Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Memme

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze régen minden jobb volt. A Facebook is régen volt csak igazán jó, még a Timeline előtt, arról már nem is beszélve, amikor még Telnet-klienssel kellett belépni a Hollosi Information Exchange-be. Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak…..
Hácsé. Akaraterő, hatvannapos átváltozás, kilencvennapos diéta, 180 fokos fordulat, korábbi életvitel és leragadó embertársak megvetése, hittérítés, kéretlen szakértősködés, besserwisserkedés. Nem látod? Ne már, így nézz meg, oldalról, ha behúzom a hasam. Na, ugye, hogy…..
Memme 2012.03.12 13:36:34
@petrice:
Milyen magas az a 100kg-s es mibol van az a 100kg?
Alkotmányellenes a tavaly nyári jogszabály-módosítás, szinte betarthatatlan a törvény és indokolatlan a 800 ezres bírság. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Memme 2012.02.29 13:51:10
@andaluzkutya:
Ja, tenlyeg, a koltozos papir :-) Na, az van friss :-)
De mondom, notarius meg apostille es egybol hivatalos lesz, raadasul ingyen is van. Ha nincs a kozeledben ilyen hivatal, akkor megkered oket, hogy postazzak el a megfelelo helyre es keszen megkapod.
Memme 2012.02.29 14:15:51
@Olimpisz:
"közlekedési felügyelettel és a NAV illetékeseivel is. A lakcímbejelentő-t és a munkaszerződést kérték, a NAV hiteles fordításban, a rendőrök nem ragaszkodtak hozzá"

Ezt kifejtened, hogy mivel kapcsolatban inteztel ugyet naluk es mihez kellett pl lakcimbejento? Melyik orszagbeli?

munkaszerződést mihez?
Memme 2012.02.29 14:35:26
@Olimpisz:
kosziszepen :-)
igy mar mindent ertek
Szamomra azert megiscsak nonszensz, hogy egy paksametaval kozlekedjek :-)
A Malév leállásával a budapesti utazóközönség régi - új egyenruhába öltözött légikisasszonyok mosolyában fürödhet vagy rendelhet majd tőlük ételt - italt, ahogy a pénztárcája engedi...
Memme 2012.02.06 11:36:16
@stikasz_1:
Akkor az utazokozonsegnek sem artanak kulturaltabban viselkednie. Kapuhoz ugy szolitanak, hogy a segitsegre szorulok es a kisgyerekesek szalljanak be ELSOnek a buszba, hogy le tudjanak ulin. Ehhez kepest a sok taplo ott tomorodik felrugva azokat, akiket elsonek szolitottak (ateltem gyerekkel, lattam, mikor egyedul utaztam)
Majd ha szepen viselkednek, akkor gyalogoljanak.
Memme 2012.02.06 13:03:42
@Hicudzsi:
Minket is hivtak elore (gyerekem az apja kezeben aludt), de mire odaertunk a buszhoz nem volt hely, hogy leuljon vele. Az a par meter meg nem setakocsikazas, ugyhogy en bizony felallitottam egy fuxos macat (a faszijat meg egy oreg botos neni kedveert) :-)
Az meg a masik kedvencem, hogy "nema Jouzsi, ottan a norvegian repulo, ballagjunk el odaig man csak van labunk" . Fickot visszaterelik a buszba es ott esik le az alla, hogy van meg legalabb 10 norwegian gep a betonon es pont nem azzal utazik majd, ami fele elindult volna.
Na ezert inkabb legyen busz, semmint kobor gyalogok a gepek kozott.

