Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomika

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pesti Központi Kerületi Bíróság1055 Budapest, Markó u. 25. postacím: 1887 Budapest, Pf. 28. Tisztelt Bíróság! Alulírott Dr. Bodolai László ügyvéd ezennel feljelentést teszek Kovács Bence János ellen a Btk. 179. § (rágalmazás) és 180. § (becsületsértés) alapján…..
  A Fidesz sem tanult semmit a hibákból, s tovább fogunk döcögni. Varga Mihály, aki várhatóan pénzügyminiszter lesz, azt mondta: a magyar költségvetési hiány nyugodtan lehet 7,5 százalék, mert ez lesz az európai átlag is. Varga akkor nyilatkozta ezt, amikor Görögország…..
tomika 2010.02.18 13:58:47
economy Akkor egy kis LMP 2009.11.26 13:07:00
A legútóbbi blog-trend elemzésem nyomán elkövettem azt a hibát, hogy nem vettem figyelembe az LMP-t hiszen már a google kereséseknél csúnyán elvéreztek. Ha egy picit továbbmegyünk láthatjuk, hogy az LMP legalább blogok szintjén picit láthatóbb. Ugyanakkor érdemes megjegyezni,…..
Sem a BKV felügyelőbizottsága, sem Kocsis István nem hozza nyilvánosságra, mivel tisztázta az MVM szállodaügyében játszott szerepét a BKV vezérigazgatója. A felügyelőbizottság szerint személyes adatokról van szó, amiket csak Kocsis tárhat a közvélemény elé, maga Kocsis…..
 Orbán Viktor és a Fidesz nem kormányképes, mert csak a pozitív dolgokról tud beszélni.  De ettől még megnyerheti a választást, mert a magyar társadalom még mindig nem hajlandó a valós képpel szembesülni. Lehet szidni Orbán Viktort, hogy miért nem beszél a válságot…..
tomika 2009.03.16 13:46:14
Szia Péter!
Kicsit unalmas már, hogy bármit csinál a fidesz az rossz - de hogy mit csinál a kormány az nem érdekes ...
Az hogy Kéri László ezzel a dumával kampányol a szocik mellett, ez nem meglepő, szinte már unalmas.
Az, hogy te is erre építesz, az inkább ijesztő < két okból is:
1. te nem szoktál kampányolni,
2. te kommunikáció oldaláról is értened kellene a helyzetet.

Mondhatnád azt, hogy a huncut fidesz nem mondja el, hogy konkrét milyen megszorításokra lesz szükség, de tőled elvárnám, hogy ehhez hozzáteszed, hogy miért mondana bármi népszerűtlent, több mint egy évvel a választások előtt.

Ha a választások kiírása után (bármikor is lesz ez) sem fedi fel a kártyáit, akkor lesz csak jogos a kritika; szerintem.

Értem én, hogy jobbra és balra is csapni kell minden cikkben ... de ez a jobbra csapás gyenge lett, szeritnem.

" a szakértők azt mondják, hogy évek óta maaszívan túlköltekezik a büdzsé" ... írod > 2006-ban még mindenki azt mondta, hogy a fidesz túlkárogja a helyzetet, nincs semmi baj ...
még tavaly nyáron is sok szakértő cikus kussolással fedezte Veres János féle "nincs semmi baj" kampányát .... konkrétan Surányi is arról írt cikket, hogy az EURO zóna, nem csodafegyver a reálgazdaságra kellne fókuszálni >> MIRŐL BESZÉLSZ??? merül fel a kérdés

a kulb rádió biztos több helyen hivatkozott erre a cikkre ...

szerintem a jelenlegi politikai berendezkedés a következő választással együtt borulnia kell, egyszerűen nincs az országnak még 4 évnyi (2014-ig) tartaléka ...

