Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phil Necro

3 bejegyzést írt és 275 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az áfonya a világ egyik legegészségesebb élelmiszere. Ha ki kéne választani a legjobb gyümölcsöt mind közül, ez lenne az. Szerencsére igen népszerű Magyarországon is, ennek ellenére a legtöbben igen keveset fogyasztunk belőle. Frissen általában nehezebb beszerezni, és irreálisan drága (3-4 ezer…..
Phil Necro 2021.04.19 07:26:50
@horrorpornó bábszínház:
Nyomorult egy eleted lehet.
Aki követi az NB I-es kosárlabda meccseket, az biztosan tudja, hogy a közvetítéseket kizárólag a MindigoSport-ra előfizetve tudja megnézni. Nincs alternatíva, így az olvasónk szerint kizárólag automata kamerákkal felvett, kommentár nélküli közvetítéseken szurkolhatnak a szurkolók, ha éppen működik a…..
Phil Necro 2020.01.15 09:02:40
@Im just here for the comments:
Ez oke, de vajon egy zsakfalu kitermel egy 20 milliard forintos stadiont ?
Phil Necro 2020.01.15 09:36:58
@Im just here for the comments:
Ha nem latod az analogiat, akkor tulbecsultem a kognitiv kapacitasodat.
via GIPHY Amikor a kereskedő hozzáállása minden, csak nem vásárló barát. A költözés olyan, hogy néha eltűnnek a dolgok, most is ez történt. Az OBI-ban vásárolt lámpa távirányítóját kéne pótolni, de ha sem a gyártó, sem a kereskedő nem tud és akar segíteni, akkor mit lehet tenni? A kereskedő szerint…..
Phil Necro 2020.01.10 12:54:16
@Talmiimla: ha ossze kene adni a bolti arat annak, amit en eddig letoltottem, szazmillios tetel lenne
Mindig örülünk, ha kiderül, hogy Homár posztra és szakértői segítségre hivatkozva tudjátok intézni az ügyeket, ahogy Attila is megpróbálta. Ám sajnos hiába, az Euroniocs ügyfélszolgálatot ez nem hatotta meg úgy, mint minket. Tisztelt Tékozló Homár! Tisztelt Szerkesztők. A tanácsukat szeretném…..
Phil Necro 2020.01.03 20:33:55
@Nyafika:
A Tizezres kategoria inkabb lakasba valo, lehet rajta 5 antenna is.

Csaladi haz eseten erdemes teljesen mas megkozelitest valasztani, es valami olyan eszkozt keresni, amihez minosegi access pointok jarnak,illetve rendes bekabelezni utpvel a hazat.

Magat a routingot es a switchinget teljesen jol tudjak az olcso,illetve szolgaltatoi cuccok is,de normalis vezetek nelkuli internetet csaladi hazban egyetlen eszkozzel szinte keptelenseg biztositani.
Merettol fuggoen 2-5 access point mar altalaban elfogadhato minoseget biztosit meg a szomszedban is.
Nyilvan a kabelezes, a PoE switch, meg az acces pointok miatt ez mar nem igazan jon ki otszamjegyu osszegbol,de aki csaladi hazban lakik, az mar megszokta, hogyha ott valamit normalisan megcsinalsz,az sokszor nemhogy ot karakterbe,de a hatba se fer bele.
Phil Necro 2020.01.03 22:41:37
@KaTe:

Igazabol az a legjobb,ha semmilyen routert nem ajanlasz senkinek, az ac-1200 nem egy tp link router tipusa,hanem aktualis otthoni wifi technologia elnevezese.
10-20 kulonbozo (foleg Archer szerias) tp link router lehet kapni,aminek az elnevezeseben szerepel az AC-1200 kifejezes, itt megtalalod,mit jelent pontosan : en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11ac