Egyszer gondoltuk mi is, hogy megnezzuk, hogy jovunk ki jol egy Oslo-Bp-Oslo korrel, de a Malev bukta az atszallasos megoldasaval meg a 4x annyiba kerulo jeggyel. Es fapadosnak szamit, de a kiszolgaloszemelyzet elsoosztalyu.
Memme 2012.02.06 13:04:53
@Memme:
A norwegian fapados, csak hat kihagytam :-S
Hétfői nagy lendülettel foglalkozzunk egy praktikus helyiséggel, a háztartási helyiséggel. Mos, vasal, szárít, dolgozik a boiler, dorombol a kazán, varr a varrógép, kis segítőink (porszívó, vasalódeszka, ruhaszárító, felmosó-szett, tisztítószerek, létra ...) itt…..
Közröhejbe hajlik lassan a Fidesz törvénygyárának működése. A tegnapi-tegnapelőtti ellenzéki obstrukció eredménye, hogy kormányunk nem tudta eldugni a Munka Törvénykönyvének vitáját éjszakára. Végülis csak négymillió adófizetőt érint, gondolom kormányunk őket…..
Memme 2011.11.30 11:42:40
@Mike36:
ott is fog tanulni vallast, megismeri a katolikust, a reformatust, olvasnak a torabol es beszelnek allahrol is.
A dán, norvég, és svéd halászati miniszterek 2011. november 23-án szerdán összeültek Stockholmban, hogy aláírják azt a megállapodást, mely betiltja a kifogott halak visszadobását a Skagerrakban. A Skagerrak egy tengerszoros Norvégia délnyugati partja, Svédország nyugati partjai,…..
Memme 2011.11.25 11:03:45
@Hal-i:
Egyszer vettem ilyet, megcsinaltam, megkostoltuk, kidobtuk. Es nem azert, mert nem tudok fozni...
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
Memme 2011.08.23 12:32:11
@tevevanegypupu:

Nincs veletlen egy Levente nevu fia? Mert ha igen, akkor tole bereltunk keglit regen :-)
A vasárnapi jóidő lehetővé tett egy kis kiruccanást a nem túl távoli Tihanyba, ami a kedvenc balatoni településem. Fekvés, kilátás, rezgésszám: tökéletes. A sétám során figyelmes lettem egy házikóra és annak kitárt kertkapujára, ahol ez a kép fogadott. A ház lakója, a…..
Teljesen elképesztő rekordot állított fel a norvég NRK2 csatorna azzal, hogy csütörtök estétől 134 órán át közvetíti a Nord-Norge óceánjáró útját a fjordok mentén, és mindezt a norvég lakosság fele, 2,5 millió néző követte, eddig. Képzeljük el ugyanezt mondjuk úgy,…..
Memme 2011.06.21 21:27:29
www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.7680819

Legorgetve latszik, hogy hogy nez ki a hajon a studio.

www.nrk.no/nyheter/distrikt/hordaland/1.7680282
Emberek a kepek mogott.
A norvég Dagens Næringsliv lap szerint az ország külképviseletinek olyan gyakran tesznek fel black metallal kapcsolatban kérdéseket, hogy hamarosan hivatalosan is megkezdik a norvég diplomaták oktatását a jelenségről, és a legfontosabb műfajjal kapcsolatos információkat…..
Memme 2011.06.10 08:16:47
@Sir Zet:
Nem vicc, tenyleg, itt az eredeti iras norvegul.

www.dn.no/talent/article2145994.ece

Javitanam, hogy "Siljy Bryne, a párizsi nagykövetség munkatársa " egeszen pontosan

Silje Bryne (27) a 20 kulugyi aspirans kozul az egyik, aki reszt vett Håvard Rem iro eloadasan, aminek cime True Norwegian Black Metal.
addict Csomagolt banán? WTF? 2011.03.05 18:00:00
Ahhoz hozzászokhattunk már, hogy a marketingesek elkeseredett kísérleteket tesznek arra, hogy egy szokványos termék megújításával, akárcsak újracsomagolásával figyelmet generáljanak körülötte. Időnként azonban mégiscsak születnek olyan megoldások, amire az ember felkapja a…..
Memme 2011.03.05 20:30:29
@proto-n:

Ilyen van, de nem hajlékony, ezért csak egyféle hajlású banánt lehet beletenni.
Nekem felfújhatós van, az jobb. Abba beleteszem a banánt, felfújom és mehet a retikülbe, nem nyomódik össze a vészhelyzeti uzsonna :-)
Subba WTF: Votka jéggel 2011.02.10 16:25:00
Reza helyrehozta ezzel a videóval!   ..
Írtam egy rövid összefoglalót a legnagyobb különbségekről a magyar és a svéd rendszer között. Egész biztosan egy csomó minden kimaradt. Nincs olyan, hogy ez a jobb, vagy az a jobb, ezek helyett következzen a lista. Mindenki döntse el maga, érdemes-e, megéri-e a váltás. Nekem…..
Memme 2011.01.12 14:37:12
@szenvedély S.:

lehet azt itt is (Norvégia) csak kreatívnak kell lenni hozzá :-D
Memme 2011.01.12 14:45:28
@suzeee:

bungi van délen is, Bolærne szigete tele van vele pl még mindig :-)))

Husiért át kell menni Svédországba ;-) Én is onnan való csirkemájat csinálok ma vacsorára...

