre értesültek, nevetve, viccelődve, „bátor kritikával” és gúnyos megjegyzésekkel fogadták a rendőri intézkedéseket, mert biztosak lehettek benne: bármi történik, bántódásuk nem eshet. Ezt nem egyszer nyíltan hangoztatta Lévai Anikó, akinek a magabiztos mondatai sorra megjelentek az állambiztonsági jelentésekben - derül ki dr. Ilkei Csaba tudományos kutató összeállításából.

Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi.
A doktornő (Lévai Anikó) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna. A doktornő elmondta, hogy igen könnyű a dolguk, mert a BRFK-n egyértelműen utasításba adták, hogy nem szabad ezt a szervezetet (Fidesz) bántani, csak távolból figyelni kell a ténykedésüket, figyelni kell az események folyását.
Minden bizonnyal ez is Horváth „nyomása” alapján van így a BRFK-nál. Ezt természetesen tudja a szervezet vezetősége is, így azt csinálnak, amit akarnak. Az megy külföldre, akit ki akarnak küldeni, hiszen több nyelven beszélő emberekről van szó, úgymond az ország várható jövőbeni vezető embereiről.
A washingtoni Külügyminisztérium közleménye nem hagy kétséget afelől, hogy a Trump-kormányzat is a CEU mögött áll. Az Orbán-kormány adja az ártatlant, de nem kizárt, hogy Trócsányi valamilyen arcmentő húzással igyekszik kivágni a kabinetet a csávából. Magyarország szénája nem áll jól az EU-ben sem:…..
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2017.05.24 16:44:24
@élhetetlen:

te Ceu csicska vagy? Mert akkor Soros bérenc vagy!
Ha nem vetted volna észre: a Ceu-ban benne van hogy EU. Az EU-t pedig a brüsszeliták irányítják. A brüsszelitákat pedig Merkelt irányítja. Merkelről pedig köztudott, hogy őt meg Soros irányítja.

Ebből a láncolatból következi, hogy akármennyire is próbált Soros hátt´´erhatalomként elbújni, a végén csak kijött, hogy a Ceu-t végülis Soros irányítja!
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2017.05.24 16:48:54
@tumap:

hess el te nyomorult Gyurcsány csicska, menj vissza a Sorosodhoz álcivilkedni míg 2018-ban a két vagy akár a két és fél harmados győzelme után Orbán Viktor el nem jön érted, hogy saját kezüleg tapossa a betonba az álnihilista civil Soros bérenc fajtádat.

SOHA TÖBBET CIVILEKET MAGYARORSZÁGRA!
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2017.05.24 18:15:58
@Mikhail Ignatyev: "Mikhail Ignatyev, a CEU rektuma, orosz ügynök s.k."

Te ostoba Gyurcsány csicska liberális antimagyar! Miután Orbán Viktor sikeresen függetleníti orsz´águnkat az EU-tól és visszavezet minket a természetes szövetségesünkhoz Oroszországhoz, hogy jössz te ahhoz te Soros bérenc, migriseggnyaló, hogy egy liberális Ignatevet pont oda sorolsz, ahova Orbán Viktort?

Menj vissza szépen az álcivil ellenforradalmár elvtársaid közé te liberális álmagyar. Túl sokfele már mehetsz, holnap Merkel úgyis meg fog bukni, ez már rég napirendjén van, úgyhogy egyedül fogsz maradni a világban a nagy semmi liberális magányban.
Nagy volt a választék abból, amit Magyarország jelenlegi miniszterelnöke az Európai Parlament plenáris ülésén előadott...
Emberi jogokkal, szegénységgel, környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezetek, akik teljesen átláthatóan működnek és akik nélkül az ország jóval szegényebb lenne...
Reflektor Új elitünk 2017.04.11 12:54:44
Valahol érthető, hogy a kormány egy új nemzeti elitet akar felhizlalni, de ahogy csinálja a történelemkönyvekből ismert vadkapitalizmus határait is átlépi, de annyira azért mégsem nemzeti, hogy valamennyit is visszacsorgasson a szerencsétlen népnek. Ideológia meg nemzeti máz az van, anyagiak viszont…..
A költészet napja alkalmából Mészáros Lőrinc szaval József Attilát. Bödőcs Tibor legújabb szinkron-mutatványa kihagyhatatlan. A NER csak azt kapja, amit kiérdemelt: röhögést...
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2017.04.12 13:38:54
@marcogo:

Már ma is többszörösét fizetjük vissza az EU tamogatásnak mint amennyit kapunk, ezt Bogár László nemzetközi hírü közgazdász többször is tudományosan levezette az Ekó tévében. Az EU idead némi eurót, aztán elviszik az összes profitot. Fillérekért dolgoztatják a magyar embert mert ezeknek a globális karvalytőkéseknek ez a profit érdekük.