Az arkategoria tesztjein pedig rendre valamelyik Tp Link Archer vegez az ellen,de minimum a dobogon.
Nyilvan csodakra ez sem kepes,de ennyiert nem nagyon talalsz jobbat.
Phil Necro 2020.01.06 18:43:50
@Semmitnemérszakitiltással: Engem meg tokeletesen kiszolgal az a compal cucc,amit a upc adott az elofizuhoz. Nagyban fugg az epulet meretetol, a falaktol,a berendezestol,a kozelben talalhato wifik szamatol,es meg ezer aprosagtol,hogy kinek mi valik be.
Decemberben is bőven találkozunk még olyanokkal, akiket megszívattak a Black Friday alkalmából és még nem zárult le az ügyük. Ani a hónap elején írt nekünk, aztán frissítette a sztorit, de az igazi megoldást a szakértőinktől kaptuk. 2019 november végén úgy gondoltam, hogy ideje kipróbálni a Black…..
Phil Necro 2019.12.28 12:12:21
Nincs megallas.  ..
2nd..
Kezdesnek..
A megalázott kisember keserű panasza. Nem nagy dolog, hiszen effektív kára nem származott belőle, de azért ki az, aki szívesen kullog végig a biztonsági szolgálat gyűrűjében az egész áruházon, pláne ártatlanul? Tisztel Homár! Panaszom mögött inkább súlyosabb emberi érzelmek mintsem egy nagy…..
Phil Necro 2016.08.01 06:29:47
@É2I:
Mar ez is gaz, de az igazi botrany az, amikor forgalmas helyen elkezdenek a zsebedben turkalni,illetve a valaszaidat kiforgatni,ertelmetlen keresztkerdeseket feltenni egy sima utcai igazoltatasnal.
Ha megkerdezed,ez megis micsoda, akkor annyit mond, hogy rutinellenorzes.
Megkerdezed,hogy miert pont te? Nincs valasz.
Fiatal vagy, lazabban oltozol = biztosan drog , vagy fegyver van nalad.

Azert remelem, hogy nem az lesz a kovetkezo lepes,hogy random lakasokban hazkutatasokat tartanak.
Ott meg nagyobb is az esely, hogy talalnak valami illegalisat,mint az utcai igazoltatasnal.
Phil Necro 2016.08.01 12:23:04
@gabors:
Pontosan mi volt a celod a comment megirasaval ?
Az amerikai tévékritikusok sokkal jobb helyzetben vannak, mint európai kollégáik, ugyanis nekik évente kétszer rendeznek egy-egy hétnapos szakmai találkozót, amin sz összes tévé felvonul, bejelenti új portékáit, elviszi a szakmai vezetőket és a legnagyobb sztárokat, akiket addig lehet kérdezgetni,…..
Phil Necro 2016.07.31 09:34:10
@Jlungberg:
Nem kotelezo elolvasni.
En is idegbajt kaptam az eb alatt a nyomorult magyar valogatott 0-24 istenitesetol, de nem lehet mit kezdeni vele.
Ha a tobbseg megorul erte akkor irni kell rola.

Egyebkent en imadom a game of thronest,de kurvara leszarom,h neked nem jon be,ezert eszem agaban sincs megmagyarazni,miert jo :D
Percek óta azon töprengek, hogy hogyan készülhetett Kiskunmajsán a Jonathermál fürdő árlistája. Marika néni a pénztárban aggódott, hogy kinek adhat családi jegyet, a vezetőség meg azt találta legegyszerűbb megoldásnak, ha az Alkotmánnyal összhangban szórakoznak a fürdőgatyás népek? Vagy eleve…..
Olvasónkat be még engedte a Westen pakolórendszere, kifelé viszont már nem mehetett a reggel ugye ugyanannyira lejárt bérlete miatt, amit szerinte egy heti 3x mindössze 4 órát, természetesen munkaidőben nyitva lévő helyen lehet kiváltani szigorúan készpénzért. Ha ez tényleg így van, és erre a D útra…..
Phil Necro 2016.07.27 08:16:54
@otgorbebogre:
Mondjuk itt nem csak a panaszos a necces.
Meg a dizajnvaltaskor irta meg finoman Szily, hogy lassan a kommenteloket is alulmulja a szerkesztok tevekenysege a homaron.
cink.hu/milyen-ronda-lett-szegeny-tekozlo-homar-1730977202
Phil Necro 2016.07.27 10:09:45
@tokapi:
Ne erolkodj.
Leirhatod meg otszor ugyanezt,nem utod meg a vitapartner szintet nalam.

