Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hopsz92

48 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv,  Hogy repül az idő. Mire észbe kaptam már 4 hónapja megint nem írtam ide semmit. Nem azért mert nincs mit írnom. Mert lenne. Csak nem írtam meg...
Magical Japan MJ - start 2018.05.12 21:30:18
Nem is emlékszem már mi pontosan az a pont amikor beleszerettem Japánba. Régen kezdődött ez az egész, még általános iskolában. ..
Bone Industries Brick Headz II 2018.03.01 14:26:00
Hi Cubes, Megint beszabadultam a LEGO boltba, de jól viselkedtem így csak egy újabb Brick Head-el tértem haza. A kedvenc karakterem az Igazságligájából Batman után (bár a sorozattal és a filmmel is voltak/vannak fenntartásaim). Attól még imádom, és örülök h kiadták kocka fejként is. Let's the…..
Hi Cubes, Teszt jelleggel indítok egy új kis mini sorozatot itt a blogon. Ahogy láthatjátok ez a Kedvcsináló nevet kapta, és hát arról lesz itt szó, hogy egy-egy gamehez kedvet, hát ő, csináljak. Suprise. A választásom pedig a Fortnite Battle Royal módjára esett így első körben. Szóval legyen kedv:..
Bone Industries Diablo III rekord 2018.02.09 17:16:00
Hi Cubes, Megint egy Diablo III-mas posztot hozok nektek, hát na most volt a szezon vége, ilyenkor ez pörög  a PS-ben ezerrel. Szóval a lényeg, hogy sikerült megdöntenem az eddigi 200+-os kill streakemet, nem is kicsit. Nem tudom, hogy online és a magasabb szinteken mi a kill streak rekord, de…..
Hi Cubes, Ismét túl egy Diablo III szezonon, igaz még tart egy ideig, de számomra azzal ér véget ha megszerzem a loot-ot amit kínálni tud. ..
Bone Industries New Logo 2018.01.22 13:48:32
Hi Cube, Újabb kisebb változtatás a blogon. Új, és eredetibb logó érkezett körünkbe. Remélem el nyeri a tetszéseteket. Stay chill, Cubes...
Hi Cubes, Mint már sokan hallotátok, olvashattátok, igaznak bizonyult a hír, kiadják az leső Dark Soulst az aktuális generációra is. Így válhat teljessé a kollekció...
HI Cubes, Ilyen még nem történt velem Diablo III-ban pedig elég régóta nyüstölöm a kicsikét. Szóval az volt, hogy nyomom szépen a season 12-t az aktuális karimmal (Barbár) és az egyik barlangban ismerős hang üti meg a fülem. Egy goblin. ..
Bone Industries Képregény kaland 2018.01.06 13:41:00
Welcome Cubes, Szerintem nem mondok újdonságot, de már itthon is szép számban elérhetőek DC képregények, sőt a Nagy képregény gyűjteménnyel még szélesebb közönség élvezheti eme válogatott gyöngyszemeket. ..
Hi Cubes, Régóta dédelgetett kis álmom egy saját kis Youtube csatorna. Ez a pillanat is eljött hát: Létrejött a CubeZone youtube. Link: CubeZone..
Bone Industries Bloodborne - END 2017.12.23 15:30:00
Hi Cubes, Végre ez a pillanat is eljött. Elég régóta van meg eme ékes game,és csak most karácsony előtt jutottam el oda, hogy végig vigyem. Felejthetetlen kaland volt ez az utazás, és nem mondom, okozott jó pár kellemetlen pillanatot és álmatlan éjszakát...
Bone Industries Gang Beasts 2017.12.12 17:52:00
Hi Cubes, Végre valahára kiadták PS4-re is a Gang Beasts nevű kis indie gamet. Amióta találkoztam vele jó pár éve, azóta várom már ezt a pillanatot. Rögtön le is rántottam Storeból haza felé menet...
