Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fa2

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immáron tíz éve, hogy Mel Gibsont letartóztatták ittas vezetésért a kaliforniai Pacific Coast Highway-en, és miközben a rendőrök kikapták az autójából, nekiállt üvöltözni arról, hogy a zsidók felelősek minden háborúért. Most egy interjúban a Halálos fegyver és más…..
fa2 2016.05.22 15:11:17
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Ezt a haverodnak mondod?
fa2 2016.05.22 20:36:22
@Lord_Valdez: Ez turbómagyar. Lehet hogy tud valamit a saját származásáról amit kompenzál mint a Szegedi Csanád. :)
Fiers Gábor Ha már nekünk, magyaroknak soha nem jött össze, hogy egy igazán ütős Magyarország vagy Budapest imázsfilmet készítsünk, nézzük meg, hogyan népszerűsítik fővárosunkat a világban a vloggerek. Hátha ebből rájövünk, hogy mi a fontos egy ide látogató külföldinek, mit néz meg, mit…..
A középkori Németország talán legnagyobbnak mondható képzőművésze, aki festői, grafikusi munkássága mellett könyvkiadással és művészetelmélettel is foglalkozott, 545 évvel ezelőtt, 1471. május 21-én született Nürnbergben. Albrecht Dürerről beszélünk, akiben a német…..
fa2 2016.05.22 13:48:58
Nincs kész a szoba időre? A wifi csak a recepció falára tapadva él? Hajszál volt a levesben? Nem tiszta az ágynemű? Mik ezek a problémák ahhoz képest, ha az ember érkezéskor azzal szembesül, hogy bezárt a hotel, ahova nyaralni indult, annyira, hogy felszámolják, úgyhogy a befizetett pénze is ugrott!…..
A Horthy-korszak megítélése a második világháborút követően rendkívül kedvezőtlen volt. A Kommunista Párt ideológusai, politikusai olyan sötét képet festettek le róla, amely akkor teljességgel ellehetetlenítette a korszak valós értékelését. A háborús vereség, az ország pusztulása mellett az 1920-as,…..
Ha minden vágyad az volt, hogy birtokolj egy Mammut agyarból készült 20 oldalú dobókockát, akkor van egy jó hírünk a számodra: Az Artisan Dice mostanában ilyeneket is gyárt. Azért ne örülj annyira, egy darab kockáért 248 dollárt, azaz majdnem 70 ezer forintot kérnek a srácok, amiért cserébe a…..
fa2 2016.05.21 18:49:21
Még tavaly nyáron röppent fel a hír, miszerint minden idők legnépszerűbb asztali szerepjátéka, a Dungeons & Dragons új mozifilmes feldolgozást kap. Azóta szép lassan cseperegtek az infók, kiderült például, hogy a film hangulatában a Galaxis őrzőire szeretne hajazni, és sem titok, hogy több…..
Már túl van a kampány első negyedén a Fabular, az egyik legfigyelemreméltóbb hazai videojátékos Kickstarter projekt, és a srácok bizakodóak a jövőt illetően. Lehetnek is, még 26 nap van ugyanis hátra a projektből és eddig is több mint 8000 fontot kalapoztak össze honfitársaink. Elég csak a…..
"Mielőtt nagyon beindulna a közös röhögés Németh Szilárd kivonulásán, jelzem: jól tette. Amikor (gyakran) nem képes egyenes kérdésekre értelmesen válaszolni, azon lehet jóízűt hahotázni, abban viszont nagyon is igaza volt, hogy most felállt és kiment. Szigetvári Viktor a legundorítóbbat vetette be…..
fa2 2016.05.16 16:37:41
@pamut: Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak direkt hazudsz? Senki nem mondta (rajtad kívül) hogy itt az ISIS dirigál, de azt azért nem árt komolyan venni ha egy terrorszervezet fenyegetőzik. Főleg ha nem a levegőbe szoktak beszélni, hanem ott gyilkolják az emberiséget ahol érik. Remélem te leszel a kiszemelt áldozat, 2 legyet ütünk 1 csapásra: 1. nem mi halunk meg, 2. egy hülyével kevesebb.
fa2 2016.05.16 20:33:52
@asdfrew: A háttérhatalmak az a Habony-Lézerjanó-Rogán elvtársak? Mert akkor igaz. Ilyen hazaárulóktól minden kitelik.
fa2 2016.05.16 20:36:56
@wallenberg88051002: Az arabokra is ráférne egy faszlevágás, mindegyik megtenné, maguktól kidöglenének, megoldódna az arabkérdés.