Nyilvan nalad ez ,vagy a tegnapi lottos baromsag atmenne a rostan, ha nekem kuldenenek ilyen olvasoi levelet visszakuldenem "anyadnak pazarold az idejet" valasszal.
Nehéz, meg nem értett élet az programozóké: megterhelő szellemi munkát kell végezniük sokszor nem éppen ideális körülmények között, és bizony kevés megbecsülés övezi munkájukat. A laikusok sokszor csak úgy képzelik őket, mint  akik össze-vissza egyeseket meg nullákat táplálnak be a számítógépbe,…..
Phil Necro 2016.07.26 12:24:04
@Watchdog:
Nem is kell neki.
elore megmondja a mutet elott,hogy vagy sikerul,vagy nem.
Phil Necro 2016.07.26 12:25:08
@Watchdog:
Nem is kell neki.
elore megmondja a mutet elott,hogy vagy sikerul,vagy nem.
Phil Necro 2016.07.26 12:28:13
@sebi77:
Igen, az in-ear fules csodalatos.
Imadtam a Cx 300-as sennheisert,amig el nem kezdett fajni a hallojaratom.
Eleinte csak nagy hangeron, ma mar egy hangoskonyvtol is megfajdul 20-25 percen belul.
Soha nem fogom tudni megbocsátani, hogy hagyták őt meghalni, szimulánsnak tekintették, ahelyett, hogy megpróbálták volna megmenteni és meggyógyítani. Tisztelt olvasók!   Fájdalmas történetet mesélek el önöknek, amely a mi családunkban esett meg már 2 évvel ezelőtt. azóta…..
Phil Necro 2016.07.26 12:11:02
@asztalosani:
Szep alom.
Sajnos az orvosok munkajat a kutya nem ellenorzi itthon.
Legutobb varakoztam a szakorvosi rendeloben,hosszu ideje nem volt mar mozgas,a tobbi (fokent idos) varakozo egyre hangosabban kezdett elegedetlenkedni.
Vegre kijott a beteg,valoszinuleg hallotta o is bent,mert nekiallt szabadkozni :
"Nem miattam tartott eddig,holnaptol szabin van a kolleganoje,es bejott elbucsuzni"

Fel 4 re volt idopontom,fel 6 kor, latva,hogy eddig senkit nem szolitottak,mindenki soron kivul ment be,lementem kerni egy masik idopontot es masik doktorhoz ...
Aki egy budos bunko volt, es a ketmondatos panaszaimbol sikerult 1-1 szot leiratnia az asszisztensevel,amely onmagaban nem is volt igaz.

Azert szomoru, hogy ezt csak ugy megtehetik, es a kutya nem szol nekik erte.
Most kepzeljetek el azt,hogy a fodraszhoz van fel 4 re idopontom,es fel 6 kor meg a joval utanam erkezo csokosait vagja soron kivul ...
Phil Necro 2016.07.26 12:18:52
@Phil Necro:
Gyakori erv, hogy az orvosok nincsenek megfizetve.
Ez teny,az allam nem sokat fizet nekik.
Kerdesem az, hogy kozuletek ismer-e barki olyan orvost, aki rossz anyagi korulmenyek kozott,napi megelhetes gondokkal kuzd?
Probaltam lecsekkolni a szoba joheto dokikat a neten, hatha talalok velemenyeket roluk.
Azt nem talaltam,de az kiderult,hogy mindnek van maganparaxisa.
Lenyegeben az allami intezmenybe azert jarnak be, hogy legyen egy bejelentett munkahely, ne a sajat vallalkozasanak kelljen a tb-t fizetni.
Ez a tobbsegnek meg is latszik a munkamoraljan.
Tisztelet a kivetelnek.

