Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tantum verde 3

0 bejegyzést írt és 310 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szexuális elégedettség elsősorban a párkapcsolat minőségén múlik. A párkapcsolatok időbeni folyamata azonban minden szakaszban más minőségtényezőt helyez előtérbe. A számos lehetséges tényező közül most hármat tárgyalok, amelyek a párkapcsolat más-más életszakaszában kerülnek előtérbe. A…..
tantum verde 3 2017.07.27 14:55:35
@F. Lassú Zsuzsa:
Egy szó maga sosem lehet vulgáris. Mivel vulgárisabb a pina, mint a cipőfűző? Mindegyik csak hangok sora. Minden szó szalonképes.
tantum verde 3 2017.07.27 15:43:43
@Dworkyll:
"Ez lenne az "5 perc múva gerincre is vághatná" (elvileg, mert azért a nők szerintem csak a pornófilmekben működnek így)"

Akkor egy időben biztosan szerepeltem pár pornófilmben, mert volt néhány ilyen alkalom. Jó, mondjuk nem 5 perc, hanem kb. 20, meg haza is kellett jutni, de mondjuk az első találkozástól számított 30 percen belül ágyban voltunk.
És nem vagyok sem az a kimondott Mr. Jóképű, aki ha belép valahova, a csajokról leolvad a bugyi, sem egy iszonyat csajozós fajta. Aztán mégis akadt néhány ilyen. (Ja, és utána egyik sem merült ki egy éjszakában.)
tantum verde 3 2017.07.30 19:22:15
@Dworkyll:
Mivel mindegyik ilyen eset folytatódott is, biztos nem voltak nagyon elégedetlenek.
De ha végigolvasnád a hozzászólást, az sokat segítene. Írtam, hogy nm vagyok sem kifejezetten jóképű, se nagy csajozó, ezek ennek ellenére voltak.
De ismerek olyat, akinek ez kb hetente 3-szor összejön.

Az,hogy te tök béna/szerencsétlen vagy, más lapra tartozik.
Van az úgy, hogy ha az ember fodrászatot nyit, akkor csak lenőtt hajú emberekkel találkozik. Na, így érzem én is, amikor a medvepostaládát ürítem. Ez alapján a Földnek vége és idegenek letaroltak, anyák menekítik a gyermekeiket és semmi sem működik, ja és minden házkezelő maga a patás ördög. Most ez…..
Ezzel a címmel büszkélkedhet a nem éppen szokványos nevű a Lockheed SR–71 Blackbird, nagy hatótávolságú stratégiai felderítő repülőgép. Az SR-71-et 1964-ben mutatták be, 1966-ban debütált "élesben", 1999-ben "nyugdíjazták" a típust - és bizony közel 20 évvel később sem talált legyőzőre a világ…..
tantum verde 3 2017.05.11 00:01:08
@Duplaxiii:
Az összes hiperszonikus gép?
Nevezetesen melyek ezek?
tantum verde 3 2017.05.11 00:04:00
@Duplaxiii:
"nyomonkövették a ruszkik, de csak az öklüket rázhatták"
Légvédelmi rakétáról hallottál már? A ruszkiknak meg volt is.
tantum verde 3 2017.05.11 00:06:14
@molnibalage:
Hehehe, látom, már megint szakértesz, úgy, hogy fingod sincs a témáról.
ras2 Vidám forradalom 2017.04.15 23:24:31
"Köszönjük, vidám forradalmat kívánunk", mondta a rendező kislány amikor egy ötszázast dobtam a gyűjtődobozba. (Soros nyilván lassan utal.) "ONE SOLUTION: REVOLUTION", hirdette egy hatalmas transzparens a tömegben. Az egyik zenész (mint azóta megtudtam: Gregory G Ras) a "legvidámabb forradalomról"…..
tantum verde 3 2017.04.17 01:37:29
@illaim:
Ahogy látom, a faszságok irkálásához nagy tehetséged van.
Másra eddig nem nagyon telt.
tantum verde 3 2017.04.17 21:33:39
@Dzsordzs Lukász:
Ott is oroszok lőnek 56-ban a Gellérthegyről Pestre?
Rég láttam a filmet, már nem emlékszem.
tantum verde 3 2017.04.18 13:39:15
@egy nagyi:
Aha. De az azért egyértelmű volt, hogy az oroszok lövik Pestet a Gellérthegyről.
Mellesleg piros nyomjelzőt az amerikaiak használnak. Az oroszok meg zöldet.
Szóval kicsit csiszolgass még a mesén, mert az unokák is ki fognak röhögni, ha elérik az 5 éves kort.

