Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kálmán Derekas

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február elsejével megszűnt a RegioJet magas színvonalú expresszvonata, mely a két legnagyobb szlovákiai várost kötötte össze. Hiába közlekedtek a vonatok vonzó menetrenddel, kényelmes ülésekkel és kiváló fedélzeti szolgáltatásokkal, egy demagóg választási ígéret miatt nem maradhattak életben. Bő…..
Mert Szent Pál előírja, könyörögni és imádkozni kell a királyokért és feljebbvalókért. És könyörögnek is: imalánc indult Orbán Viktorért...
Batiszkáf Képzeli, hát szertelen 2016.10.19 18:20:17
Csak egy pillanatra martak ki, csak.Zúgj, erdő elvtárs! Szinte csikorgok.(J. A.: Bánat) Kedves Naplóm!Sok rosszat el lehet mondani rólam, de azt, hogy ne lennék szélsőségesen éleslátó, aligha; olykor azzal szoktam kérkedni, hogy a társadalomhoz kapcsolódó illúzióimmal még azelőtt leszámoltam, hogy…..
Laslavic Tímea Nem is túlzás azt állítani, hogy a romániai Transzfogarasi út világhírű. És van még egy káprázatos magashegyi út a szomszéd országban: ennek Transzalpina út a neve és sokkal, de sokkal kevesebben tudnak róla, pedig van olyan érdekes, mint az első. Sőt, bizonyos szempontokból még…..
Kálmán Derekas 2016.08.22 07:02:45
A Coming outot, mint előbújást, sokan a melegekhez kötik, nem véletlenül. Amerikából terjedt el a kifejezés, ami egészen konkrétan arra utal gyere ki végre a szekrényből, vállald fel magad, és élj teljes életet, mert éppúgy jogod van hozzá, mint márki másnak! A kifejezés olyannyira egybeforrt a…..