Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viki1255

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb nagy név távozott, na nem jószántából, az MTVA-tól: az a Zelinka Ildikó, aki 17 éve dolgozott a köztévénél. A nagy nyári hajtás (labdarúgó-Európa-bajnokság, nyári olimpia) előtt a döntés elég furcsa, de hát mi nem az ennél a cégnél, ugye. A hírt a Story magazin hozta le elsőként, nekik a…..
Viki1255 2016.05.05 16:24:56
@attila0322: Nem vagyok a csillagod kisapám. Ha nem tetszik más véleménye akkor nem kell olvasni. Nagyon el vagy tévedve, mert a csaj vezetett műsort, és te vagy a gusztustalan.
Azt írja a TV2, hogy A Nagy Duett első adása „az év eddigi legnézettebb műsora a teljes lakosság körében”, és ki vagyok én, hogy ezt megcáfoljam? Szombaton a Kismenők, vasárnap A Nagy Duett tarolt egész nap, a teljes lakosság körében is...
Viki1255 2016.04.11 19:50:54
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
Hibás hangsávot kapott az Isten nyomában vasárnapi epizódja (mi is megírtuk), de nem kell csüggedni, a csatorna elnézést kér, és természetesen ismétel:    A National Geographic Channel műsorán az Isten nyomában Morgan Freemannel sorozat premierepizódja április 3-án vasárnap technikai okok miatt…..
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..