Érdekes, hogy a Szabadság hidat sem találták el ezek a ruszkik. De még a túlparti épületeket sem. A Gellérthegyről...
Biztos a halakra lőttek a Dunában, nem?
Mindig furcsa, ha egy állami vezető vallási ünnep alkalmával osztja meg magvas gondolatait közösségével. De Orbán esetében ez annyira alacsonyan van a furcsaság-skálán, hogy már fel sem tűnik. Lássuk a 10 legfontosabb üzenetét...
tantum verde 3 2017.04.17 22:15:22
@von Putri:
Nem kell Észak-Koreába menni, a gazdád épp azon igyekszik, hogy idehozza Észak-Koreát.
Csak te a buzgó seggnyalásban nem veszed észre.
tantum verde 3 2017.04.17 22:21:52
@István Magyari:
Ahogy a sajátodat szoktad?
A mikropöcsöddel?
Magyarország egy brutális négynapos húsvéti hétvége közepén tart, és világszerte mindenki rettenetes étkezések közepette próbál levegőt kapni, úgyhogy arra gondoltam, ma nem terhellek túl titeket hosszú és komoly poszttal, inkább jöjjön egy rövid és félig (de azért kicsit…..
Első ránézésre, amikor a laikus érdeklődő épp csak ismerkedni kezd az Univerzum törvényeivel, az ismeretekkel, amiket már tudunk, az elméletekkel, amelyek még igazolásra vagy cáfolatra várnak, úgy tűnhet, mintha a legprecízebben megalkotott gép apró alkatrészeit és kölcsönhatásait látnánk. Pedig…..
Na, mi van, faszarcok? Most, hogy végre már vége van a politikai korrektség nyomasztó korszakának, és végre az eddig elnyomott szegény keresztény fehér férfi is fröcsöghet alpári tahó stílusban (amit ugye eddig nem lehetett, mert Soros, Háttérhatalom, miegymás) ráadásul mindezt konzervatív…..
Rég megdőlt már az az elmélet, hogy egy kutya év hét emberi évnek felel meg. Ha 7 évvel számolnánk, sok kutya 150 éves embernek felelne meg, és csak két éves korára lenne ivarérett. Ráadásul az is köztudott, hogy a kistestű kutyák tovább élnek, mint nagyobb testű társaik. Az alábbi táblázatból…..
A közelgő ünnepek alkalmával még egy jó nagyot belerúgott a sajtószabadságba a lengyel és magyar kormány. Ma már úgy kell dolgozniuk két uniós országban a politikai tudósítóknak, hogy folyamatos atrocitások érik őket a hatalom részéről, arról nem is beszélve, hogy egzisztenciájuk folyamatos…..
tantum verde 3 2016.12.19 05:03:08
@lényeglátó:
Sajátod?
Csak mert elég szar.
A pocsék helyesírást nem tekintve is.
Több hallgatóval is ordenáré, vállalhatatlan stílusban beszélt, a fülem hallatára minősítette az engem vizsgált hallgató édesanyját a k betűs jelzővel, megfenyegette őket, hogy nem vizsgázhatnak és ha rajta múlna, nem is lehetnének fogorvosok. Tisztelt praxisblog!   Az alábbi eset a pécsi…..
tantum verde 3 2016.12.19 04:39:40
@kodacx:
"Személyes véleményem szerint példamutatással és profizmussal sokkal jobb eredmények érhetők el, mint ordibálással és terrorral"