Épp ezért csinálja jól a Fidsz, hogy az összes állami tulajdont csak és kizárólag a megbízható és a nemzetien érző és gondolkodó magyar nagytőkések kezébe adja. Minél kisebb számúak ezek a nagytőkések annál hatékonyabban koncentrálódik a pénz a kezükben és legalább nincsenek a 100 milliárdok sok-sok kézbe hatékonyság és kontrol nélkül szétosztva. Hanem a legjobb kezekbe kerülnek, akik aztán a magyar embereknek csatornát, utat, kisvasutat építenek, földbirtokokat müvelnek, horvát meg szerb foci csapatokat vesznek, médiát irányítanak és a magyar és külföldi luxus hoteleikben várják a kemény valutával fizető nyugati turistákat. Így virágoztatják fel hazánkat és velük sikerült leköröznünk az EU országokat.

Orbán Viktor nagyon jól tette, hogy kinevelte nekünk 2010 óta ezeket a magyar népért gazdagodó megbízható nagytőkéseket. Na és ha csak jelenleg csak 2-3 van belőlük? Dolgozzon más is a hazáért és a liberálisok ellen és akkor majd őrájuk is rászáll Orbán Viktor áldása.
Ha Magyarország elnyerné a 2024-es nyári játékokat, gyakorlatilag csődbe menne...
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2017.01.10 10:16:01
@Nbl: "Inkább akinek egy csepp esze van, az nem akar "

Csepp esze csak a ballibeknek van! Minden nemzeti magyar embernek, aki Orbáb Viktor országáért él és hal, ennél csak több van. Nemhiába akarja a nyugat elszívni az agyunkat. Persze nálunk fideszeseknél teljesen csődöt mondott a kísérletük.
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2017.01.10 11:04:16
@Ballib Cenzúrázók Réme 111:

te Soros bérenc álballib, Orbán Viktor egy szerényen élő kisember, a vagyon bevallása alapján évtizedekre el van adósodva. Ha nem írt volna egy nagysikerü szakácskönyvet a felesége, akkor ma már ők is nem fizető adósok lennének. Ilyen szerényen élő kisember a mi nagy magyar miniszterünk.

Arról meg Orbán Viktor (akit a nyugati kommentelők 99%-a szeretnének az ő miniszterüknek hogy ők is tudjanak olimpiát rendezni) nem teht arról, hogy a családjában, szomszédságában, közelében mindenki megggazdagszik. Ez csak azt bizonyítja, hogy Orbán Viktornak kisugárzása van, és aki követi ezt a fényt, az mind vinni fogja valamire Orbán Viktor országában.
A lengyel ellenzék bepöccent, folyamatosak a demonstrációk Varsóban a sajtószabadság korlátozása és a költségvetés elfogadása miatt. Pedig a lengyel kormány "csak" ugyanazt csinálja, mint Orbánék...
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.12.19 12:00:16
@fércnél maradandóbb: "A képen látszik hogy ott is ugyanaz a kommernyugger réteg hőzöng. Ezek nem csinálnak forradalmat, mert ifjú korukban se bírtak önállóan gondolkodni, most meg már létezni se tudnak a napi gyógyszereik nélkül"

