Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KittiKém

102 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Szeretném megmutatni nektek a legújabb nyári szerzeményeimet! Ennek a videónak az a különlegessége, hogy fel is próbálom a megvásárolt ruhadarabokat ezáltal jobban demonstrálva azokat! Fogadjátok szeretettel a videómat, ölelés, KittiKém..
Izgalmas 3 hónap következik az életemben, hiszen ősszel Franciaországban kezdem a tanévet. Egy cserediák program segítségével kaptam egy fogadócsaládot új szülőkkel, új testvérekkel és új sulival szóval szeptembertől irány Franciaország!  A videómban szeretném megosztani veletek a folyamatot, hogy…..
fonagy_kitti készítette ezt a képet...
fonagy_kitti készítette ezt a képet...
Sziasztok! Ismét itt a jó idő, virágba borulnak a fák és elkezdődik a tavasz, a kedvenc évszakom. Viszont idén a tavasz hangulatát nemcsak a kedvem, hanem még a szettem is tükrözi. Tartsatok velem a mai bejegyzésben is, hiszen egy tavaszi outfittel készültem nektek! Ezt az outfittet valószínűleg…..
2019-es kedvenc könyveim! Mostanában csak úgy faltam a könyveket! Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de ha én találok egy olyan könyvet, ami olvastatja magát, akkor azt képtelen vagyok lerakni, képes vagyok akár hajnalig olvasni, hogy ne kelljen félbe hagynom, és azzal a kellemes érzéssel mehessek…..
Sziasztok! Most, hogy már decembert írunk és az adventi időszak is kezdetét vette, elmaradhatatlan volt számomra, hogy a szobámat karácsonyi hangulatba öltöztessem. Pár képben megmutatom nektek a végeredményt. Az ágyammal kezdtem a dekorálást, mert a szobámnak ez alkotja a központi elemét.…..
Sziasztok! Most, hogy itt az iskola, a tanulás közben midig jól esik valamilyen apró finomság. Ezért ma 3 egészséges, gyorsan elkészíthető nasival készültem nektek. 1. Cukkini Chips Az első nasi a chips egészséges változata lesz. Ez nem más, mint a cukkini chips. Az elkészítésével kapcsolatban…..
Már csak egy nap és itt az október! Ami amellett, hogy egy újabb őszi hónap következik, azt is jelenti, hogy a Bullet Journalom ismét készen áll a bevetésre. Tartsatok velem, ha kíváncsiak vagytok a végeredményre! De mi is ez valójában?  Listázó gyorsnaplózás esetleg felsorolós villámnapló?…..
Sziasztok! Szeptember elérkeztével az őszi időjárás is az ajtónkon kopogtat, épp ezért úgy gondoltam, hogy egy lookbook formájában megosztom veletek a kedvenc őszi ruhadarabjaimat, amiket előszeretettel viselek ezen évszak során! Remélem, hogy tudok egy kis inspirációval szolgálni, és hogy velem…..
Eleged van az unalmas füzetekből, táskákból és már előre irtózol a sulitól, akkor tarts velem, mert idén ismét következik egy Uncsi Sulis Cuccok Feldobva rész! Amikkel garantáltan jobb kedvvel vágsz bele az új iskolaszezonnak! Ha meg szeretnéd nézni az előző sorozatokat, akkor Kattints Ide Ide és…..
Sziasztok! Augusztus alkalmából szeretném veletek megosztani az augusztusi Bullet Journalomat! Tartsatok velem! De mi is ez valójában?  Listázó gyorsnaplózás esetleg felsorolós villámnapló? Valahogy így fordíthatjuk le a bullet journal(ing)-ot, mely valahol a tennivaló lista- és a részletekbe…..
Sziasztok! Ma ismét egy készülj el velem bejegyzéssel készültem nektek, ezúttal nyári kiadásban! Tartsatok velem! Outfit Egy olyan darabot választottam, ami a nyári hangulat sugárzása mellett szinte bármilyen alkalomra hordható és egy igen praktikus darab, hiszen, amint hidegebbre fordul az idő…..