Hi Cubes, A DC tévés sorozatiban időről időre elő fordulnak több részes cross-over részek is, amik kettő vagy több sorozaton átívelő történeteket mesélnek el nekünk. Jelen írásomban a legújabb és az eddigi legnagyobbról a Crisis on Earth X-n lesz szó. Nem lesz benne köszönöm...
Bone Industries BB8 2017.11.26 12:09:00
HI Cubes, Nem kis munkával sikerült kirakni a BB8 Lego készletet is. Rengeteg kis darabból állt, egészen pontosan 1112-ből ez a kis csöpség...
Welcome Cubes, Hát úgy esett, hogy beesett egy Nioh is Black Friday alatt. Egyáltalán nem volt tervezve, mármint a game már jó rég óta, demoval is toltam, de még vártam, hogy beszerezem, úgy is még a Bloodborne-t és a Dark Souls 3-mat is ki kell végeznem, meg jön elvileg a complete edition is…..
Bone Industries Brick Headz 2017.11.23 21:32:40
Good evening Cubes, Sikerült összerakni a két kis Headecskét, nagyon menőek lettek. Nem voltak túl nehezek, bár Joker haja nem semmi, sok kis elemből állt össze. ..
Bone Industries Legooo 2017.11.23 18:04:00
Hello Cubes, Mi is lehetne kockább, mint a kis kockából álló építmények. Így jó kis hirtelen felindulásból előre eltervezett majd egy órán át tartó válogatás után sikerült betápolnom jó néhány Legot...
Welcome back to the school, Cubies, Visszatértem a második nyaralásról, amit az irodában töltöttem, szóval itt az ideje haza térni  de nem csak nektek, hanem Pókembernek is. Igen tudom megint elcsúsztam vele, de ez már csak szokásos. Szóval akkor Pókember több szempontból is hazatért, a Sony…..
Démonos délutánt nektek kedves Cube-ok, Végre sikerült, el se hiszem, annyi, megannyi órányi game, energiát nem sajnálva toltam, öltem, lőttem a démonok és fenevadak hadát de végre meg van. 11. Diablo 3 szezon demon hunter szezon setje.  Biztos vagyok, hogy sok olvasómnak, vagy amennyi van, nem…..
Szevasztok Cube társak, Szokásomhoz híven jó lassan de engem is elért az Assassin mánia. Valahogy ez a széria az nagyon kimaradt az életemből. Az eggyel játszottam de monotonítását az újdonságnak számító parkour mozgás se tudta elfelejtetni.  Erről a részről viszont annyi jót hallottam, hogy…..
Bone Industries Helyzetjelentés 2017.08.02 08:14:00
Hello Cubes, A nyári pihenés után és az új pénzügyi évre való tekintettel, egy kissé megújultunk. Új külsőt kapott a blog és talán egy kissé új csapás irányt is veszünk. Nem nagyon, tehát továbbra is maradunk a geek-kocka témánál, de híreket és egyéb cikkeke nem teszek ki, arra ott vannak a…..
Dearest Cubes, Ismét itt vagyok a kicsit sem tervezett és teljesen indokolatlanul időzített nyári szünet után. Mivel is kezdjem a 17-es év második felének második hónapjától kezdődő új Cube-évet, mint egy jó kis Geek-könyv ajánlásával. Figyelem, teljes mértékben nem fizetett szöveg következik,…..
Yo Cubes, Egy év kihagyás után idén újra NFS. Ennek most örüljünk? Hát én igen is meg nem is. A szériába én viszonylag későn, az 5 körül csatlakoztam be, de a Most wanted rész vett meg teljesen, azóta sajnos csak lefele megy a színvonal. Volt egy-kettő ígéretesnek tűnő cím, de mind felejthető…..
Bone Industries A neon legyen veled 2017.05.30 17:29:49
Hi Cubes, Robog tovább a végigjátszás vonat, következő megálló az Infamous second son kiegészítője  a First light. Kiegészítő révén, elég gyorsan meg lehetett vele lenni, de azért izgalmas volt...