Az árak korrektek, jól írtad :)
Memme 2011.01.12 14:55:17
@suzeee:
Durva vagy sem, evvan :-) Ők jönnek ide dolgozni "mi" meg megyünk oda pénztkölteni. (milyen hülyén néz ki ez a mi, de hát mit írjak? mi magunk is ezt tesszük)
Szerintem minden háztartásban van óriási fagyasztószekrény :)
Nem engedhetek be a boltba 18 éven aluliakat. Ha megteszem, akkor elveszik a hely engedélyét.Mégis majdnem minden nap akad egy pár olyan kispöcs aki szórakoztatónak tartja, hogy belép a boltba, kitámasztja a lábával az ajtót és beüvölt, hogy "mekkora a legnagyobb…..
Memme 2009.12.16 14:13:39
A Zugügyvéd az alábbi üggyel elköszön egy hétre, szabadság miatt:  Kedves Zugüdvégy!Szeretném kérni mihamarabb a segítségét. Az történt ugyanis, hogy a szomszédom megelégelte a kertjébe űrítő macskákat.Végső elhatározásában úgy döntött, hogy patkánymérget…..
Memme 2009.07.10 20:24:58
@kovi1970:
Ez a fajta riasztó szrt sem ér. Nekünk van... macskaszarunk is.
Nem csalás, nem ámítás, Magyarországon mindent lehet. A Pannon "a szezon legnagyobb köcsöge"-versenybe a számlabefizetési díjjal nevez. Ezt azon kedves ügyfeleinek számolja fel, akik házhoz viszik neki zsebbe a dellát. A Homár érti a tréfát, de nem kedveli. Egy…..
Panka találta Önöknek ezt a kihagyhatatlan akciót: egy egész falnyi könyvespolc mindössze 668 forintért (néni nélkül). A Homár arra bíztat mindenkt, hogy nyomtassa ki ezt az ajánlatot, és próbálja meg érvényesíteni a "legolcsóbb meghirdetett árat". Az elsőnek még…..
Exchibicionizmus határok nélkül! Az egész világ tele van önmagukat "énekesnek" képzelő embertársainkkal, a Megasztár pedig szépen felhozza őket a felszínre. Íme egy csokor minősíthetelen "produkció", vaj' melyik ország szenvedte el a legnagyobb csapást…..
Mi még sosem tankoltunk ilyen automata kútnál, ahol kártyával kell fizetni, ráadádásul előre. Furcsának tűnik, hogy egy ilyen fejlett rendszer egyszerűen lehúzza a vásárlót két rugóra. Megkértük petit, küldjön fotót a nyugtáról és az SMS-ről. Addig is azt kérdeznénk:…..
Subba Van velük egy aranyember 2007.08.23 16:15:37
Amikor arra gondolunk, hogy a héten a bakfisok vitték el a "Hét videója" kupát picit rosszkedvünk lesz, mert itt ez az új videó. Igazi remekmű, és hát mivel lehetne akkor ezt díjazni? Rázkódva röhögtünk rajta, leborulunk. Nézzétek ti is! ..
A pénteki rohamrendőrösödő ellenőrök sztorigyűjteményre reagált a BKV szóvivője: Kedves Tékozló Homár Szerkesztőség! Kedves Hozzászólók! Soraikat olvasva néhány gondolat merült fel bennem, amit szeretnék Önökkel megosztani. Minden olyan esetben, amikor a BKV…..
Extrém fordulatot vett a civil divat. Már legalább fél éve nem látni egy olyan terméket sem, amit a hazai ribanc réteg hord (ilyesmi volt például a plüssmelegítő, vagy az újraélesztett lábszárvédő is).A villamoson utazva, vagy a partifotókból simán lehetett tudni mi az az…..