Te sehonnai álcivil, hogy jössz te ahhoz, hogy ílyen gyülöködve lehordod Orbán Viktor szavazóit? Mi voltál te fiatal korodban ÁVH-s meg MSZMP párttitkár?
Orbán Viktor szavazói nagyon jól tudják, hogy nekik nem kell a liberális anarchiával foglalkozni meg utcára menni tüntetgetniük, mert Orbán Viktor úgyis megmutatja nekik az utat hogy merre menjenek. Az egytelen utat ami a Kánánba viszi az országunkat.
És mi megyünk és ezért is járunk ott ahol vagyunk.
Európa meg a liberális álnihilsták meg csak irigykedjen ránk.
Nálunk gondosan megtervezett show-műsorokra hasonlítanak a jobbára fizetett civilek által rendezett tüntetések. A liberális, a baloldali, a konzervatív – vagy a jó ég tudja milyen jelzővel illethető – magyar ellenzéki értelmiség, a jól fűtött szobákban, a Facebookon ünnepli a lengyelek tömeges,…..
Tiborcz István nem csupán egy közpénzeken hízó klánember, hanem egy szexista tapló is, aki nemhogy a nőket általában nem veszi semmibe, de a saját feleségének a létezése se érdekli, ha épp nincs ott. Tiborcz István két mondatban csodálatosan összefoglalta annak a rendszernek a lényegét, amit…..
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.11.30 11:49:11
Ti álmagyar Soros bérencek, még a déli harangszó se hangzott el, de ti már megint támadjátok Orbán Viktort? Csak azért mert egy rendkívül sikeres nemzeti nagyvállakozóval házasodott össze a lánya?

Ellentétben a ti kismeber lányaitokkal, Orbán Viktornak a lánya olyan nemzeti ekötelezett magyar férfivalvel házasodott, aki nem pazarolta az idejét arra, hogy mihaszna áltudományokat tanuljon 5- 10 évig, hanem ami jövedelemszerző munkát Orbán Viktor lerakott Tiborc István nemzeti nagyvállalkozó elé, azt ő nem volt rest mind felvenni és elvégezni a rá kiosztott feladatot.

Tiborc István nem volt rest, s ahelyett hogy romkocsmában búslakodjon, inkább felpattant a traktorára és learatta magának a szabadon álló erdők fáit.

Amikor Orbán Viktor elhatározta hogy minden 10-ik magyar faluba LED lámpa kell, hogy a magyar családok és kis és közepes vállaklozások jól lássanak este, akkor Tiborc István nem volt rest céget alapítani és világossággal ellátni a magyar emberek lakhelyeit.

Amikor Orbán Viktor azt mondja, hogy földterület kell a jövő gyárainak, akkkor Tiborc István nem volt rest megvenni ezeket a földeket, hogy a gyárak később tudjanak hol dolgozni.

Ha Orbán Viktor azt mondja, hogy kastély kell a magyar nagyvállalkozónak akkor Tiborc István nem pazarolja az idejét azzal, hogy értetlenkedjen, hogy hát ez minek? Hanem azonnal megfogja a munka dandárját és biztos hogy nem fog ráfizetni Orbán Viktor meglátásaira, amelyeket a jövő mindig igazolt.

Hát innen van pénze Tiborc Istvánnak hogy dolgos, szorgos munkával önálló nagylábon tudjon élni.
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.11.30 11:53:49
@Ballib cenzúrázók réme 19: "És egy listát is.
Kik vettek eddig kastélyokat, és mennyit loptak."

Értjük te nickhamisító álgyurcsányista pöcs. Most arra akarsz kilyukadni, hogy Matolcsy György. Meghogy közpénzek 10 milliárdjaiból.

Hát tegyél feljelentést Polt Péternél, aztán ő majd megmondja hogy volt-e lopás.
Na ugye hogy nem!
Oszt jó napot!
Repibulit tartott az egri Fidesz, és Nyitrai Zsolt, a helyi képviselő meghívta Kubatov Fidesz alelnököt is. Sőt, volt még egy propagandavideós is, aki megpróbált alákérdezni a nagyfőnöknek...
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.11.30 11:34:25
@konrada:

Természetesen visszarakta, mit ahogy Orbán Viktor is visszafizette Sorosnak a kiképzésdi pénzt, ezért Orbán Viktor sose volt Soros ügynök.
Aki mást mond az hazudik és lehet hogy bepereljük.
Az új kabala nevére rákeresve a Google-ban csupa dildó bukkan fel. De a segédeszköznek még köze is van a vízhez: a kádban is lehet használni. Választani tudni kell... Már látjuk a bulvárlapok címlapját: "Dildóbotrány!" ..
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.11.29 11:10:50
@Legeslegalja: "olott nincs is kitéve itt sem 1 darab nem sok, annyi jobboldali blog sem."

Így van és ezt soha nem fogjuk elfeledni a liberálisoknak akik nap mint nap terrorizálnak minket magyarokat ellenvéleményekkel meg ellenblogokkal meg ellenzékkel meg EU-val és hasonló ellenforradalmi terrorral.

