Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szuszics

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Királyvár Pöcsméregetéssel indulunk, már ha ez a Makulátlanok (vagy hogy a picsába is hívják az Unsullied hadsereget itten magyarul) esetében bármilyen formában is releváns, állnak a várfal előtt, sokan, odafent meg Bronn irányítja a védőket, egy kis szurkot ide, öntsél még…..
Ez volt az adás tegnap este: Kommentekben várjuk a véleményeket - lesz még, azért lenne fontos, hogy megírjátok, mit változtassunk. (Az olyanokkal nem tudunk mit kezdeni, hogy Sixx cseréljen fejet vagy fogyjon le, értelmes javaslatokat várunk.)..
Égivár alatt Távozik a Lannister-sereg, gyönge szekereken zsenge gyökereket visznek Királyvár felé, meg aranyat, perszehogy, az arany és a kaja az, amiért jöttek, így ugye elégedett lesz a vasbanki bankár is, és nem hal éhen a nép (értsd: a királyi család, a sameszeik és a katonaság) ha Dany felkel…..
A Folyóvidéken Valaki nagyon kovácsol valamit, mások meg építenek egy magas izét, magtárat vagy templomot, ki tudja, a szerkezet jelen állapotában legfeljebb bábszínháznak jó, se fala, se mennyezete csak szerkezete, az is fából. Mindenesetre akik melóznak, nem panaszkodnak, nincs az a károgás, ami…..
Szuszics 2016.06.09 10:32:14
@celentano81:
Tökéletes,hasonlóképpen látom a dolgokat.Minden szavaddal,mondatoddal egyetértek.
Ezt az epizódot már csak az oltások miatt is érdemes volt megnézni.
Ray testvér vs. Véreb
Töviskirálynő vs. Cersei
Lyanna vs.Havas/Sansa
Ser Glover vs.Sansa
Jaime vs.(seggfej)Frey
Fekete Hal vs.Jaime (a legnagyobb)
Yara vs. Theon
  A Falon túl Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, azaz Meera húzza maga után Brant, mint a szánkót, az meg tejfehér szemmel haluzik maga elé sok mindent, és hiába jönnek gyorsan a képek, azért azt látjuk, hogy vannak benne White Walkerek, Bran kisése a toronyból, az apja a Tower of Joynál, az őrült…..
Nem tudom, mi a hivatalos magyar cím, akinek ez nem tetszik, ne nézze. A Falon Ott kezdünk, ahol befejeztük, havas liheg, mint aki a halálból ébredt pucér seggel, és bazdmeg, tényleg így van, Ser Davos meg kis híján lefossa a bokáját, mert medzsik baszki, tegnap halott vót, most meg itt veszi a…..
Szuszics 2016.05.12 04:10:42
@Janos Mohacsi:
Azért engedték be a Vadakat Jonnal együtt, mert akkor még Havas volt a parancsnok.Nem nagyon tehettek mást.Később fellázadtak a döntés ellen,ennek eredménye volt,hogy leszúrták.Az Éjjeli Őrség tagjai felesküdnek arra,hogy megvédik az emberek birodalmát,és mint tudjuk a Vadak veszélyt jelentenek rájuk.A 4 embert pedig árulásuk miatt végezte ki.Gondolom példát akart statuálni.
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
Szuszics 2016.04.26 17:02:01
Szuszics 2016.04.26 17:04:29
Szuszics 2016.04.26 17:12:26
@Cérnahuszár: ezt volt a cél!! :-) jó szórakozást!!