Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StrongStub

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikában nagy baj van a fejekben, ezt már jó ideje tudjuk. Az óceánnak erről a partjáról nehezen érthető az a konokság, amellyel a fegyverviselési jogukhoz ragaszkodnak ott a vadnyugaton. Ennek a mániának a hatása természetesen a reklámokon is lecsapódik. A múltkor az ágyra…..
StrongStub 2008.04.24 17:59:23
Hóbelevanc Repedt Sarka 2008.04.17 09:30:00
Nagy a kavarodás mostanában Sarka Kata körül, aminek a legnagyobb lapátolója Hajdú Péter, aki kapcsolatban él a hölggyel, illetve nemrégiben el is jegyezte a modellt. A fenti ominózus cím abból a történetből származik, ami egy hónapja történt, méghozzá a TV2 egyik műsorával…..
Felkerült pár magyar zenéket sugárzó webrádió is a figyelt adók közé, így egész sok magyar számot vehettünk fel pár nap alatt.A ronda reklám-placeholderek helyett rendes etargetes reklámokat tettünk fel, ennél több nem lesz az oldalon.Igazából egy jelentősebb feladat van…..
Hóbelevanc Fábry stand-up 2008.04.08 09:27:00
Tegnap este volt a Showder Club első adása, amivel az RTLKlub ismét megpróbálja a stand-up comedy-t belopni a magyar televízióba. Többen tettek már rá kísérletet más műsorokkal, amik később lekerültek a palettáról, a csatorna mégis bízik benne, hogy sikerül olyan tehetségeket…..
    Ha már meghallgattuk Tim Sweeney-t, hallgassuk meg az ellenoldalt is. Igazából nem is annyira ellenoldal, hiszen kiindulási pontjuk ugyanaz (szidják az Intelt és a Microsoftot), a Microsoft DirectX API (alkalmazásprogramozási interfész) megalkotásáért felelős Alex St.…..
StrongStub 2008.03.28 21:19:14
Az eredeti cikk:
www.extremetech.com/article2/0,1697,2277507,00.asp

nem olvasgattam blogodat még, de most fordítottál először angol cikket? komoly félre fordítások vannak benne, de a lelkesedés azért díjazandó