A mai gyerekeknél?
Csak kiröhögnek. Példamutatás a lófasz.
Most sokkal nagyobb szükség lenne a poroszos - sőt, makarenkói módon oroszos - oktatásra, mint bármikor. A nagyon liberális nevelés miatt a mai gyerekek akkora tahók, mint még soha a történelemben.
Reggel rengeteg nehézséggel kell szembenéznie az embernek: nem elég, hogy ki kellett mászni a meleg ágyból, indulni kell munkába, de még a kocsi szélvédője is lefagy. Ha a felsoroltak közül kettővel nem is lehet mit kezdeni, legalább az utóbbinál spóroljuk meg a kellemetlenséget. Ehhez nem kell más,…..
Közelednek az ünnepek, amelyek nem múlhatnak el alkoholfogyasztás nélkül. A magyar ember bort és pálinkát iszik, és mivel sajnos a kultúránk alapvető elemének számíthatjuk az alkoholt, a néphit szerint gyógyítunk is vele. Maradjunk most a pálinkánál...
Nemrég az Index írt egy cikket egy speciális társkereső szolgáltatásról, ami célzottan sugár daddyknek és sugar babyknek szól, magyarul olyan párokat hoznak össze, ahol az egyik fél folyamatos anyagi juttatásban részesíti a másikat, azért, hogy az vele legyen.  Nincs is ezzel semmi gond, ha a felek…..
Lassan száz éve nem szexeltek olyan keveset a fiatalok, mint ezekben az években – állítja egy új kutatás, mely szerint utoljára az 1920-as években voltak ilyen kevéssé lelkesek a huszonévesek, mint most...
tantum verde 3 2016.09.27 20:35:53
@csakférfi:
A feleségedet nem Humor Haroldnak hívják?
tantum verde 3 2016.09.27 20:43:38
@a nemzet fogatlan provokátora:
"coitore necesse est"
Hát ezen még dolgozz egy kicsit...

Ha valaki félművelt, ne fitogtassa a műveltségét, mert csak leég vele.
(Vagy ahogy a régi magyar mondás tartja, aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul.)
tantum verde 3 2016.09.27 20:47:15
@a nemzet fogatlan provokátora:
(Egyébként segíthet(ne, ha tudnál latinul legalább egy kicsit) a Brian életének az a része, amikor Brian teleírja a falakat, hogy Rómaiak, menjetek haza. A coitus szóban ugyanis ott rejtezik a "menni" szó latin megfelelője.)
Manapság szinte nem is létezik szexuális felvilágosítás. Ez azért érdekes, mert az internet korában azt hinné az ember, minden elérhető pár kattintással. Csakhogy hiába keresgéltem, magyar nyelven semmi használhatót nem találtam. A könyveim miatt sok tinédzser keres meg a szexualitással kapcsolatos…..
tantum verde 3 2016.09.27 18:15:41
@Intimitás Gourmet:
Tényleg ezt írtad.
De ki a faszt érdekel az önreklámod?
tantum verde 3 2016.09.27 20:34:19
@Intimitás Gourmet:
Nem. Az olyan faszokkal van bajunk, aki a saját, kutya által nem látogatott blogjukat reklámozzák más blogokban.

A gumival az a legnagyobb baj, hogy apád nem használta.
Aki már olvasott Wizz Air panaszt nálunk, annak sok újdonság nem lesz ebben a sztoriban, hacsak az nem, hogy az összes klasszik utaskiborító hiba benne van. Tanács hamarosan érkezik. Tisztelt Tékozló Homár! Levelemmel részben a nyilvánossághoz fordulnék tanulságként, másrészt Önökhöz…..
tantum verde 3 2016.09.16 02:11:11
@Dikusz:
Vállalom az azonos ágyat.
És éljen a gerontofília!

(Nem menekülsz ilyen ócska kifogásokkal! :-)

@Manyecs:
Attól tartok, itt nem nagyon bírtam követni a vonat(k)ozó névmásokat, hogy ki kivel és mikor, szóval írj neveket, kivel beszélgettél, ki mászkált arra, ki nőtt meg, kivel lett randi a kávéból és ki volt szabin.
Azt hiszem, egyelőre nincs több kérdésem, és ha durva sztori, akkor naná, hogy tudni akarom. Meg a másik 2000 is, aki sunyiban figyel a háttérben, marokba vett farokkal várva a végkifejletet.
tantum verde 3 2016.09.16 02:14:58
@atpijkamo116:
Eddig is itt voltam, csak az indexes újságíróknak időnként kényelmetlent írok, és akkor más nickkel kell visszajönnöm. Igazából ezt a tantum verdét a tévében hallottam, azt sem tudom, micsoda. Mivel reklámban szerepelt, jó nem lehet. :-)

