Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geri188

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kütyüim Szeretem megnézni, hogy mire költöm a pénzem, azonos tudásért nem szeretek a szükségesnél többet fizetni. Szeretek a súlycsoportjukban minimum középkategóriás, de "névtelen" gyártótól származó kütyükkel kísérletezgetni, mivel náluk sokszor minőségi terméket kaphatok a neves…..
Oroszi György olvasónk nem volt rest és berendelte magának a Lenovo A820-as mobilját, amiről írt is nekünk egy tesztet gyorsan. Az írás engem meggyőzött, azt hiszem, hogy megvan az eladósorba került Note 2-őm utódja. :) A szót ezzel nem is szaporítanám, jöjjön Gyuri, akinek…..
geri188 2013.06.19 10:41:40
@Dexxter182: Még annyi kérdésem lenne, hogy rendelésnél nekem szingapúri postát nem ajánl fel, csak a kínai és hongkongit, melyik fele meg a szingapúrinak?:) Vagy amikor Te rendeltél az ingyenes kiszállítási lehetőséget választottad?
geri188 2013.06.19 10:59:21
@Dexxter182: Köszönöm a válaszaidat és ne haragudj, hogy ennyit zaklattalak.
A Barátok Közt Vili bácsija, vagyis Várkonyi András, vagyis Sztogram úr - bár ezt kevesen tudják (mostanáig én sem) a Szomszédokban is feltűnt. Nem is egyszer! ..
Az új nano állítólag azért jó, mert nem kell karszalagot használni, egyszerűen csíptetővel rögzíthető. A gyakorlat azonban felülírja az elmélet, a nano méreteiből következően kitűnően elmegy karórának, beépített médialejátszóval. Ha ez nem csúcs, nem tudom, mi.Az…..
geri188 2010.09.12 12:30:04
@schaflanek: annak már neked kell utána járnod :)
IDDQD PSP a bányászoknak 2010.08.30 14:00:00
Mint azt feltehetőleg mindannyian tudjátok, egy kazal chilei bányász 800 méter mély slamasztikába került a minap, és könnyen lehet, hogy csak karácsonykor mászhatnak majd ki a föld alól (persze ennél rosszabbul is járhattak volna).A több hónapig tartó bezártságban azonban a…..
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
Üdvözlik mindenkit megint! Régen jelentkeztem, de meg volt ennek az oka. Nem rég értem vissza M.o-ra másod sorban pedig most jött meg csak a gépház, amit itt láthatók: Kicsit megváltoztattam a hardver elemeket is: proci: s775 Intel DualCore E2200 2.20GHz alaplap: s775 P31 Gigabyte…..
Még egyszer Mindenkit Üdvözlök!  Elöszőr is bemutatkoznék: Gerinek hívnak, 19 éves egyetemi hallgató vagyok a…..