Török Tamás
w Horogkeresztények 2008.11.28 08:30:00
„Ne legyen köztetek olyan, aki a fiát, vagy leányát áldozatul elégeti” Ha egy szervezet prominense nyilasnak néz ki, az egyetlen esetben nem probléma: ha az egy nyilas szervezet. Minden más esetben az ilyen figurákat sürgősen el szokás tüntetni. A Magyarországi…..
Etele nem fizetett álfasisztáktól rettegő kormánypárti felháborodó, hanem haragviráglelkű homokháti dizájnerlegényke, így nem csomagolt, sőt az ÉS-ben sem szervezett aláírásgyűjtést, hanem vidáman füttyentett egyet, amikor az üzletlánc egyik polcán meglátta a Nácigyanús…..
Van viccesebb nácizós balos kultúrszamuráj Buda Péternél! Andrassew Iván csodálatos blogbejegyzésben gyalázkodik a Gyurcsány nyilvános hüppögéséről írott publicisztikám miatt. Ízelítő: "Remélem, hogy Szilyt is, Vidát is ágybavizeléssel bünteti majd az Isten,…..
w Mars benevez 2008.08.11 07:00:00
Kommentelők figyelmébe: Új rendA sportrajongók érzékenységét tiszteletben tartva szólok előre, olimpiáról, annak „sporteseményeiről” itt nem lesz szó. De nem ám. Minden tisztelet és figyelem megilleti az emberiség nagy teljesítményeit avagy vívmányait, de az fix,…..
Üdvözlök mindenkit kinevezésem első napján! Néhányan a Fikablog szerkesztőjeként ismernek, ismét mások igazságügyi törekvéseimet ismerhetik meg a közeljövőben. Steppenwolf kollégámmal egyetértésben az az álláspontom, hogy a rendvédelmi szervek továbbra is a…..
tomika 2008.05.12 19:20:48
sziasztok,
nem olvastam a hozzászólásokat, ezért bocsi, ha olyat mondok, ami már elhangzott

sem az igazságügynél sem a árnyékormány startnál nem láttam jelenlegi politikai keretrendszert érintő felvetéseket, pedig a fejétől bűzlik a hal!!!

az ország szarban van, a rendcsinálást a politikai pártokkal kell kezdeni. a változtatások csak akkor lesznek sikeresek, ha azok társadalmi konszenzuson alapulnak és hiteles emberek vezetik.

...
hát nem állunk jól ...

nincs társadalmi konszenzus olyan pitináner kérdésekben sem mint a kisebbségek parlamanti képviselete (kb 15 éve tart a parlament mulasztásos alkotmánysértése... !!)

NEMZETI KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS KELL

a munkadók, munkavállalaók és szakmai szervezetek részvételével, ahol a főbb átalakításokban egyezség alakul ki.

a hiteles vezető kérdése igen nehéz.könnyű lenne azt mondani, hogy mincsenek, de nem is ez a fő gond. ma a politikaielit (pártok) és a kormány ellenőrizhetősége csekély, és akkor nagyon finom voltam. az ÁLLAMI SZFÉRA ELLENŐRIHETŐSÉGÉT drámaian növelni kell: kamerát a parlament WC-be is kis túlzással, de bizottságokba mindenképp, legyen minden állami szereplő (minisztérium, önkormnyzat, állami vállalat,kht,alapítvány,szb ) összes szerződése nyílvános

de sajnos namcsak a politikusok, a média szereplők is azt hazudnak, amit akarnak: ÚJ MÉDIA TÖRVÉNY KELL, ez nem is akkora feladat, szerintem az angol (BBC) gyakorlatot csak fordítani kellene,kis túlzással

AMíG NEM LEHET AZ ADATOKHOZ HOZZÁFÉRNI ADDIG A POLITIKA A "SZERET / NEM SZERET" (SZIMPÁTIA, VAGY MÉG INKÁBB HIT) KÉRDÉSE. ABBAN A PILLANATBAN, HA VALÓS AZ ELLENŐRIZHETŐSÉG, HIRTELEN MEGJELENIK A TELJESÍTMÉNY, MINT MÉRCE