Követeljük a jobboldali blogok felrakását az indexre, amelyekből az egesz világ megismerheti a kiemelkedően magas magyar kultúránkat és követendő emberi értékeinket. Követeljük az M1, az Echo TV, a Magyar Idők, a kurucinfo blogjainak a felrakásat az indexre!!!
Meghalt Fidel Castro, és sokan úgy emlékeznek rá, mintha az emberiség egy nagy jótevője távozott volna közülünk. Mi azonban nem azon kesergünk, hogy a vén karibi diktátor nincs többé, hanem, hogy öröksége itthon is alaposan beásta magát a gondolkodásunkba. Eltelt harminc év, és a létező…..
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.11.28 11:11:58
@pamut: "Honnan van a kis Orbán vőnek egymilliárdja bazdmeg? "

Onnan, hogy ő nem romkocsmában meg tudományos könyvek meg szigorlatok felett búslakodott 5-10 évig, hanem ami van azt mindig megfogta! Legyen az fa, világótótest, kikötő vagy föld. Mindet megfogta, mert értett hozzá hogy mikor mit kell megfogni és mit kell azzal csinálnia. Aki önálló nagylábon akar élni, annak Tiborc István kell hogy legyen a példaképe!

Nektek norvég álcivileknek persze nem tetszenek ezek a sikeres nemzeti vállakozók, akik ráadásul a profitot nem viszik ki az országból, hanem itt vásárolnak fel belőle mindent és csinálják a sok milliárdos profitokat a családjuk hasznára.
Ezt hívják nemzeti kormányzásnak liberókáim!
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.11.28 13:07:03
@konrada:

Te magyargyűlölő álmagyar, hogy ne mered bántani Gyurcsány Ferencet? Megmondta Orbán Viktor Kósa Lajoson keresztül, hogy GYURCSÁNY FERENC A LEGBECSÜLETESEBB ELLENÉKI!

Te meg ki a bús nihilista Soros ügynök vagy, hogy Kósa Lajoson keresztül Orbán Viktort merészeled támadni?

Gyurcsány Fereenc becsülete olyan, hogy nem is tudjuk miért nem nálunk a Fideszben ül, hiszen ő olyan mint a mi Fideszes vezérkarunk: talpig becsületes magyarok, akik a saját erejükből vitték arra, hogy legyen mit a tejbe aprítani.

Te magyargyűlölő liberális, te meg nem vitted semmire, ezért neked a sors azt a büntetést adta, hogy reggel délben este csak gyűlölködjél Orbán Viktor szövetségeseire.
Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.11.28 13:20:06
@pamut: HONNAN VAN AZ ORBÁN CSALÁDNAK EGY-MIL-LI-ÁRD FORINTJA ?

Te álmagyar álcivil, most hogy meghalt Kasztró, ugye most már mersz ordibálni? Bezzeg amikor még életben volt fostál kinyitni az ellenzéki szádat?!

Ezerszer megmondtuk, hogy Orbán Viktornak szerencséje volt, mert a lánya olyan nemzeti ekötelezett magyar férfivalvel házasodott, aki nem pazarolta az idejét arra, hogy mihaszna áltudományokat tanuljon 5- 10 évig, hanem ami jövedelemszerző munkát Orbán Viktor lerakott elé, azt ő nem volt rest mind felvenni.

Tiborc István nem volt rest, hogy ahelyett hogy romkocsmában búslakodjon, inkább felpattant a traktorára és learatta magának a szabadon álló erdők fáit.

Amikor Orbán Viktor elhatározta hogy minden 10-ik magyar faluba LED lámpa kell, hogy a magyar családok és kis és közepes vállaklozások jól lássanak este, akkor Tiborc István nem volt rest céget alapítani és világossággal ellátni a magyar emberek lakhelyeit.

Ha Orbán Viktor azt mondja, hogy föl terület kell a jövő gyárainak, akkkor Tiborc István nem rest megvenni ezeket a földeket, hogy a gyárak később tudjanak hol dolgozni.

Hát innen van pénze Orbán Viktornak és a nemzeti elkötelezett családjának, hogy dolgos, szorgos, önálló nagylábon élni akaró családja van neki!
Három intőt kaptam elsős általános iskolásként, hat évesen. Az elsőt azért, mert szaladgáltam a szünetben, a folyosón. (Mondja meg valaki egy hat éves gyereknek, hogy háromnegyed órát egy helyben kell ülnie, aztán a szünetben ne rohangászhat! Agyrém.) A másik két intőt azért kaptam, mert…..