Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehértói Iván

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GOLLBZ 8.875% 2022 kötvény 94.65% nettó áron, 10.3% hozammal vásárolható. Nagyon jó vétel! GOL Brazília legtöbb utast szállító diszkont légitársasága. Az elmúlt két év recessziója persze visszavetette a keresletet és ezt meg is szenvedte az összes légitársaság. A GOL tavaly konkrétan odáig jutott,…..
A Samarco cég kötvényei jelenleg a névérték 69%-án forognak, miután a legutóbbi kamatfizetésnél az adósságszolgálatot felfüggesztették. Miért látunk lehetőséget egy ilyen vacak papírban?    ..
Milyen fontos a retorika! Argentína az új elnökkel fél éven belül páriából szupersztár lett. Felszabadították a peso árfolyamát, amely miután – a várakozásoknak megfelelően - gyorsan leértékelődött, stabilizálódott, és bár még nem teljesen konvertibilis, a hivatalos és a „fekete piaci” árfolyam…..
Milyen szempontok szerint érdemes kötvényvásárlóknak befektetési célpontot választani feltörekvő piacokon? A legtöbben számszerűsíthető mutatókra összpontosítanak, de ma már a hitelminősítők is rájöttek, hogy az intézmények minősége is nagyon fontos...