Konzervatórium Jobboldalinak lenni 2008.05.07 21:36:00
Jobboldalinak lenni nem pontosan ugyanaz, mint konzervatívnak és a magyar pártpolitikához, a "köztársasági-haladók" és "nemzetiek" hideg polgárháborújához is csak mérsékelten van köze. (Mind a kettőben túlsúlyban vannak a baloldali elemek szerintem.) Másról…..
Lenne itt még néhány meglátás, ami nem fért bele online közvetítésünkbe, viszont igen kíváncsiak lennénk kedves mindnyájuk véleményére őket illetően, úgyhogy most szépen sorban önök elé is tárjuk mindet. Ha úgy tetszik, ez lesz a BL három dolog, csak egy kicsit több lesz…..
w Te is más vagy, te sem vagy más 2007.10.15 07:15:00
A nemzeti rockot nem muszáj szeretni, ahogy egyébként semmi más zenét, de hát az is csak egy keret, mint a klezmer vagy a britpop. Azon belül lehet szart csinálni és jót is. A Kárpátiának nem egy dala fülbemászó, kellemes sláger, ami kellő mennyiségű sörrel vidám közös…..
Hosszú leszek, de velős. Lustáknak a lényeg: alacsonyabb parlamenti és finanszírozási küszöbbel a vérgőzmentesebb hétköznapokért, valamint az örök és megbonthatatlan szabadpiacos kapitalizmusért. Mit kíván a magyar nemzet? Elitváltást, azt. Kívánja a magasan kvalifikált,…..
tomika 2007.10.04 09:56:01
Egyetértek az Árpival:
>> ha elég 200 000 hiteles aláírás egy népszvazáshoz, akkor ennyi szavazattal lehessen bekerülni a parlamentbe is

a pártfinanszírozás kérdésében azt gondolom, hogy ugyanazt kellcsinálni,amit a családok támogatásánál

NEM PÉNZT KELL ADNI, HANEM KEDVEZMÉNYKET IS INFRASTRUKTÚRÁT

taglétszám és választáson elért szereplés alapján kapjanak irodát titkárnőt, laptopot, legyeningyenes a postájuk, kapjanak ingyen bizonyos nyomdai szolgáltatásokat

DE NA KAPJANAK PÉNZT

amihez ezek után is pénz kell, azt a pártok teremtsék elő támogatásokból, a lobbizás szerintem normális dolog: ami jó egy magyar vállalatnak az lehet jó az egész országnak is: de mindez legyen nyílvános, azaz a pártok fogadhassanak el pénzt vállalatoktól, de ezt nyílvánosan kell csinálni, és meg kell mondani, hogy mitszeretne az adott vállalat elérni a párton keresztül

UGYANEZ A CSALÁDTÁMOGATÁSBAN:
én a családi pótlékot 4-5 év alatt teljesen megszűntetném, de
> ingyenes lenne a tankönyv és
> ingyenes reggeli/ebéd az általános iskolában
> visszahoznánk az államilag finanszírozott nyaralást a gyerekeknek (akár 3-4 hetet is lehetnének különböző táborokban a gyerekek, ahol a szállás és a kaja nem kerül pénzbe),
> állami alapítványon keresztül megoldanám, hogy az iskolákban (udvar & tornaterem) egész nyáron lehessen sportolni, akár sportolók felügyeletével!!
> ingyenes utazás tanulóknak (18 éves korig) és kisgyerekes anyukáknak (az egyik szülőnek): családi pótlék helyett a bérlet érkezik a postával
tomika 2007.10.04 10:31:03
w Találkozás egy fiatalemberrel 2007.09.26 19:00:00
163 millió forinttal támogatja az állam az MTV új animációs sorozatát, a Modern Képmeséket. Mint a WBlog megtudta, a sorozat szövegét Tóta W. Árpád, az Index főmunkatársa írja. Exkluzív interjúnkban tetemre hívjuk a fenegyerekként tetszelgő publicistát: miért és hogyan…..
Ahogy egy koránkelő kommentátorunk már felhívta a figyelmet: baszki, Mourinho otthagyta a Chelsea-t! A hivatalos szöveg szerint "mutual consent" (ami, bár nem vagyok angoltanár, nekem kicsit olyan, mint a magyar sportközvetítő emberek által újabban felkapott "opcionális…..
w Zsidók és hülyék 2007.09.13 05:00:00
Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság. Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás. Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet…..