Az avatart köszi, de ez a kék alapon fehér ember pont hasonlít rám, megtartom, te meg legalább nem bánod meg később, hogy rám pazaroltad. :-)

@Kulics:
Vannak szexszel foglalkozó blogok, és ott dugnak egymással a résztvevők?
Hú, miről maradtam le eddig. Melyek azok, címeket, de rögtön! :-)
tantum verde 3 2016.09.16 15:28:07
@atpijkamo116:
Nem hiszek a lélekvándorlásban. :-)
tantum verde 3 2016.09.14 14:59:53
@pamut:
Az alternatíva azt jelenti, hogy EGY másik lehetőség.

Érted, EGY. 1. El tudsz addig számolni, vagy folytatod a maszatolást?

Pont emiatt vagytok hiteltelenek. És pont emiatt vagytok ti Orbán legjobb propagandistái, hiszen az ember rátok néz, és azt látja, hogy ezek már most hazudoznak, pedig még hatalmon sincsenek. Szóval kösz, ezeket nem.
tantum verde 3 2016.09.14 15:01:29
@pamut:
Én legalább megneveztem egyet, mint lehetőséget.
Érted, nem 6-ot, 1-et.
tantum verde 3 2016.09.15 00:14:48
@pamut:
A 6, az nem alternatíva.
Az maszatolás.

Ezért vagy te Orbán legjobb propagandistája.
Ugyanúgy folyamatosan mellébeszélsz, ha konkrétumokról lenne szó, mint ő.

Na mindegy, veled feladom, bocs, de sík hülyékkel fölösleges beszélgetni, akik a kommunikációs alapokat, a szavakat sem értik. Tanulj meg magyarul, aztán majd folytathatjuk.
Picsába a fogadalmakkal, ma mindenkiről leírom, hogy mennyire néz ki hülyén, szóval Ördögh Nórit ma nagyanyámnak öltöztették, oké, a negyvenes évekbeli nagyanyámnak, de akkor is. Még Majka is reménykedik abban, hogy leszakad róla a ruha, és csak igazat adni tudok: jót tenne a műsornak. Elhangzanak a…..
tantum verde 3 2016.09.13 23:11:04
@BaZsa:
Énekesnő... Muhaha!!!
Gondolom, akkora tehetség voltál, hogy nagyon marasztaltak, ezért lettél országos hírű, és váltál egy mindenkit fikázó, ocsmány, mocskos szájú, trágár blogíróvá, akit már legalább 20-an olvasnak.
De legalább süt minden sorodból a sértettség - most már lehet tudni, hogy miért.

Hahahahaha!!!!
tantum verde 3 2016.09.14 12:17:09
@windsor:
Baromka, akkor nézd már meg az ő stílusát.
Aki ilyen stílusban ír nőként, az nem veri ki nálad a biztosítékot? Hozzá képest sehol nem vagyok, sőt.

Amúgy meg nem tudom, mi a fasz az, hogy "egy nővel szemben". Ti akartatok egyenjogúságot, baszd meg. Megkaptátok, viseljétek.
tantum verde 3 2016.09.14 23:58:49
@windsor:
Nem tehetem, mert veled ellentétben ők nem barmok, meggyőződés nélkül meg ez nem az igazi.

"ha én képes vagyok normális hangnemben írni,"
Ha képes vagy, tedd meg.
Mondjuk ha te nő vagy, a te környékeden nem is akarok férfi lenni, annál már a buzik is jobbak, mint egy magadfajta nőstény.
Tudod, mint G.B. Shaw esetében, amikor azt írta neki egy nő:
- Ha maga lenne a férjem, mérget kevernék az italába.
Mire Shaw válasza:
- Ha maga lenne a feleségem, meg is innám.

Hát ez van.
Rengeteg meglepő dologgal találkozik az egyszeri európai az Egyesült Államokban, ezek egy része mondjuk magyarként szinte értelmezhetetlen, és itt most nem csak a gasztronómiai furcsaságokról van szó, hanem a készpénz folyamatos visszaszorulásáról, vagy akár a munkahelyi…..
tantum verde 3 2016.09.14 00:30:09
@hagyma:
Ja, Ford Mustangoknál olyanokra keress, mint 7 literes (429 cu. in.) V8-as GT változat, ne a 3 liter körüli "gyerekmodellekre".
150 ezer dollárért még nem ritkák, de kínálnak 400 ezerért is. Ahhoz képest, hogy 40-45 évvel ezelőtt kerültek kb. 10-12 ezerbe, gyári újként.