Vagy emlithetnenk azt is,hogy elkuldtek ct-re,a honved korhazban a megadott szamon ket nap ( olyan 2-3 ora netto) csorgetes utan sem vette fel senki a telefont.
A masik reszleget elertem,ok nem tudtak adni idopontot,csak annyit mondtak,hogy a masik szam akkor is siman kicsorog,ha beszelnek rajta.
Június 20-dika nehéz nap lehetett a Szerencsejáték Rt. informatikusainak életében, akik a történtek alapján elsőre nem is bírtak élni a hirtelen támadt bizonyítási lehetőséggel. Olvasónkat vígasztalja az a tudat, hogy a lottónyertesek élete amúgy is egy rémálom - ha már a lottós cég nem képes egy…..
Az a minimum, hogy nem elegáns, de ugye nem is törvényes. Kedves Emag, ideje lenne ticketelni ezt a feladatot a fejlesztőknek. Kedves Homár! Tudtátok, hogy az eMAG nem engedi, hogy leíratkozz a hírleveléről? Ha nem érdekel, akkor is bombáznak vele! Kétszer rendeltem tőlük, szerencsére nem volt…..
"Az ügyfél-elégedettség számunkra kiemelkedően fontos, emiatt arra törekszünk, hogy panaszát a lehető leghamarabb kivizsgáljuk." - írja  a CIB. Ezzel csak az a baj, hogy az emberek általában jobban hisznek maguknak, mint egy céges pr-mondatnak, és az alábbi levél alapján az sem sokkal hízelgőbb a…..
Ahogy a nagy gondolkodó, Lakatos Levente is megmondta: "Nincsenek véletlenek. Aki hisz a véletlenekben, ostoba. Az ostobaságért pedig kivétel nélkül nagy árat kell fizetni."  Arról azért igyekszünk megkérdezni a Vodafone-t, hogy hogy lehet véletlenül törölni valamit a…..
Phil Necro 2016.07.08 10:58:02
@Fausto(tm):
Minden idok egyik leggyengebb homaros postjaba bekerult az egyik legerosebb comment.
Gratulalok,majdnem olyan jo lett, mint ha en irtam volna :D
Arra a kérdésre könnyen tudunk felelni, hogy miért van olyan sok Telekomos poszt a Homáron: a T a legnagyobb ügyfélkörrel bíró szolgáltató, a nagy ügyfélszám pedig óhatatlanul is több problémás esetet hoz. Az viszont, hogy miért nem visznek ki 30 nap alatt sem egy két hétre vállalt tévét, teljes…..
Phil Necro 2016.07.06 20:21:53
@Phil Necro:
Persze felmerul a kerdes,hogy kinek a kurva anyjat azert, hogy az adott tipus utolso darabjanak elojegyzesekor nem ugrik at a keszlet rogton "rendelesre" statuszra ?
Egy It-s megoldasokat is ertekesito cegnel ez egy olyan helyzet, ahol a szandekosanal csak az a rosszabb, ha nem szandekosan nem megoldott.
Phil Necro 2016.07.08 10:55:50
@SimonGábor:
Huzamosabb ideig kozvetlen munkatarsam volt egy hitelugyintezo.
Pontosan tudom, hogyan mukodik egy aruhitel.
Elhiheted,hogy nagyon ritkan olyan egyszeru,mint a T-nel.
Az is hulyeseg, hogy az arban fizeted meg.
A 0 Thm-en csak a bank bukik,csereben szerez egy csomo ugyfel.
Rajuk soz mas penzugyi termekeket,biztositast.
Az aruhzak sosem emelnek arat a 0 thmes akcio idejere.

Ahhoz,hogy masok mire koltik a penzuket,neked semmi kozod.
Teljesen racionalis dontes egy 100-120 ezer forintos tevet 12-24 egyenlo reszletben kifizetni.
Ha van is annyi kaped,inkabb rakd el vesztarcsinak.
A volt államtitkár korántsem bőbeszédű. Hiába szólítják meg újságírók, egyelőre keveset árult el arról, vajon közvetlen főnöke, Lázár János miért távolította el a pozíciójából. Lokálpatriótaként mégis kivételt tett, és a Fejér Megyei Hírlapban cáfolta, hogy ő vagy valamelyik hozzátartozója…..
A webshopos vásárlás sok veszélyt rejt magában, így érdemes alaposan utánajárni egy-egy ismeretlen e-bolnak, mielőtt rendelésre adjuk a fejünket. Ez azonban néha nem is olyan egyszerű. Vegyük például a fb-on az elmúlt hónapokban erőteljes kampányt folytató  Ecipő.hu-t, amivel kapcsolatban ezzel a…..