Hosszú idő elteltével, újra jelentkezem, méghozzá a készülj el velem sorozatom legújabb, fesztiválos kiadásával! Tartsatok velem! Én ugyan nem megyek idén fesztiválra viszont úgy gondoltam, hogy ennek ellenére megkísérelem egy fesztivál szett összeállítását és az ahhoz tartozó smink…..
KittiKém Aktuális Kedvenceim 2018.06.17 12:02:51
Sziasztok! Az utóbbi hónapok során összegyűlt pár olyan termék, amit igazán megkedveltem és rendszeresen használtam a mindennapjaim során, ha kíváncsi vagy, hogy melyek ezek és szeretnél róluk még többet megtudni, akkor tarts velem! A hónap fénypontja a Rimmel Natural Bronzer elnevezésű…..
fonagy_kitti készítette ezt a képet...
KittiKém Tavaszi Lookbook - 2018 2018.04.15 12:42:43
 Sziasztok! Mivel már javában tavaszt írunk és ezúttal az időjárás is jobbnak bizonyul, úgy gondoltam, hogy éppen itt az ideje, hogy ismét elővegyem a szekrényem mélyéről imádott tavaszi ruhadarabjaimat és egy Lookbook formájában megosszam veletek azokat a ruha összeállításokat és kiegészítőket,…..
Sziasztok! Az év elkezdődével, úgy gondoltam, hogy a rendszerezést és tervezést tekintve valami újat próbálok ki. Már régebb óta hallottam a bullett journal nevezetű dologról, ami egy olyan rendszerezési napló/naptár, amit mi rajzolunk meg. Gondoltam, hogy én is kipróbálom, hiszen mindig is imádtam…..
Sziasztok! Ma egy olyan bejegyzéssel készültem nektek, amilyenre még nem volt példa a blogon. Egy Lookbookot fogok készíteni és ezt kiegészítem egy nude sminkkel és fonott frizurával. Ha inspirációt, ötletet keresel, hogy télen mit hordj, milyen termékeket viselj és kíváncsi vagy az én személyes…..
Halihó! Az téli szünetben gyakran előfordulhat, hogy ránk tör az unalom, épp ezért összegyűjtöttem nektek pár olyan tevékenységet, amellyel a téli unalom pikk-pakk elűzhető! 1. Karácsony tájékán szerintem sosem maradhat el a hagyományos hangulatos filmnézés. Készíts magadnak egy forró kakaót és…..
Néhány nap és elérkezik a karácsony! Használd ki az utolsó pillanatokat és kamatoztasd a kreativitásodat! Pár egyszerű és gyorsan elkészíthető diy-ötlettel készültem nektek, amelyek segítségével mosolyt csalhattok szeretteitek arcára!  Van olyan családtagod vagy ismerősöd, aki szereti a teát? Annak…..
Sziasztok! Mint már egy korábbi bejegyzésemben is említettem, nemrég lehetőségem volt találkozni Karin Dragossal, a youtube egyik kiemelkedő alakjával, akinek pár, engem régóta foglalkoztató kérdést is feltehettem. Ha kíváncsi vagy a Karinnal folytatott beszélgetésemre, akkor tarts velem! Nagyon jó…..
Sziasztok! Talán sokak számára ismerős Karin Dragos neve, aki szorgalmasan vezeti Youtube csatornáját és életmóddal, öltözködéssel és szépségápolással kapcsolatban készít videókat, de megtalálhatunk vlogokat, kérdezz-felelek és sok más izgalmas videót is a csatornáján. Én már régebb óta követem a…..
Sziasztok! Az őszi szünetben gyakran előfordulhat, hogy ránk tör az unalom, épp ezért összegyűjtöttem nektek pár olyan tevékenységet, amellyel az őszi unalom pikk-pakk elűzhető! Tarts velem! 1. Készítsd el a Starbucks Pumpkin Spice Lattenak az otthoni verzióját, ami nemcsak, hogy olcsóbb, de sokak…..