Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TAURUS

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét eltelt négy év, melynek értékelése után mindenféle túlzás nélkül megállapítható, hogy a jelenlegi magyar politikai garnitúra ugyanolyan moslék, mint amilyen 30-40 évvel ezelőtt volt. Némi „előrelépés” csupán annyiban történt, hogy ma már a politikusoknak látványosan ott lóg az árcédula a…..
Milyen egy jó háziasszony? - Előrelátó és gondoskodó Tájékozódik, előre felkészül a nehezebb időkre, bespájzol, befőz, feltölti a tartalékokat. Mindenkiről gondoskodik a családban, de ha teheti. akkor nem hagyja magukra sem a beteg rokonokat, sem a nyomorgó ismerősöket. Figyelemmel kíséri a…..
TAURUS 2022.12.01 09:14:43
@Magyaur: Lássuk a listát , ki lenne mefelelő szerinted? de küldöd a listát,ugye?
Mutatjuk a szupertitkos, gyönyörű szőke végrehajtó szépséget. Meg fog döbbenni. Részletek a végrehajtói világ legmélyebb bugyraiból...
TAURUS 2021.12.18 07:53:51
@Babylon777: Miért nem lepődünk meg, a főzsivány újból megint egy zsidó! S megint megússza, mint a többi pénzügyi botrányba keveredett "érinthetetlen"!
Egy egyszerű módszer, melyet minden próbálkozása ellenére a nyugati betegségipar sem tud ellehetetleníteni. Számomra azért is roppant hitelesek a B17 vitaminnal kapcsolatos információk a rák gyógyításával kapcsolatosan, mert a nyugati "orvostudomány" látványosan elkezdte üldözni, így szinte bizonyos…..
Dr. Steven Greer legújabb filmje megérkezett! Amint hirtelenjében UFO-k kezdik ékesíteni a The New York Times és a The Washington Post címlapjait, a „fake news" és „összeesküvés” mémek korában, hogyan tudjuk értelmezni az ilyen híradásokat anélkül, hogy elveszítenénk a talajt a lábunk alól?..
A CIA-s Robert David Steele elég pozitívan festi le a koronavírus hatásait a világra. Vélemény szerint nagyobb rálátására van a helyzetre és a rendkívüli bibliai események valódi okára mint egy átlagembernek, így érdemes lehet megnézni a pár perces videóját...
Ilyen, de még ehhez hasonló március 15-re nem emlékszem. Behavazott, megdermedt Magyarország és alattomos módon menekülő politikusok... Holisztikusan gondolkodóként eltűnődtem a „hókatasztrófa” és az országunk nemzeti ünnepe között lévő esetleges összefüggéseken.   Mivel tudom, hogy véletlenek…..
TAURUS 2020.01.03 09:01:40
@Evamaria: Sajnos a videót letiltották, hol lehetne még megtalálni?
Középosztálybelinek lenni jó. Innen nézve a szegénység iszonyat, onnan nézve majdnem természetes. Középosztály szemében: pokol, benne élni kemény, alig lehet valamit kihozni belőle, és amit ki lehet, az semmire sem elég.Láthatatlanok, érdekérvényesítő képességük nulla, vagy visszatetsző.Létezik…..
TAURUS 2019.10.06 20:52:07
Azért érdekelne,mi az oka hogy, míg állandóan hallunk, látunk, olvasunk tanulmányokat cigányszegénységről és állandó sajnáltatásukról, addig nem esik szó milliomos és gazdag cigánymaffiózókról, akik munka nélkül - csicskáztatás, prostitúció, kábszer kereskedés, öregezés s egyébb illegális módon vagyonokat keresnek!! A hivatalos szervek pedig szemet hunynak mindezek felett!! Sokszor analfabéta, írni, olvasni alig tudó milliomos maffiózókról soha nem készül tanulmány, film, stb.hogy vajon hogy szereztek munka nélkül milliós vagyonokat Vajon miért? S arról miért nem cikkeznek hogy a viszonylag rendezett körülmények között élő cigány fiatalok miért hagyják el az általános iskolát is, néhány osztály elvégzése után !Vajon a cigánytársadalom felelősségét, lustaságát miért nem feszegetik a helyzetük miatt , pedig rengeteg segítséget kapnak! Miért a többség örökös felelősségét, kirekesztését mantrázzák a cigányság kudarcáért? Miért ez a kettős mérce ?? Miért nincs tanulmány arról hogy a cigány önkormányzatok gazdálkodasa nagyrészt kudarcba fullad, eltűnik a pénz, nem tudnak szinte semmi érdemleges dolgot felmutatni az elköltött milliókból? Talán csak időnként a kUltúrájuk bemutatása címen "buli" szervezés!! Miért nincs tanulmány a "magyar" gyerekek mélyszegénységéről, mert rengetegen vannak!!Valahogy a társadalomtudományok érzékenységét ez miért nem éri el?? Erről vajon készül majd tanulmány, könyv mert nemcsak cigányszegénység létezik!!