Megjelent egy tanulságos elemzés arról, hol tart most a magyar oktatás. A helyzet tragikus. Orbánék kivonták a pénzt, és ezzel családok tizezreit, fiatalok százezreit tették és teszik tönkre, A kutatás szerint vissza kéne állítani az oktatás állami támogatását a 2008-as szintre, akkor lenne esély.…..
fa2 2016.05.07 15:22:03
Borsos Betti A majd egy évtized élelmiszeriparban töltött éveim során egyszer sem mutatkozott akkora igény a "halal" deklarált termékek, alapanyagok iránt, mint napjainkban. Természetesen ez a jelenség egyáltalán nem új keletű, viszont a kereslet most rohamos ütemben nő. ..
Ma este vezette utoljára Várkonyi Andrea a Tények című műsort a TV2-n. A hírblokk végén műsorvezető társa, Pachmann Péter felkapott az asztal mellől egy virágcsokrot, és átnyújtotta kollégájának. Íme a pillanat, amit itt 1:02:51-től mozgóképen is megtekinthet.  A csokor átadása előtt Pachmann…..
Ha érdekeltek lennénk a bevásárlóközpontok üzemeltetésében, kicsit összeráncolnánk a homlokunkat, mert ugyan Magyarországon egyelőre nem nagyon van jele a hanyatlásnak, az Egyesült Államokból igencsak érdekes hírek érkeznek. Márpedig ami ott egyszer trend lesz, az könnyen…..
Hogy az ellenzék nem, az tuti. Az ellenzék olyan, mint egyszeri ember a teniszlabda adogatógép előtt állva, aki hiába kapja sorban a labdákat, vagy a pofájába csapódnak, vagy ahelyett, hogy leütné őket, hagyja, hogy elguruljanak mellette. Megy persze az okoskodás, egy-egy erőtlen, semmitmondó…..
Szerző: Kalmár Miklós    Az első világháborút követően Európa már többé nem volt az, ami korábban; felbomlott az Osztrák-Magyar Monarchia, keleten, Oroszországban forradalom és polgárháború zajlott, a győztesek és a vesztesek egyaránt a gazdasági csőd szélére…..
fa2 2016.04.16 06:38:33
@dont be such a jew: Tehát a fideSS zsidó? Végül is nem hiába ősi zsidó nevet adott a főcigány a lányának (Ráhel).
Attól függően, hogy milyen szinten van valaki egy adott idegennyelvből, érdemes rágyúrni az állásinterjús helyzetre. Sokan stresszhelyzetben a tudásukhoz képest rosszabbul teljesítenek vagy le is blokkolhatnak. Tehát nem árt egy kicsit gyakorolni. Pályakezdőknek pedig erősen ajánlott. Angol nyelvű…..
Egy hete sincs, hogy megírtam, a System 3-góré irigy pöcs Mark Cale hogyan szívatja a Last Ninja Musicology projektet készítő lelkes norvég metálosokat, de azóta elég sok fejlemény volt. Az előzmény annyi volt, hogy a FastLoaders nevű metálcsapat jó régóta tervezgeti, hogy mindegyik Last Ninja…..
fa2 2016.04.03 15:39:11
@dobisan: Elég ha mindenki warezban tölti le, a kiadó meg szopja meg a nagy faszt. :)
Tavalyi szavazásunkon, ha csak egy hajszállal is, de az éppen 40 éves Apple zászlóshajója, az iPhone 6 végzett a dobogó csúcsán. Idén ismét nekifutunk és megpróbáljuk eldönteni, melyik okostelefon a csúcsok csúcsa és melyik készülékre vágynak legtöbben! Ne feledjétek, a döntés ezúttal is a Ti…..
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
fa2 2016.04.02 23:33:11
@11110000: a Lánchíd Rádió, 888.hu meg oláh milliárdokból.
fa2 2016.04.02 23:35:28
@11110000: Erre te vagy itt a legjobb példa.
fa2 2016.04.03 01:30:53
@11110000: De lemaradok.