Erre azért mondhatjuk, hogy egész jól tartja az árát...
tantum verde 3 2016.09.14 13:41:21
@hagyma:
Nem élek ott, de éltem New Yorkban egy ideig.

Ami meg a Mustangot illeti, elsőre is írtam, hogy a régiek.

De ezt te írtad, baromka:
2-3-4-5 eves kocsi siman 10 folott van
es pl 14-ert vettem a zsiruj lancer-t

A zsír új Lancer 14 ezer, egy 4-5 éves (én annál fiatalabbat nem említettem) VW Golf, Ford Fiesta és hasonlók (ezekről írtam, olvasd vissza) meg 10 ezer fölött?

Mégiscsak részegen írsz, és még azóta is az lehetsz.
tantum verde 3 2016.09.14 23:54:49
@hagyma:
Nem, nincs internetem, ezeket papíron, levélben küldöm be a blogba. Kézírással, mert írógép sincs.

Nem fogom neked feltúrni az internetet, csak a saját tapasztalataimra hagyatkozhatom. Igaz ezek már pár évesek, azóta lehet, hogy valamennyit drágult, de ennyit tutira nem.
És az is tuti, hogy egy 3 évesnél idősebb kocsit nem adsz el az új árának a felénél drágábban. Ennyit azért biztos nem változott a piac pár év alatt.
Romani Gastro Görcsleves 2016.09.13 08:23:52
A görcsleves, vagy csimbókos leves egy hagyományos paraszti találmány, a pásztorkultúra leleményességének egyik legszebb példája. Nevét a hagymás zsírral megkent sodort tésztáról kapta, aminek elkészítésére számos variációt találunk. Nem csoda, hogy a roma konyhában is kiemelt szerephez jut, és…..
A többszörös orgazmuskészség mellett a gyönyör hosszában is a nőknek adott bőkezűen a természet. Míg a férfiak átlagosan 6 másodpercig élik át az extázist, addig az átlagos női orgazmus 20 másodpercig tart.   ..
tantum verde 3 2016.09.14 12:51:56
@Szergej Kovalcsik:
Ez az Indiában gyakorolt módszer a nők buszon való csoportos meg erőszakolása?
Baszd meg, ezeket meg megbüntetik érte, pedig mondhatnák, hogy csak a nőnek akartak jót, hogy 20 helyett legalább 250 másodperces orgazmusa legyen.
TechZilla Ilyen hőkamerán a fing 2016.09.13 19:55:00
Ehhez aztán végképp teljesen felesleges bármit hozzátenni!  Van TechZilla Facebook oldal is, likeold, szeresd! ..
tantum verde 3 2016.09.14 12:38:51
Volt ugye délelőtt az a hír, hogy az Intim Torna Illegálból kilépett Kiss Sándor basszusgitároson kívül mindenki. Akkor már jeleztük, hogy a kilépett tagok is kiadnak majd egy közleményt, ami itt is van. Ebből kiderül, hogy ők nem is léptek ki, és folytatják tovább Kiss nélkül. Magyarán, ha most…..
tantum verde 3 2016.09.12 12:46:13
@Droli:
Tudtommal Vida Feri soha nem próbált Lord néven koncertezni, azért lépett ki, mert abbahagyta az aktív zenélést.
Sipőcz Ernő, a (tavaly meghalt) egykori énekes játszotta a Lord régi számait (amikben még ő énekelt - mellesleg sokkal jobbak voltak, mint az utána következő korszak igen bugyuta szövegű dalai), de ő Sipőcz Band néven.
Ellenben a P. Box a mai napig perben áll az egykori basszusgitárossal, aki az alapító Cserháti István halála után nekiállt P. Box néven zenekart szervezni, úgy, hogy kb. 20 éven át semmi köze nem volt sem a névhez, sem a zenekarhoz, azt Cserháti vitte tovább haláláig, és amikor meghalt, a többi tag folytatta a zenélést.
tantum verde 3 2016.09.12 12:46:53
@ezust:
+1