Szereted az egészséges, gyors, tartósítószermentes befőzést? Akkor szerezz be magadnak egy befőzőautomatát! (a kép jobb oldalán láthatod is) ..
Hungária - Nimród népe Himnusz 2019.02.12 12:07:27
    ŐSMAGYAR HIMNUSZ Országok országaTörvénytudás népe,Napkelet s Nyugat köztA világnak fénye,Nagy a te nemzeted,Nagy a te végzeted,Oly messze magasztos,Hogy föl sem érheted.Mint a magas mennybolt,Szíved mérhetetlen,Életed gyökereSzent és sérthetetlen,Hegyek, árnyas erdők,Hős föld büszke népe,Ez…..
Nagyon elmaradnak a magyar romák az össztársadalom mutatóihoz képest. Ezt az utóbbi időszakban Magyarország roma lakosságának helyzetéről készült jelentések bizonyítják: a romák 80 százalékának legfeljebb általános iskolai végzettsége van, míg az össztársadalomban ez az…..
TAURUS 2018.11.16 02:33:43
@szilmi: Talán vizsgálni kellene az akaratot is cigányéknál!!Hiába a milliárdos integráció, ha sem tanulni, sem dolgozni nem hajlandók csak a purdé gyártás folyik már 12-13 éves kortól!!Amíg a pozitív diszkriminációt, amiről az Eu-s bizottság valahogy elfelejt szólni -megnem szüntetik, /számtalan segélyke, családi pótlékkal való manipuláció, stb/- addig eszük ágába sem lesz tanulni, dolgozni !! Minimális kivétellel.
Méltatlanul elfeledett honfitársunk, a környezetvédelem és ökológia egyik magyarországi úttörője. 1971-ben írt „Öngyilkos civilizáció” c. könyvét számos nyelvre fordították le. Az első Környezetvédelmi Minisztérium csak jóval később alakult meg Magyarországon...
Kevés rosszabb hírt tudunk elképzelni Budapest jövőjével kapcsolatban, minthogy Tarlós István maradjon a főpolgármester. Tarlósnál alkalmatlanabb és elviselhetetlenebb vezetője nem volt még a városnak, persze Demszky Gábor sem tette nagyon magasra a mércét...
TAURUS 2018.10.22 09:02:07
@alöksz róz: Csak a tények és a tisztánlátás kedvéért, mennyi milliárd tűnt el, a félbehagyott vagy e lsem kezdett felújítások, építkezések, fel!! Függetlenül hogy a leépült Demszky nem fog indulni.
 A magyar határnál lévő Kárpátalján ma, aki csak teheti magyarul tanul. A különórákra éppen úgy nagy a túljelentkezés, mint ahogy az ukránok között is divat a gyereket magyar iskolába adni. Persze sok a  vegyesházasság, de az is biztos, akad nem egy olyan „magyar” osztály, ahol a gyerekek jó része…..
Fontos dolgok derülnek ki a Ryanair legfrissebb üzleti beszámolójából. Eddig is sejthető volt, hogy mire megy ki a játék a szétültetéssel, mostantól biztos a dolog, teljesen összeállt a kép. Nagyon röviden: mindenekelőtt az üzemanyagár szárnyalása miatt a megtérülés váratlanul és nagy mértékben…..