Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BUZIakinezegetiazadatlapom

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itt fent a Népszava mai nyomtatott kiadásának címlapja. A címek ugye elég meglepőek, a mögöttes ok meg az, hogy az Alkotmánybíróság nagyjából kimondta, hogy egy cikk címében nem lehet hazudni. Namármost, ha a Népszava emiatt hisztizik, és a címlappal azt sugallja, hogy szerintük ilyen az…..
Tovább esett Magyarország a sajtószabadság-ranglistán, de ami meglepő, hogy Simicska Lajos médiabirodalma őrizte a sajtószabadságot 2017-ben. Legalább is a Riporterek Határok Nélkül (RSF) szerint...
Ahhoz képest, hogy tegnap még az volt a narratíva az összes termékükön, hogy jönnek Soros verőlegényei és megbasznak mindenkit, még a fákat is, ma csak a hirado.hu-n van egy mínuszos hír a több tízezres, egyébként békés tüntetésről és a pestisracok stábja ment ki forgatni, ezen túl a címlapokat…..
Abban nincs semmi újdonság, hogy az elmúlt nyolc év médiaipari változásainak egyik durva velejárója a névtelen, arctalan, tényeket nem tartalmazó vagy elferdítő cikkek megjelenése az olyan kormányhoz közeli sajtófelületeken, mint a TV2 (Andy Vajna), a közmédia, a Ripost (Ómolnár Miklós) vagy az…..
BUZIakinezegetiazadatlapom 2018.01.23 22:20:47
@Online Távmunkás: Itt már azért elhallgatták:
index.hu/belfold/2018/01/22/a_fougyeszseg_nyomozast_rendelt_el_az_elios-ugyben/

Szar bagázs lett már ez is. A legviccesebb, hogy még mindig azt hiszik, hogy függetlenek itt az index-nél. Persze.
Azt nem értem, hogy miért írnak ilyen cikkeket ha ugyanúgy nem írják le a simicska nevét 10-ből 8-szor.
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
Még a kormányközeli média mocsarában is ritka pillanat, hogy egy magát komoly oknyomozóként definiáló tévéműsor kirakjon egy ennyire öncélú, köldöknézegetést kimaxoló kis etűdöt a Facebook-oldalára:  Az Echo TV Informátor című műsorának stábja páros lábbal szállt bele Sebestyén Balázsba, aki azon…..
BUZIakinezegetiazadatlapom 2017.07.08 00:23:24
@Wannabe: De zavar, mert ne ugasson ilyen témában, ha ő sem fedhetetlen múltú "riporter".
Te lehet, hogy elfelejted neki, de le dagadt g*cizni egy 14 éves kislányt (úgy hogy a légynek sem ártott) arra 20 év után sincs mentség. Tudod, az internet nem felejt! :-) Peace